Valla balık yağını içerse ben seve seve alırım ona o yeterki iyi gelsin. Argivit Focusu da 3 ayın sonunda tamamen bırakmak mı lazım?Aslında balık yağını düzenli olarak balık yemeği günler kullanmak çok iyi olur. Argivit focusu da en az 3 ay devam etmek gerek. 6 ayda tam etkisini alıyorsun
3 ay kullansın durumu gözlemlersin olmadı 1 ay ara verip tekrar bi 3 ay kullanabilirsinValla balık yağını içerse ben seve seve alırım ona o yeterki iyi gelsin. Argivit Focusu da 3 ayın sonunda tamamen bırakmak mı lazım?
Tamamdır aklımdaki soru işaretlerini yanıtladın hep çok teşekkür ederim3 ay kullansın durumu gözlemlersin olmadı 1 ay ara verip tekrar bi 3 ay kullanabilirsin
Ne demek canım yine temasta olalım bi sorun olursa yazTamamdır aklımdaki soru işaretlerini yanıtladın hep çok teşekkür ederim
mutlaka gelir aklıma bişeyler sorarım o zaman :)Ne demek canım yine temasta olalım bi sorun olursa yaz
Siz yazınca araştırıp gördüm bilgim yoktu siz fayda gördünüz mü bu tarz oyunlardanMontesori oyunlarına yönlendirin.
Doğru bak çok mantıklı böyle düşünmemiştimçok vakit kaybetme derim hazır okullar tatilken açılana kadar etkisini görmeye başlarısınz okul açılıncaya kadar sorunu azalmış olur
Aynen hazır vakit varken değerlendirDoğru bak çok mantıklı böyle düşünmemiştim
O zaman yetişebilirsem buıgün yetişemezsem de yarın alırımEvett doğru gerçekten okul açılana kadar kullansa güzel olur, okullar açıldıktan sonrada kullanıma devam ederse hem okul dönemi hemde ilerleyen dönemlerde etkisi kalıcı olur.
Tamam canımO zaman yetişebilirsem buıgün yetişemezsem de yarın alırım
Burdan fkir aldım ama doktora sormadan vermedim o da onayladı güvenilir takviye olduğunu söyledi yoksa vermem tabiki. Argivit de söylediğiniz etkileri görüyoruz şu anBuradan veya başka bir yerden kimsenin önerisyle ilaç, takviye vs almayın lütfen. Bi uzmama görünün zaten sizi yönlendirecektir. Benğm oğlum da benzer bir süreçten geçti. Takviye bir ürün kullandık 6 şişe kadar. İnanılmaz bir değişim göstermeye başladı 2. Şişede. Kesinlikle bir uzmana danışın vakit kaybetmeden
tabi kafaya göre vermek olmaz zaten doktora sorulur ama yan etkisi olacak bişey değil zaten doğal gıda takviyesi, bir çok kullanım yapan anneden de ürünün tavsiyesini çok duydum, en iyi referans anne ve doktorlarBuradan veya başka bir yerden kimsenin önerisyle ilaç, takviye vs almayın lütfen. Bi uzmama görünün zaten sizi yönlendirecektir. Benğm oğlum da benzer bir süreçten geçti. Takviye bir ürün kullandık 6 şişe kadar. İnanılmaz bir değişim göstermeye başladı 2. Şişede. Kesinlikle bir uzmana danışın vakit kaybetmeden
Anladığım kadarıyla daha küçükler için bu oyuncaklar 8 10 yaş civarı çocuklar için de var mı biliyo musunuzMontesori oyunlarına yönlendirin.
Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah süreciniz daha da olumlu devam eder.Burdan fkir aldım ama doktora sormadan vermedim o da onayladı güvenilir takviye olduğunu söyledi yoksa vermem tabiki. Argivit de söylediğiniz etkileri görüyoruz şu an
Bu tarz oyunlara küçüklükten yöneltmek iyi oluyo gerçekten. Her yaşa uygun bu tarz oyuncaklar oyunlar da varMontesori oyunlarına yönlendirin.
Bakmak lazım o zaman o da güzel bi destek olur hem oyun olduğundan ilgisini de çekerBu tarz oyunlara küçüklükten yöneltmek iyi oluyo gerçekten. Her yaşa uygun bu tarz oyuncaklar oyunlar da var