- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- 53
- Konu Sahibi SabihaGokcen
-
Bu konuda uyardım teyzemi hayatı boyunca ezilen bir tip oldu kocasının ailesi tarafından bu yüzden ne kendini ne çocuklarını savunabiliyor. Bende bir konuda teyzemi yada annemi savunsam suçlanılıyorum onlar tarafından onlara göre sessiz kalmam gerekiyor vs. babamlar hiçbir konuda yanımızda durmadığı için annemlerde hep sessiz kalmayı tercih ediyor hiçbir şekilde savunmamışlardı böyle böyle kaç sene içerisinde içe sinik korkak bir tip oldular anlıyorum onları ama böyle devam etmez beni kardeşimi çocuklarının başına birşey gelince yanımızda durmayacaklarsa nasıl hayatımız sağlıklı bir şekilde gelişirki ? zaten beni savunmadıklarını bilerek büyüdüm alıştım ama insan genede arkasında dağ gibi birini istiyor babalarımız keşke arkamızda dursaydıda sağlam bir özgüvenimiz olsaydı diyorum hem annemler hem biz böyle yaşadık hep.teyzeniz ögretmenin vebaline girmeyeyim derken cocugunun arkasinda duramayan bir veli oldugu icin cocugunun vebalinede girebilir.
Öğretmenden korktukları için söylememişler arkadaşlarıyla şuan okullar kapalı olduğu için heralde bi rahatlık gelmiş söylemişler bende neden geçen sene söylemediğini sordum korktum dedi öğretmenden.Başka okula yollanabilir mi bilmiyorum, bunun için velilerin topluca şikayet etmesi gerekir diye düşünüyorum.
Yalnız anlamadığım birşey var, neden vurduğu gün değil de şimdi söylemiş?
Olayın üzerinden bayağı zaman geçmiş, aksiyon alınır mı bilmiyorum.Öğretmenden korktukları için söylememişler arkadaşlarıyla şuan okullar kapalı olduğu için heralde bi rahatlık gelmiş söylemişler bende neden geçen sene söylemediğini sordum korktum dedi öğretmenden.
ben ilk okulda ögretmen şiddeti yuzunden bir daha okula isinamadim annesi bir sey yapmiyorsa siz yapin sonucta telefon gorusmesi verin annesinin adini yapin sikayetiniziBu konuda uyardım teyzemi hayatı boyunca ezilen bir tip oldu kocasının ailesi tarafından bu yüzden ne kendini ne çocuklarını savunabiliyor. Bende bir konuda teyzemi yada annemi savunsam suçlanılıyorum onlar tarafından onlara göre sessiz kalmam gerekiyor vs. babamlar hiçbir konuda yanımızda durmadığı için annemlerde hep sessiz kalmayı tercih ediyor hiçbir şekilde savunmamışlardı böyle böyle kaç sene içerisinde içe sinik korkak bir tip oldular anlıyorum onları ama böyle devam etmez beni kardeşimi çocuklarının başına birşey gelince yanımızda durmayacaklarsa nasıl hayatımız sağlıklı bir şekilde gelişirki ? zaten beni savunmadıklarını bilerek büyüdüm alıştım ama insan genede arkasında dağ gibi birini istiyor babalarımız keşke arkamızda dursaydıda sağlam bir özgüvenimiz olsaydı diyorum hem annemler hem biz böyle yaşadık hep.
Canım öğretmeni direk BİMER e şikayet etsen anında işlem uygulanır hem de ciddi sonuçlar çıkar.. bende bir öğretmen olarak yapılanı kınıyorum aynısı benim çocuğuma yapılsa gerçekten çileden çıkarım.. Ben atanmış bir öğretmen değilim maalesef.. 4 yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve çok şey gördüm.. Önce okula gidip konuşulmalı böyle bir durum gerçekten var mı diye öğrenilmeli.. Öğretmenle irtibata geçip bu durumun ne demek olduğu sorulmalı gerçeklik durumuna bakılmalı.. Bana belki kızacaksınız ama asla arkasında durmuyorum en etkili şikayet merciini de söyledim en önce.. Ama inanın maalesef bazen öğrenciler hiç olmayacak iddialarda bulunup öğretmeni zor durumda bırakabiliyorlar buna çok rastladım.. Benim başıma gelmedi çok şükür ama gözümün önünde yaşanan öğrenci öğretmen tartışması olmuştu ertesi gün veli okula gelerek öğretmene saldırmaya kalktı akıl almaz iftiralar hocamızın ağızından çıkmayan lafları söylendi gibi empoze etmeler inanın gözüm görmese inanırdım çok gerçekçiydi adam deliye dönmüştü çünkü.. Maalesef öğrenci velisine farklı yansıtabiliyor durumu bazen.. Ayrıca şuan ki sistem tamamen öğrencinin yanında olduğu için öğretmen çok çok zor durumda kalıyor ... Benim tavsiyem önce araştırıp bir kanıya varmanız yönünde daha sonra bu gerçekse anında işlem yapmalısınız tabi ki..Merhabalar herkese...
