Sorma benimki de öyle anca abur cubur karbonhidrat haliyle vitaminden mineralden eksik kalıyo vücutBenim kızım da öyle. Yemek konusunda da çok seçici bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum yeterli beslenemiyo.
Teşhis aldı mı bilmiyorum ancak, 7 yaş için 1 saat pür dikkat bir şeye odaklanıp anlamasını beklemeyiz. O yaş için 10-20 dakika arasında değişir, bunun da pik yaptığı bir kaç dakika vardır gerisinde artma ve pik sonrası azalma olur, bu da ilgisini çekmeye ve çocuğun yapısına şartlara göre değişir. Bazı internet sitelerinde 1 saat odaklanması lazım vs gibi şeyler yazıyor ama yetişkin bir insan bile pür dikkat 1 saat odaklanmakta zorlanır. Çocuğun öğrenme ve ilgi stilini keşfetmekle başlamak gerekiyor ve bu eylemi oturarak mı yapıyor nerede nasıl yapıyor, dış etkenler çoksa onlar mı etkiliyor yavaş yavaş gözlemle bunlar azaltılarak ve çocuk da alıştırılarak kademeli şekilde arttırılabilir.Anneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Daha önce duydum bu takviyeyi ama boy uzattığını biliyodum dikkat eksikliğine faydası olduğu ilk kez öğreniyorumBenim ufak oğlanda da aynı problem vardı doktorumuz argivit focus verdibaya da etkisini gördük onu önerebilirim.
İçeriğinden dolayı hem boy uzamasına hem dikkati daha kolay toparlamaya yardımcı oluyo biz iki anlamda da faydasını gördükDaha önce duydum bu takviyeyi ama boy uzattığını biliyodum dikkat eksikliğine faydası olduğu ilk kez öğreniyorum
İçeriğinde neler var nasıl kullandınız?İçeriğinden dolayı hem boy uzamasına hem dikkati daha kolay toparlamaya yardımcı oluyo biz iki anlamda da faydasını gördük
L arginin, fosfatidilserin ve vitamin mineraller var içerik olarak baya zenginalmadan önce çok araştırmıştım. Günde 1 ölçek veriyorum ben bu arada.İçeriğinde neler var nasıl kullandınız?
Argivit focus gerçekten çok etkili iki çocuğumda da kullandım dediğiniz dikkat sorununa çok iyi geldi artı olarak boy da uzattı doktor önerisiyle kullandık bizdeBenim ufak oğlanda da aynı problem vardı doktorumuz argivit focus verdibaya da etkisini gördük onu önerebilirim.
Oğlunuzun bir uzmana (çocuk psikoloğu, psikiyatrist) götürülmesi ve gerekli değerlendirmelerin yapılması önemlidir. Uzman, oğlunuzun dikkat dağınıklığının nedenini teşhis edip ona uygun bir tedavi planı oluşturacaktır.Anneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
Merhaba öncelikle hangi zamanlarda ne gibi durumlarda oluyor alta yatan nedenleri bulmak lazım bir çocuk psikoloğu yardımcı olabilir , çocuğunuz gelişme çağında 7 yaşındaymış telefon. ve televizyon dan biraz uzak tutmanızı tavsiye ederim şayet telefonla vakit geçiriyorsa çok .. beraber daha çok vakit geçirip zeka oyunları oynamanızı tavsiye ederim puzzle tarzı şeyler oynayın kitap okumaya başlasın onun dışında hobi edinsin futbol olur , basket olur müziğe eğer hevesi varsa herhangi bir enstrüman çalsın.. Sağlıklı beslenme ve takviye extra öneririm bu şekerli şeyler çikolata felan çok zararlı ben yetişin olmama rağmen kendimde sürekli her tatlı sonrası ağırlık uyku hali halsizlik hissediyorum sanki sedasyon yemiş gibi olabiliyorum bazen.. bol bol kan yapan şeyler verin fındık ceviz gibi şeyler günlük bir avuç mesela ben henüz anne değilim ama çok yeğenim var 2 tanesi 5 yaşında biri daha çok dikkatli az telefonla oynadığı için diğeri telefon bağımlısı gibi bişey siz düşünün artıkAnneler selam size bi sorum olcak, oğlum 7 yaşında dikkat dağınıklığı problemi var bunun önüne geçmek için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?