Tabi yaa yeterki devamlılık olsunValla ne yalan söyleyim biz almadık pek böyle oyunlar denemekte fayda var hem argivit focus, omega3, hem ekran kısıtlaması hem bu tarz oyunlarla güzel sonuç alınacağını düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi yaa yeterki devamlılık olsunValla ne yalan söyleyim biz almadık pek böyle oyunlar denemekte fayda var hem argivit focus, omega3, hem ekran kısıtlaması hem bu tarz oyunlarla güzel sonuç alınacağını düşünüyorum
Aldım bu ara birazdan vericem bakalım balık yağını sevcek mi çok merak ediyorumTabi yaa yeterki devamlılık olsun
Benim süphem yok hem oğlum hem ben denedik onayladıkAldım bu ara birazdan vericem bakalım balık yağını sevcek mi çok merak ediyorum
Valla hiç itiraz etmedi sevdi bilee huysuzluğunu bildiğim için umudum yoktuargivit dha da öyle yoğun balık kokusu rahatsız edici hiç bi yanı yok aksine güzel bile sorun olmaz bencede
Benimkide öyle işte iki takviyeyi de severek içiyo ondan dedim süphem yok seveceğine diyeValla hiç itiraz etmedi sevdi bilee huysuzluğunu bildiğim için umudum yoktu
Argivit focus la toparlar zamanla canımDünyalar benim oldu valla,bedeni çok vitaminsiz güçsüz kaldı dikkat dağınıklığına bile sebep oldu işte çok üzülüyodum
Evet evet hem Argivit focusu hem omega3ü düzenli vericem mutlakaArgivit focus la toparlar zamanla canım
Onu günde 1 kere vermek yeterliAklıma gelmişken şunu da soriyim madem argivit focus olanı sabah akşam vericem peki argivit dha balık yağını?
Bakma benimki de öyleydi argivitten sonra biraz biraz açıldı iştahıBalık ağzına sürmediği için günlük vericem demek oluyo bu
Hadi darısı başımızaBakma benimki de öyleydi argivitten sonra biraz biraz açıldı iştahı