Ben kayinvelidenizin aslında kötü biri olmadığını düşündüm nedense .. Sanki siz biraz bunalmışsınız aynı evde yaşamaktan ondan her dediği her hareketi agir geliyor size.. Yoksa bırakın birini daha fazla seviyorsa sevsin bu bir sorun teşkil etmezki .. Karam diye sevmesine gelince öyle deme demek yerine arada adinida soyle babaannesi oğlum yada kızım ismini unutacak diyerek gülüp geçseniz belki de bu kadar ilerlemeyecekti .. Masa toplayıp gitseydin cümlesi de mesela öylesine edilmiş bir cümle dediğim gibi siz dolmuşsunuz batması bu yüzden .. Annesi sensin karıştırma tırnaklarını çıkar diyenlere uyup da daha da kotulestirme bence aradaki saygı ve sevgiyi siz annesisiniz oda babasını yetiştiren kadın .. Ayrıca korkmanıza gerek yok o kadında zamanında anne idi ben mesela karda kışta günlük çıkarmak zorunda kaldım bi kaç aylık yavrumu şükür bisey olmadı ..
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. Evet herseyi soyleyebilirim lakin kalp kirmanin telafisi yok.sonucta o da esimin ailesi. Onlarsiz o da yanimda mutlu olamaz bunu da biliyorum. Galiba esimi de cok seviyorum, ailesinden sogutma gibi bir niyetim de olamaz.
Kv kotu birisi degil tabiki ama bazen yanlis anlar belki,yada yorum yapmayayim,SEN BILIRSIN KIZIM, BENCE.... YAPSAN DAHA IYI OLUR. kelimelerini kullanmayi bilmiyor! Bu konuda esimle hemfikiriz.
Ne soyledigi degil de nasil dedigi onemli benim icin. Yap,et, mezig yapsin, aman bisey olmaz cocuga ustune dusme bu kadar vs.. laflarina takilip sinirleniyorum. Benim inisiyatifime birakmiyor.
Dun gece yatarken esimle tatli tatli sakince konustuk. Cocuklar 15 gunlukken annen ben onlari alir giderim memlekete,kaciririm dedi dedim. Boyle yapmasi normalmi ,daha yeni anne olmus birisine denecek laf mi dedim? Annem kotu niyetle demedi siz rahat edersiniz_cocuklara da temiz hava olur diye dedi. Iyi ama Kim olsa yanlis anlar,cocuklari kafasina gore alip gidecek diye dusunur dedim. Esim de yengesinden ornek verdi ve yok canim naptin biz onay vermeden nereye goturecek son söz bizim dedi. Annem iyi niyetlidir ama lafi nasil diyecegini dusunmez,der cikar dedi. o lafi bugun deseler bu kdr takmazdim. Insan gun gectikce yumusuyor. Bazi seyleri cok zamansiz dedi.dolayisiyla ben de hep yanlis dusundum. cocugu benim iznim olmadan alip goturecek, yanina alacak, uzerimde baski kuracak, herseye karisacak,cocuklari elimden alacak ve esimde tamam yaninda dursun farketmez diyecek, yapmayin dedigim seyleri inadina yapacak, cocuklarimi kendi cocugu bilecek diye..
Cevremden,burada okuduklarimdan o kadar cok ornek var ki cocuklari sahiplenip annesinden ayiran kv'ler..
Insan ister istemez acaba bana da mi boyle yapacaklar diye dusunuyor :)
Suan daha sakinim cok sukur. Hatta az once sarma sardik birlikte, mutfagi topladik birlikte. Dun ben seviyorum diye biseyler almis disardan kv. esim iki uc gundur cok uzgun, bizim derdimizden bir ay sonra sigaraya basladi. O yuzden biraz da kendimize dikkat ediyoruz sanirim,en cok ona uzulduk. En cok uzulen eşim oldu arada kaldigi icin.
Insallah eski huzurlu, mutlu gunlerimize geri döneriz hep birlikte. Ev icinde tartısma,sogukluk.gerginlik cok kotu oluyor. Yedigin yemegin bile tadi olmuyor.