O odada oynamıyorlar zaten çünkü oda küçük. Bazen oyuncak almaya, balkona girip çıkıyorlar.Kocasının uyuduğu odanın dışında oynatirsaniz belki ses azalabilir çocuklar da çok küçükmüş. Gürültüyü desteklemiyorum ama yapacak bir şey yok
O odada oynamıyorlar zaten çünkü oda küçük. Bazen oyuncak almaya, balkona girip çıkıyorlar.
O kadar sesi yalıtacak bir binaya denk gelmedim.Yani sizin çocuklar büyüyüp gidecek ses bitecek, ama onun uyku düzeni, ses hassasiyeti değişmeyecek. Bence kendi yatak odalarına hiç değilse yalıtım yaptırsınlar.
Sen olmasan da, başkasından rahatsız olacak.
Ama sen de, zemin parke ise kalın yünlü halı kullanabilirsin, gerçi gerek bile yok bence. Gündüz uykusunda kim gece sessizliği bekler ki? Havada güneş var bir defa aykırı hayat akışına
Sabah 8 den öğlen 2 ye kadar parkta mı takılayım?Bende bir cocuk var o bile cok ses yapiyor yalan yok. 3 cocugun ses yapmamasini istiyorsaniz o saatlerde parka falan cikarabilirsiniz.
Bu alt komsunun cocuklari yok mu?
Tıpa takmasını önerdim ama sevmiyormuş.Adan işten 8de geliyorsa evet hakli calisiyor adam uyumak ister. Çokcuklar salondayken de yatak odalarina kadar ses gidiyor mu?
Yok azalmiyor malesef gece sahurda girisi yan tarafta ama ayni apt oldugumuz için söylüyorum sesleri inanilmaz geliyordu. Yani demem o ki ses sanki yanımizda yapiliyormus gibi geliyorKocasının uyuduğu odanın dışında oynatirsaniz belki ses azalabilir çocuklar da çok küçükmüş. Gürültüyü desteklemiyorum ama yapacak bir şey yok
Ben idare etmekten yanaydım ama önünde sonunda olacağı bu galiba.Siz eşiniz işe gittikten sonraki evinizde olan gürültüyü kesin bende gün içinde kendi evimdeki seslere engel olmaya çalışayım zira benim çocuklarımın uyuduğu saatte de siz ses yapıyorsunuz de.
Değil mi?Siz çocukların düzenini kadının kocasının iş hayatına göre ayarlayamassınız ki. Üstelik gündüz çocukların hakkıdır oynamak apartman dairesinde de ses olur illaki. Ben normal görüyorum. Ne yapacaksınız yani bağlayacak haliniz yok ya çocukları. Tabi kast ettiğim evi yıkacak derecede ses değil belli düzeyde bir sesle oynamaları. Bence siz onları değil, bu tavrıyla onlar sizi rahatsız ediyor.
Yok azalmiyor malesef gece sahurda girisi yan tarafta ama ayni apt oldugumuz için söylüyorum sesleri inanilmaz geliyordu. Yani demem o ki ses sanki yanımizda yapiliyormus gibi geliyor
Kendisi de 4 çocuk büyütmüş. Neden empati yapmıyor anlamadım.Yapacak bisey yok,öğle vakti çocuğu put edemezsin ustelik 3 tane
Sabah kahvalti falan yaptirin 10-11 gibi cikarin. Hem cocuklar da yorulur uyurlar hemen. Evde durduklari surece gurultu olurSabah 8 den öğlen 2 ye kadar parkta mı takılayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?