Bakın tabi ki hareket edecekler. Fakat maalesef ki daire duvarları o kadar ince ki o sizin rahatsız olmadığınız ses özellikle koşuşturma sesi alt kata sanki yere basket topuyla vuruluyormuş gibi bir sese dönüşüyor.
Karşılıklı anlayış ve çözüm arama çok önemli aman banane dememeli ..
Gürültü yapan kimseyi savunmuyorum ama, konu sahibi de, gece çalışan komsusu rahat etsin diye, ona göre ayarlayamaz ki çocuklarını, gündüz saatinde.Siz annesiniz siz susturamazsaniz kimse susturamaz gece çalışmanın zorluğunu çalışan bilir alt komşunun ses yapmasi için de aynı şey geçerli tabiki
Tamam ama biraz anlayışlı olunabilir aynı sorunu ben yaşadım ki bizim evde ses hiç çıkmaz lambalar sallaniyordu düşünün 1 sene sessiz kaldık aman çocukları napsinlar bağlasinlar mi diye ama nafile biz sustukca onlar beterini yaptı savcilikti sert konuşmaydı derken işin içine erkekler girdi şu an hiç sesleri çıkmıyor isteyince oluyormuş demek ki ... Ki kötü olmadan önce kadının kapısında aglamisligim var nolur biraz susun artık diye karşıyi da anlamak gerekiyor hele de gece çalışan bir insan varsa...Çocuklar gece uyuyor. Gündüz oynuyor.
Hayatın olağan akışı bu.
Böyle acımasız yorum yapmayın nolur herkesin ekmek parası sonuçta çeken bilir bunu inanın...Gürültü yapan kimseyi savunmuyorum ama, konu sahibi de, gece çalışan komsusu rahat etsin diye, ona göre ayarlayamaz ki çocuklarını, gündüz saatinde.
Böyle birşeyi kimse kimseden bekleyemez..
Gece çalışıyor olması kendisinin derdi, 3 çocuklu gündüz yaşam saatlerinde evinde oturan komşunun değil malesef...
Bizde aşırı ses yok. Çünkü aşırı sesi ben de sevmem. Çocukların hareketleri her sağlıklı çocuk kadar. Sıfır sessizlik mümkün değil.Tamam ama biraz anlayışlı olunabilir aynı sorunu ben yaşadım ki bizim evde ses hiç çıkmaz lambalar sallaniyordu düşünün 1 sene sessiz kaldık aman çocukları napsinlar bağlasinlar mi diye ama nafile biz sustukca onlar beterini yaptı savcilikti sert konuşmaydı derken işin içine erkekler girdi şu an hiç sesleri çıkmıyor isteyince oluyormuş demek ki ... Ki kötü olmadan önce kadının kapısında aglamisligim var nolur biraz susun artık diye karşıyi da anlamak gerekiyor hele de gece çalışan bir insan varsa...
Tamam ama biraz anlayışlı olunabilir aynı sorunu ben yaşadım ki bizim evde ses hiç çıkmaz lambalar sallaniyordu düşünün 1 sene sessiz kaldık aman çocukları napsinlar bağlasinlar mi diye ama nafile biz sustukca onlar beterini yaptı savcilikti sert konuşmaydı derken işin içine erkekler girdi şu an hiç sesleri çıkmıyor isteyince oluyormuş demek ki ... Ki kötü olmadan önce kadının kapısında aglamisligim var nolur biraz susun artık diye karşıyi da anlamak gerekiyor hele de gece çalışan bir insan varsa...
Karşı eve sorun birde onu.. kimse için değil ama gece çalışan o evin babası için nolur anlayışlı olun gerçekten alt komşu isterse çok kötü olsun ama yazık o adamcağıza gece çalışmanın ne demek olduğunu inşallah bir gün anlamazsınızBizde aşırı ses yok. Çünkü aşırı sesi ben de sevmem. Çocukların hareketleri her sağlıklı çocuk kadar. Sıfır sessizlik mümkün değil.
Haklısınız ama gece çalışan o adam da emin olun ne hallerde çalışıyor ki inanın masum değillerdi bir ekran olsaydı da gösterebilseydim ..hiç birimiz çocuklarımızı evin içinde koşsunlar diye kamçılamıyoruz.
yada ayağına takunyalar giydirip dans ettirmiyoruz.
o çocuklar sustu ama kim bilir nasıl sustu...
gece geç saatlerde yapılan gürültülerde haklısınız. o saatlerde çocuklar uyumuş olmalı artık.
ama gündüz 6-7 saatlik bir zaman diliminde çocuklar put gibi oturamaz.
o odaya girmesinler bari diyen birine çocuk bu bir bakıyorum balkona çıkmış, baskasina bağlayayım mi döveyim mi diye cevap vermelerinizden dolayı niyeyse hic dikkat etmediginizi dusundum.Bizde aşırı ses yok. Çünkü aşırı sesi ben de sevmem. Çocukların hareketleri her sağlıklı çocuk kadar. Sıfır sessizlik mümkün değil.
