- 14 Eylül 2014
- 1.816
- 3.425
- 333
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Kamera fikrini ben de destekliyorum.Hem disiplin kurulu cezaları hem de öğretmene verilen cezalar hem agirlastirilmali hem de uygulanmalı.Veli de şiddet veya küfür ettiginde caydırıcı cezalar verilmeli.Her zaman her yerde söylüyorum sınıf içine de kamera konmalı .. bu öğretmenlerin performansını görmemizi sağlar zira okula ders anlatmadan gelip giden hocalar var.
Ya da gerçekten öğretmene iftira atan öğrenciler var.. bu kamera iki tarafida korur harika olur.. Kimse de mağdur olmaz..
Şimdiki öğretmenlerin bazıları da bir tuhaf ,velilerinde..
Yakınimizdan biri ayrıldı çocuğu rehberlikten çağırmışlar falan sonra annesini .. sorun çıkardığı için değil çocuk içe kapanmış .. sonra bir duyduk öğretmenler odasında çocuğun aile hayatı konuşulmuş olucak seymi. . Zor şimdiki dönemde oğretmenlikte oğrencilikte velilikte. .
Çocuğun rehberlikten içi kapanık diye çağrılması o okulun iyi çalıştığına işarettir.o öğrencinin dersine giren ogretmenler o öğrenci hakkında ve ailesi hakkında konuşurlar,ama bunu dedikodu için değil karşılıklı bilgi almak için yaparlar.O çocuğun içe kapanıkliginin ardındaki neden çok farklı olabilir.Tacize tecavüze uğrayan çocuklar,dayak yiyen çocuklar ,bakımı eksik olan çocuklar içine kapanabilir.