- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
yeğenimi pedagoga götürmüşler ve ne demiş biliyomusun:
bu çocuğa böyle davranmaya devam edin, bu çocuk ergenliğe girdiğinde evinizi başınıza yıkar sizi de yatırır yere şakır şakır döver demiş.ama onlara göre hala bi sorun yok.bunu da gülerek anlattılar.o yüzden umrumda da değil.
Ablan ve esi kendileri bir psikologa gitmeli o zaman.pedogo onlara cocuklarinin gelecegini anlatmis ve onlar da sadece gulmuslerse ciddi sorunlari oldugu ortada.ne yazikki yegenin buyudukce sorunlari da buyuyecek.bu cocuk bugunden gelecegini de kaybetmis .cok uzucu.kayip genclik boyle yetisiyor.ama umrunda olmamasini da yadirgadim.sonucta yegenin.onun gozleriniz onunde boyle yanlis yetistiriliyor olmasi sana kizginliktan baska seyler de hissettirmeliydi
Mesele ciddi cocugun yaptigi her yanlis davranis gun gectikce cig gibi buyuyecek mudahele edilmedigi surece.uc ornek dedim durdum ya yegenin bu boyuttaymi bak pedogog bile teshis koymus.aile olarak ablaniza mudahele edin ne yapin edin .sinirlenip kenara cekilmek yerine cabalamaniz gerek o masum yavrunun selameti icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.