- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana çok dürüstçe bişey söyliyim mi?sen haksızsın ve bence fazlsaıyla alınganlık ediyorsun.bırak çocuğu nasıl sevmek istiyorsa sevsin.evet sen evlatlarını ayıramazsın çünkü annesin ama onu birini daha fazla seviyor diye suçlayamazsn.eşini de o büyüttü bunu untma.kendin söylüyorsun herşey önüme hazır geliyor diye bu kadın yarın öbür gün senin 2 tane yavruna bakacak yapma Allah aşkına.bu kadar nankör olma bence ayrı eve çıksan o çocukları hangi bakıcıya güvenip emanet edeceksin?bunları düşün ve sık dişini .kaldı ki anlattıklarına bakarsak bence sen kadının her hareketinden gıcıklanıyorsun çocukları sevmelerine bile karışıyorsun o da haklı olarak devam ediyor.biraz relax ol işleri oluruna bırak o kadın da çocuk büyüttü ve senin çocuklarına zarar vermeyecek bir insan bunu sakın unutma
Evi ayir. Esin cok istiyorsa anasinda kalsin. Kadin resmen esmer olani kendi dogurmus gibi davraniyor.Sen beni dusunnn bir dee
Aynen bizimki de sapitti. Cocuklar kuvozden cikip ewe geldi bir haller oldu.. isimlerini soyluyorum tabiki. Kp bile biliyor ama kv de tik yok! Bilmiyorum adlarini diyor. 2 ay oldular!bak canım kolay degil ama bu bir dönem gececekmiş iki yıl devamlı oturanlar napsın, sen simdi gergin olma mesela bana da bazen ters gelir kaynanamın dedikleri he derim kırmam tartışmam gene kendi bildiğimi yaparım sen cok grrilmişsin buda herkese yansıyor belli gulumse kokla evlatlarının mis kokusunu kim nasıl severse sevsin o cocuklar sana kosucak hep, dusseler anne diye agla acak, anne Kucağı diye bişey var evlatlarının isimleriyle seslen sen hep bu gunler gecicek, butun bab anneler bi sapıtıyo torunları olunca
Bu cozum olmuyor.ayni seyleri yasadim ve ayni sozleri duydum.Ay kara dese nolcak dana dese nolcak .
Sen hatayi beraber yasayarak yapmissin.
Eger suan ayrilamiyorsan katlanicaksin tum olanlara ...
Cok sukur bari. Yok o reddeye getiremem.ipler iyice kopar. Bizim kv cok inat. Tek cocuk. Basta esim cok uzulyr, kanadi kirik kuş gibi.. o haline de acırım..Evi ayir. Esin cok istiyorsa anasinda kalsin. Kadin resmen esmer olani kendi dogurmus gibi davraniyor.
Sen o cocuklarin anasisin. Eslerde anama laf deme derler ama analari da laf gecirtemezler.
Bende kayinvalidem ile oturdum. Tek ogulu var zamaninda acidim. Sinra girdum ki psikopatlarmis. 2 yil olacak bir bagirdim cagirdim ikisini de evden skktr ile kovdum. Elimde ne varsa saga sola firlattim. Mahkemelik olduk. Sonra evimden gitti. Sukurler olsun ki esimle ilk flort yillarimiza donduk. Artik evde bir gram kavga sesi cikmiyor.
Ya gercekten mi? Inan iyi niyetle dusunmeyi ben de cok isterim. Ama artik elimde degil,kafam baska turlu calisiyor.ben bi art niyet göremedim dediklerinde o kadar takmayın zor ama sabırlı olmaya çalışın aldırmayın dediklerini biliyorum ne deseler batabiliyo en güzeli pek takmamak
sevgili konu sahibi hata en basta beraber yasanmakta. bu noktadan sonra el kol baglaniyor; ayri eve cikmadan da bu konunun degismesi mumkun olmayacak.
ya sabir, cekin surekli.
diger yandan sizin anneniz boyle davransa - sevse - sahiplense rahatsiz etmezdi sizi. hepimiz boyleyiz, kendi annelerimizin hatalari bile bize dogru gorunur. caninizi sikmayin; kara desin ne olur? cocuk kararmayacak ya o oyle dedikce; dana desin ne olacak? bazi kulturlerde sevgi gostergesi bunlar. kotu niyetle soz soyledigini sanmayin. tabii ki uzucu bircok sey ama kotu niyet yok en azindan, buna sukur. eger sut vermiyorsaniz ise donmeniz sagliginiz ve huzurunuz acisindan daha iyi olabilir. olaya sadece maddi olarak bakmayin.
Benim kayinvalidem gibi inat manyak psikopat terbiyesiz ahlaksiz ve yalanci iftiraci siddet gosteren ve oglunu fistekleyen paranoyak sizofren egolu kompleksli cahil insan ayrimi yapan insanlari hakir goren yaratik dunyada ender gorulur.Cok sukur bari. Yok o reddeye getiremem.ipler iyice kopar. Bizim kv cok inat. Tek cocuk. Basta esim cok uzulyr, kanadi kirik kuş gibi.. o haline de acırım..
Allahimmm iyi gecinmek basimiza olsun..
Aman amann dilini isirr da nazar degdirme kendine :)Benim kayinvalidem gibi inat manyak psikopat terbiyesiz ahlaksiz ve yalanci iftiraci siddet gosteren ve oglunu fistekleyen paranoyak sizofren egolu kompleksli cahil insan ayrimi yapan insanlari hakir goren yaratik dunyada ender gorulur.
Cook sabrettim ve bende o raddeye gelmez derdim ama geldi. İyi ki de geldi.nefes aliyorum.nefesss..
kimse için üzülmeye değmiyo benim kuzenim var kv nin dediklerini taka taka sedef olmuş şimd çok pişman taktığına olan bize oluyo aldırmıyo demişsiniz sizde takmayın önemsiz şeyleriYa gercekten mi? Inan iyi niyetle dusunmeyi ben de cok isterim. Ama artik elimde degil,kafam baska turlu calisiyor.
Dusun ki arkadaslarim bana cok iyi niyetlisin,bikere de gercek anlamda bak olaya derlerdi.. kaldi ki ben bu durumdayim..
düzeldimi şimdi kv Allah sabır versinAman amann dilini isirr :)
Yok o kadar da degil yaw naptin. Onu da temizliyor tabi. Ama hastaneye giderken kucaginda hep o oluyor, genelde dizine onu aliyor,genelde kucaginda o oluyor, ona dana diyor hep. Onu sahiplenmis. Seninki_ benimki agliyor diyor.Evi ayir. Kocanda yanina gelir. Ayrica ise basladiginda iki cocuga nasil bakacak kv'en? Sari olan kakali beziyle oturur, kara olan padisah tahtinda.
Sen cilgin misin. Kadin kendi dogurmus gibi davraniyor. Cocuk seciyor. Senin annelik haklarinin tumunu yok saymis.
Biz buna patalojisi bozuk ana ogul iliskisi diyoruz. Kadinin aklida gidiktir kesin.
Dilimi isirmiyorum :) cahilde degilim ama esimi cok seviyorum diye katlandim sonra baktim ki herif de anasinin eteklerinde ee dedim yetee lenn silkindim actim agzimi yumdum gozumu.Aman amann dilini isirr :)