Arkadaşlar başından beri konuyu takip ediyorum bir iki kere de yorum yapıp kendi ailemden örnek verdim.ama baktım konu uzadıkça uzamış karşılıklı laf sokmalar eşliğinde.ben nacizane 10 yılını eğitime adamış ve bu işin de hala eğitimini alan ve küçük de olsa bir çocuk sahibi olan bir anne olarak şunu söylemek isterim.konu sahibinin çocuk sevmiyorum lafına takılıp aslında şikayet edilen şeyi görmezden gelmeyin lütfen.bu çocuklar bizim çocuklarımız.neden inat ve hırsa kapılarak yanlış davranışlara düşüyorsunuz.eminim hepimiz çocuklarımızı güzel yetiştirmeye çalışıyoruzdur ama bazen bizim doğrularımız doğru olmayabiliyor.size afaki şeylerden değil kendi tecrübelerimi anlatayım.nerdeyse 20 yıldan fazla tanıdığım bir dostumun bir kızı var.çocuk fiziken o kadar güzel bir çocuk ki ben sürekli giderim onlara ve çok da severim.ama çocuk istediği olmayınca babasına şerefsiz diyen babannesine durduk yerde tüküren bir kız.dışarıda istediğini almayınca yerlere yatıp tepinen caddede annesinden kaçan bir çocuk.diğer bir örnek de ablamın eltisinin kızı.bu da aynı üstte anlattığım çocuk gibi.bir gün bana şunu anlattı.kızımı arkadaşlarıyla oynarken gizlice seyrediyorum arkaşlarının elinden oyuncağı alıyor onlara vuruyor biraz üzülüyorum ama ben çok pasif yetiştim o böyle yırtık olsun istiyorum.inanabiliyor musunuz bu laflara,ben şok geçirmiştim.bu iki örnek emin olun işte bu anne tavrından ortaya çıkıyor.ben çocukları çok seven bir insanım çocuğumu da çok isteyerek yaptık eşimle.elbette o da benim için dünyada tek,hep mutlu olasını isterim işte bu yüzden dünyada benim için tek olduğunu ama herkesin çocuğunun da öyle olduğu bilinciyle büyütmek istiyorum.çocuklarımızı şımartarak onlara sonsuz tolerans göstererek onları hayata hazırlayamauız lütfen bunu anlayın ve vermemesini başkaları değil siz ve daha çok da o çeker.o yüzden sınırlarınızı belirleyen ve diğer insanların da yaşam hakkı olduğunu unutmadan özgür ama saygılı bireyler olarak yetiştirin bu çok zor değil.egolarınızı bir yana bırakın.bunu z
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi