Anneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Montesori oyunlarına yönlendirin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Evet var canım daha fazlası da varArgivitte vitaminler var demiştiniz bu vitaminler de var mı?
L-Arginin 250 mg, Vitamin C 70 mg, Vitamin D 400 IU, Biotin 15 mcg, Vitamin A 240 mcg, Folik Asit 150 mcg, Vitamin B1 1 mg, Manganez 0.85 mg, Vitamin B2 0.9 mg, Krom 60 mcg, İyot 70 mcg, Vitamin B3 10 mg, Vitamin B5 4 mg, Molibden 35 mcg, Vitamin B6 0.5 mg, Çinko 5 mg, Vitamin B12 1.5 mcg, Selenyum 50 mcg, Fosfotidilserine 10 mg, Vitamin E 0.95 mg direkt böyle içeriğiArgivitte vitaminler var demiştiniz bu vitaminler de var mı?
Çok teşekkür ederim çok işime yaradı buL-Arginin 250 mg, Vitamin C 70 mg, Vitamin D 400 IU, Biotin 15 mcg, Vitamin A 240 mcg, Folik Asit 150 mcg, Vitamin B1 1 mg, Manganez 0.85 mg, Vitamin B2 0.9 mg, Krom 60 mcg, İyot 70 mcg, Vitamin B3 10 mg, Vitamin B5 4 mg, Molibden 35 mcg, Vitamin B6 0.5 mg, Çinko 5 mg, Vitamin B12 1.5 mcg, Selenyum 50 mcg, Fosfotidilserine 10 mg, Vitamin E 0.95 mg direkt böyle içeriği
Evet tam olarak öylemiş cidden hepsine baktım tek tekYani Argivit Focus da hem beyin sağlığına hem genel bağışıklığa iyi gelecek her şeyi koymuşlar o yüzden de etkili cidden
Ne kadar veriyosun günlük olarakk?Evet canım benimkide 7 yaşında
Ben bi ara başka bi markadan aldım da tadını kokusunu sevmedi diye kullanmadı bunun tadının güzel olduğunu söylediler denicem bakalımTamam bende öyle vereyim o zaman. Balık yağını düşünmemiştim doğru diyosun ona da bi bakayım o zaman
Ay tadı çok önemli benimki zaten normal balık bile yemiyo balık kokan yağı hayatta içmezBen bi ara başka bi markadan aldım da tadını kokusunu sevmedi diye kullanmadı bunun tadının güzel olduğunu söylediler denicem bakalım
Peki ne kadar süre vermek lazım?E tabi büyükler bile zorlanır çocuk da haklı
Aslında balık yağını düzenli olarak balık yemeği günler kullanmak çok iyi olur. Argivit focusu da en az 3 ay devam etmek gerek. 6 ayda tam etkisini alıyorsunPeki ne kadar süre vermek lazım?