cocuklar ve arkadasliklari

Ohff valla calismayan bazi kadinlar calinsanlar hakkinda, calisan bazi kadinlarda evdeki bazi kadinlar hakkinda ysnlis dusunuyor... ama senin bu komsunun yaptigi hic dogru degil. Yatip yatip sonrada cocugu sana kakalamsk. Allah merhamet versin boylelerine. Senin cocugunun olmasini ve zaafini kullaniyor resmen

Bak esi esime demiski bi gun ben 4 cocuguda parka goturunce benim icin; iyi idare ediyor esin sen bu gidisle 4. Yu yaparsin esimde demiski sen hele bi 2. Yi yap diye bak iyice sinirim zipladi bunlara

Son düzenleme:

Bu defada malin ne kiymetli derler brlki, gerci ne dusundugu umrumda degilde ablayida doldurur belki

Bunlar birikiyo canim ya heleki karsidakk seni salak yerine koyup komsu ablada cay kahve iciyorsa

Son düzenleme:
tontriko ,@Minikriko çok benzer olmuş nick ve profil resimleri Hatta tontrikocum nick değiştirdin sandım başka bir konuda yorumuna bakınca ..sonradan anladım minikriko başka birisi

Minik ben banliyken ebed-i banlandim sanip hem nickime hem avatarima cokmeye calismis, ama kaptirmam tabii

Son düzenleme:

Birde ne gerek var ekstradan sorumluluk almaya yani? Valla iyiki actim bu konuyu, sayenizde cesaretlendim

Valla en cok bana yazik. Kocasi erkek cocugu diye yanip tutusuyorda dogurmuyor bi tane daha. Komsu abla alismista ben sevmiyorum surekli ic ice olmayi, benlik degil. En kisa zamanda bakicam icabina

Son düzenleme:
Yaa cok zor dimi? Cocuklar olmasa zaten kestirip atarsin ama valla sen kavga ediyosun onlar geri oynuyolar

Ben kızları arkadaş yapmak istiyorlar sandım. Büyük oğlan neyse de diğerleriyle zaten aynı yaş grubundan değil. Aynı oyun grubuna girmeleri zaten normal değil.
Anne değilim ama yorum yaptım
Degil ama o kiz olmasa oglanlar oynuyolar beraber, kizla bile oynuyolar ara sira. Baskasina ihtiyaclari yok aslinda ama farklilik istiyorlar sanirim

Son düzenleme:
Sagol kuzum eksik olma

Vallahi bu kadar tevafuk olur konu tam geldi...
Şu an 4 yaşındaki oğlum kreste bende - aylık hamileyim tam kuran okuyan karşı komşunun oğlu geldi oda 6 yaşında... oğlumun oyuncakları ile oynuyor ama ikisi bir arada olunca vallahi kafam götürmüyor...

Bunu dusunmuyorki.. valla insanlar bi tuhaflar.. beni iyi kullanmislar onu anladim

Hamileysen dahada zor valla. Ilk basta dedim ya sorun etmiyordum ama baktim surekli
Oluyor ve 1 saat gel oyna git dimi? kizin anasi ne zaman eve giderse o zaman cagiriyor ya da ancak ben bi sekilde yolliycam, artik burama geldi

Son düzenleme:
Hamileysen dahada zor valla. Ilk basta dedim ya sorun etmiyordum ama baktim surekli
Oluyir ve 1 saat gel oyna git dimi? kizin anasi ne zaman eve giderse o zaman cagiriyor ya da ancak ben bi sekilde yolliycam, artik burama geldi

Yok bak annesi geldi aldı oğlanı çok anlayışlı 1 saati geçsin hemen gelir almaya...öteki türlü bende çekemem ne yalan soyliyim...
En iyisi siz o komşu ablaya söyleyin durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…