Çocuklarım ve alt kat komşu

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
İyi akşamlar hanımlar;
Kocası gece bekçisi olan komşum yine.

Kocası sabah 8 den 14 e kadar uyuyor. O yüzden evlerinde çıt çıkmıyormuş. Çocuklarım (yaşları 3-5-6,5) çok gürültü yapıyormuş, tavana vurmuş ama duymamışım.
Çocukları sık sık uyarıyorum ama çocuk işte. 5 dakika sonra oyuna dalıp ses yapıyorlar.

Bu arada kocası akşam işe gittiğinde bunların evinde ses bitmiyor 12-1 e kadar. Çocuklarım en geç 21 de uyuyor ama hala ses geldiğini iddia ediyor.
Ben hiç onların da gürültü yaptıklarını dile getirmedim. Ama artık sinirleniyorum. Ben de sizin gürültünüzü çekiyorum deyip ipleri koparacağım.

Son düzenleme:
Kocasının uyuduğu odanın dışında oynatirsaniz belki ses azalabilir çocuklar da çok küçükmüş. Gürültüyü desteklemiyorum ama yapacak bir şey yok
O odada oynamıyorlar zaten çünkü oda küçük. Bazen oyuncak almaya, balkona girip çıkıyorlar.

Yani sizin çocuklar büyüyüp gidecek ses bitecek, ama onun uyku düzeni, ses hassasiyeti değişmeyecek. Bence kendi yatak odalarına hiç değilse yalıtım yaptırsınlar.
Sen olmasan da, başkasından rahatsız olacak.

Ama sen de, zemin parke ise kalın yünlü halı kullanabilirsin, gerçi gerek bile yok bence. Gündüz uykusunda kim gece sessizliği bekler ki? Havada güneş var bir defa aykırı hayat akışına

Bende bir cocuk var o bile cok ses yapiyor yalan yok. 3 cocugun ses yapmamasini istiyorsaniz o saatlerde parka falan cikarabilirsiniz.
Bu alt komsunun cocuklari yok mu?

O kadar sesi yalıtacak bir binaya denk gelmedim.
Gündüz her yer ses. Evin dibinde 2-3 tane inşaat var ama taktı kadın sanırım.

Bende bir cocuk var o bile cok ses yapiyor yalan yok. 3 cocugun ses yapmamasini istiyorsaniz o saatlerde parka falan cikarabilirsiniz.
Bu alt komsunun cocuklari yok mu?
Sabah 8 den öğlen 2 ye kadar parkta mı takılayım?

Siz eşiniz işe gittikten sonraki evinizde olan gürültüyü kesin bende gün içinde kendi evimdeki seslere engel olmaya çalışayım zira benim çocuklarımın uyuduğu saatte de siz ses yapıyorsunuz de.

Adan işten 8de geliyorsa evet hakli calisiyor adam uyumak ister. Çokcuklar salondayken de yatak odalarina kadar ses gidiyor mu?
Tıpa takmasını önerdim ama sevmiyormuş.
Ses her odadan geliyormuş öyle diyor.

Siz çocukların düzenini kadının kocasının iş hayatına göre ayarlayamassınız ki. Üstelik gündüz çocukların hakkıdır oynamak apartman dairesinde de ses olur illaki. Ben normal görüyorum. Ne yapacaksınız yani bağlayacak haliniz yok ya çocukları. Tabi kast ettiğim evi yıkacak derecede ses değil belli düzeyde bir sesle oynamaları. Bence siz onları değil, bu tavrıyla onlar sizi rahatsız ediyor.

Kocasının uyuduğu odanın dışında oynatirsaniz belki ses azalabilir çocuklar da çok küçükmüş. Gürültüyü desteklemiyorum ama yapacak bir şey yok
Yok azalmiyor malesef gece sahurda girisi yan tarafta ama ayni apt oldugumuz için söylüyorum sesleri inanilmaz geliyordu. Yani demem o ki ses sanki yanımizda yapiliyormus gibi geliyor

Siz eşiniz işe gittikten sonraki evinizde olan gürültüyü kesin bende gün içinde kendi evimdeki seslere engel olmaya çalışayım zira benim çocuklarımın uyuduğu saatte de siz ses yapıyorsunuz de.
Ben idare etmekten yanaydım ama önünde sonunda olacağı bu galiba.

Değil mi?
Gündüz saatleri yaşam saatleri. Normali budur.

Yok azalmiyor malesef gece sahurda girisi yan tarafta ama ayni apt oldugumuz için söylüyorum sesleri inanilmaz geliyordu. Yani demem o ki ses sanki yanımizda yapiliyormus gibi geliyor

Gece gürültü yapıyorlarsa tabiki haksızlık ama gündüz gürültüsünü karısmak normal değil çünkü gündüz yani. Ben gündüz kulak tıkaci kullanıyorum bazen anca öyle cekilir

Sonuçta en azından o odaya gitmesinler

O yaş aralığında 3 çocuğun koşarak balkona gidip geri gelme sesi çok fazladır

Oradan oyuncak almasınlar oyuncakları başka odada dursun

Evet oynamalarına olağan gürültülerine engel olamayız ama en azından o odadan uzak tutabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…