Teyzemin çocuğu 12 yaşında ve bugün geçen sene türkçe öğretmeninin anahtarlıklarını tüm sınıftaki öğrencilerin kafalarına sertçe bastırıp vurduğunu söyledi. Sınavdan düşük aldıkları için herkese uyguluyormuş bu durumu.
Milli eğitime şikayet etsek arasak bakarlar mı telefona illaki gitmek mi gerekiyor milli eğitim bakanlığına? tayin gibi bir durumu çıkar mı şikayet edilse ? teyzem çekinik bir tiptir vebale girmeyelim okuldan atılmasın öğretmen diyor ben kesinlikle sert çıktım bu olaya kuzenime ve sınıf arkadaşlarına ne demek anahtarlıkla vurmak ? korktukları için bu sene söylemiş hepsi ailelerine diğer ailelerdende şikayet edenler olacakmış.
Ben olsam velileri toplar, kadını linç ederdim. Öğretmen müsfettesi karı ,kusura bakmayın ben böylesine karı derim! O çocukların psikolojisini bozuyor şiddet uygulayarak derin yaralar açıyor ilerde onların aklına hep gelecek o şıllığın yaptıkları. Örnek teşkil edeceği yerde. anahtarı ağzına sokacaksın da neyse ....!!!Merhabalar herkese...
Teyzemin çocuğu 12 yaşında ve bugün geçen sene türkçe öğretmeninin anahtarlıklarını tüm sınıftaki öğrencilerin kafalarına sertçe bastırıp vurduğunu söyledi. Sınavdan düşük aldıkları için herkese uyguluyormuş bu durumu.
Milli eğitime şikayet etsek arasak bakarlar mı telefona illaki gitmek mi gerekiyor milli eğitim bakanlığına? tayin gibi bir durumu çıkar mı şikayet edilse ? teyzem çekinik bir tiptir vebale girmeyelim okuldan atılmasın öğretmen diyor ben kesinlikle sert çıktım bu olaya kuzenime ve sınıf arkadaşlarına ne demek anahtarlıkla vurmak ? korktukları için bu sene söylemiş hepsi ailelerine diğer ailelerdende şikayet edenler olacakmış.
öğretmen erkekBen olsam velileri toplar, kadını linç ederdim. Öğretmen müsfettesi karı ,kusura bakmayın ben böylesine karı derim! O çocukların psikolojisini bozuyor şiddet uygulayarak derin yaralar açıyor ilerde onların aklına hep gelecek o şıllığın yaptıkları. Örnek teşkil edeceği yerde. anahtarı ağzına sokacaksın da neyse ....!!!
Yorum yapan kadının kadın öğretmenlere ne düşmanlığı varsa direk cinsiyeti kadın belirleyip sıklık filan yazmıs pesöğretmen erkek
Kesin şikayet edin hatta okula gidip müdürle konuşun şikayet edeceğiz diye korkarlar bir daha olmaz yani ben ilkokuldayken sınıf öğretmenim demir cetvelle elimize vururdu parmakları birleştirip öyle vururdu daha çok acısın diye şuan üni okuyorum ama hala unutamıyorum ya o öğretmeni bulursam yüzüne tükürcem bir kere sınıfta eşek resmi çizmiştim üstüne ismini yazmıştım isponcu çocuklar söylemişti sonrası tahmin edersiniz ama hiç pişman değilim çocuk halimle çok güzel hakaret etmiştim keşke biz de ailemize söyleseydik belki böyle olmazdı ama normal sanıyorduk işte... Benim öğretmen kadındı bide vicdansız inşallah kızı aynı şeyleri çekmiştir kızı olmuştu daMerhabalar herkese...
derhal şikayet edin kafaya alınan darbeler alzaymır dan beyin tümörüne kadar bir çok soruna sebep olabiliyor ilerleyen yıllardaMerhabalar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?