Ya iş değiştirecek ya ev ya da tıkaç takacak.Karşı eve sorun birde onu.. kimse için değil ama gece çalışan o evin babası için nolur anlayışlı olun gerçekten alt komşu isterse çok kötü olsun ama yazık o adamcağıza gece çalışmanın ne demek olduğunu inşallah bir gün anlamazsınız
Madem okudunuz tamamını okuyun.o odaya girmesinler bari diyen birine çocuk bu bir bakıyorum balkona çıkmış, baskasina bağlayayım mi döveyim mi diye cevap vermelerinizden dolayı niyeyse hic dikkat etmediginizi dusundum.
sonuçta sıfır sessizlik çocuksuz evde bile mümkün değil, kimse bunu beklemez. Ama inanın o çocukların esya çekme, oyuncak sürtme sesleri insanı o kadar rahatsız ediyor ki yaşamayan gerçekten bilemez. Eski evimde avize sallanıyordu. Evet gidip kapılarına dayanmadım ama farkindalardi muhakkak. Hiç sevemedim, saygı duyamadım, hakkima çok girdiler.
bence siz de özellikle halıların üstünde oynamasını ve o odaya mümkünse girmemelerini sağlarsanız komşu da farkedecektir.
peki...Madem okudunuz tamamını okuyun.
Tüm kış o odaya sokmadığım halde yine şikayetlendi, üstüne öksürük sesime çemkirdi.
Siz bilirsinuz kimin ne şartlarda çalıştığını iş bulup bulamadığını Allah bilir gündüz işi bulsa geceye gitmez zaten.. neyse iyi akşamlarYa iş değiştirecek ya ev ya da tıkaç takacak.
Ben zaten elimden geleni yapıyorum. Onların gece yarısına kadar olan gürültülerini idare ediyorum.
Anlamayan bilmiyor gerçekten yazık ama kul hakkı var o sesleri bı gün yaşasalar eminim neler yapmazlar Rabbim kimseye yasatmasin gürültülü komşu işkencesini çeken biliyor...o odaya girmesinler bari diyen birine çocuk bu bir bakıyorum balkona çıkmış, baskasina bağlayayım mi döveyim mi diye cevap vermelerinizden dolayı niyeyse hic dikkat etmediginizi dusundum.
sonuçta sıfır sessizlik çocuksuz evde bile mümkün değil, kimse bunu beklemez. Ama inanın o çocukların esya çekme, oyuncak sürtme sesleri insanı o kadar rahatsız ediyor ki yaşamayan gerçekten bilemez. Eski evimde avize sallanıyordu. Evet gidip kapılarına dayanmadım ama farkindalardi muhakkak. Hiç sevemedim, saygı duyamadım, hakkima çok girdiler.
bence siz de özellikle halıların üstünde oynamasını ve o odaya mümkünse girmemelerini sağlarsanız komşu da farkedecektir.
Anlamayan bilmiyor gerçekten yazık ama kul hakkı var o sesleri bı gün yaşasalar eminim neler yapmazlar Rabbim kimseye yasatmasin gürültülü komşu işkencesini çeken biliyor...
Madem okudunuz tamamını okuyun.
Tüm kış o odaya sokmadığım halde yine şikayetlendi, üstüne öksürük sesime çemkirdi.
Haklısınız ama gece çalışan o adam da emin olun ne hallerde çalışıyor ki inanın masum değillerdi bir ekran olsaydı da gösterebilseydim ..
Allah biliyor burada konu da açmıştım hatta detayıyla anlattığım da bir üye keşke sizinle komşu olsaydım demişti .. kendimi burada kanıtlayacak değilim ama çeken bilir emin olun yıllarca uğraştık biz yalvardım ya kadının kapısında hüngür hüngür ağladim ders çalışamıyorum Allah rızası için diye babam da gece çalışıyordu o sıralar ki gece çalışan insanlarin durumunu en iyi ben biliyorum o yüzden biraz empati inanın zor değil kimse için değil ama ders çalışan,gece çalışan insanlar için çok çok zorpeki bu anlayışı bekleyen insan olarak siz de çocukların uyuduğu saatlerde, gece 2 ye kadar ses yapıyor muydunuz mesela?
şimdi o evin bir düzeni var ve belli ki babaya göre ayarlanmış.
ama bunu bütün komşulardan beklemek biraz fazla degil mi?
hadi susun demektense,
kulak tıkacını takmayı denemek çok mu zor?
sevmiyorum nedir yahu? ben de çocuklarımla papaz olmayı sevmiyorum, nasıl yapalım?
anlayış bekleyen herkes anlayış göstermek zorunda.
çözüm bekleyen herkes, sunulan çözümlere uyum sağlamak zorunda.
bir arada yaşıyoruz, maalesef kalitesiz yapılarda..
bir şekilde idare edeceğiz. ama hep bana olmaz.
sizin merhametinizle yaklaştığınız empatiyi hak ettiklerine emin değilim.
Biz yalıtımı dahi denedik ama bina müsait olmadığı alt yapı uygun değil diye yapmadılarpeki bu anlayışı bekleyen insan olarak siz de çocukların uyuduğu saatlerde, gece 2 ye kadar ses yapıyor muydunuz mesela?
şimdi o evin bir düzeni var ve belli ki babaya göre ayarlanmış.
ama bunu bütün komşulardan beklemek biraz fazla degil mi?
hadi susun demektense,
kulak tıkacını takmayı denemek çok mu zor?
sevmiyorum nedir yahu? ben de çocuklarımla papaz olmayı sevmiyorum, nasıl yapalım?
anlayış bekleyen herkes anlayış göstermek zorunda.
çözüm bekleyen herkes, sunulan çözümlere uyum sağlamak zorunda.
bir arada yaşıyoruz, maalesef kalitesiz yapılarda..
bir şekilde idare edeceğiz. ama hep bana olmaz.
sizin merhametinizle yaklaştığınız empatiyi hak ettiklerine emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?