Ohff valla calismayan bazi kadinlar calinsanlar hakkinda, calisan bazi kadinlarda evdeki bazi kadinlar hakkinda ysnlis dusunuyor... ama senin bu komsunun yaptigi hic dogru degil. Yatip yatip sonrada cocugu sana kakalamsk. Allah merhamet versin boylelerine. Senin cocugunun olmasini ve zaafini kullaniyor resmenOnu bilmem de çocukları okula gönderdikten sonra öğlene kadar yatıp ben üçte eve gelince Çocuğu bana göndermek... sanırım ev işleri yemek falan yapacak. Benim evimde kendiliğinden mi oluyor bunlar be kadın :) temizlikçi çağırdığımı görüyorlar ya Evimde hiç iş kalmadı sanıyorlar
Bnmde vardı böyle bir tanıdık. İkizdi çocukları. Kendisi çalışıyordu. Benim oğlan da tek ya. Seviniyordu onlar gelince. Ne hikmetse hep bende oynanırdı. Çocukları bnm evi çok seviyormuş:))) derken bu iş baydı tabii ki. Bariz kullanıyorlar . İyi niyet suistimalcileri bu tipler. Kabul etmedim sonra. Hatta başka bir arkafaşı geşicekti oplımun, " bnmkiler de çok isterrrrrr" dedi ağxını yaya yaya. Ben de 4 çocukla uğraşamam dedim.
Bence kavga ettikleri yada evi çok dağıttıkları bir anı fotoğraflayıp gönderin ve samimicee benim için çok zor oluyor baş edemiyorum çok kavga ediyorlar bu kadar gorusturmesek çocukları daha iyi olur benim çocuklarım da çağırmaya gelirse lütfen müsade etmeyin gibisinden
kuzu ben kendi cocuguma resmen bir keresinde sarlamistim...artik dışarda " nereye gidiyorsunuz ?"diyen arkadaşı olsa yüzüme bakıyordu cevap vereyim/vermeyeyim diye...bize gelmek istediğini söyleyen çocuklarda da cevap vermiyordu.Ben cevaplıyordum
Kadın çocuğu sana salıp çay ve kahve keyfi yapıyor evde kesin
tontriko ,@Minikriko çok benzer olmuş nick ve profil resimleri Hatta tontrikocum nick değiştirdin sandım başka bir konuda yorumuna bakınca ..sonradan anladım minikriko başka birisi
Merhaba canım benimde öyle bir komşum var sürekli çat kapı gelir di ben hamileyken oğlunu bana yollamaya başladı ben kendimi kullanılmış hisssttim kendi çocuğuna bakmıyor bide ben temizlik falan yapıyorum gönderiyor daha önce çocuk bakmamışım camlar açık dikkat bile etmedim gidip çocuk kendini atsa sonra ben suçlu olcam sonra akıllandım valla kapıyı çalar çalar gider bazen açıyorum hiç içeri davet bile etmiyorum işim var diyorum uyuyorum falan diyorum kendim de hiç girmiyorum mesafe koymak senin elinde kıza kapıyı açma yada açınca müşahit değiliz kusura bakma demeyi bileceksin cimri insandan da ayrıca nefret ederim ben senin kızın da sorumluluğunu alamıyorum abla kusura bakma artık kabul edemiycem de güzel bir dille çocuklar ısrar ediyor ama sen gönderme kızı de herşeyi açık dille söylemek en güzeli sen ne kaybedersin bi düşün bu hayata bir kez geliyoruz milletin kahrını çekmeye kendine dert ettiğine değmez
Kız her geldiğinde işiniz olduğunu söyleyip geri gönderin. Büyük oğlunuzu da tembihleyin ki çağırmasın. Güzel güzel anlatın oğlunuza, çocuğun başına bir şey gelse sizin suçlu olacağınızı, polislerin sizi alip götürebileceğini. O zaman anlar sizi. 3, 4 kere arka arkaya reddedince göndermezler sanırım. Bu kadarı da yüzsüzlük gerçekten. Haftanın yarısı git başkasının evine, ekmek şu bedava. Çocuğu da diğer komşuya gönder ohh saz gibi hayat. Size de yazık değil mi?
Bu kadar tesadüf olmaz herhalde hem profil hem isim benzerligi
Cok bilincli:)Bende aynını düşünmüştüm. Çok ilginç olmuş. Bilinçli değilse
Yaa cok zor dimi? Cocuklar olmasa zaten kestirip atarsin ama valla sen kavga ediyosun onlar geri oynuyolarOff ben de çok yaşamıştım aynı şeyleri ve çocuğu kırmamak için git Bile diyemiyorsun ki iki çocuk geliyordu bir de ama benim ki gittiği zaman 10 dk sonra geri eve yollanıyordu . Çok sıkılıyordum ama komşuluk hatırına sustum hep ayıp olmasın diye şimdi taşındım benim oğlan çocukları liseye giden aileye gitmek istiyor göndermiorum tabiki
O zaman annesiyle açıkça konuşup kabul etmeyeceğini söylemelisin.
Onuda dusundumde ne diyeyimaradakı arkadasınızla konuşacaksınız
Degil ama o kiz olmasa oglanlar oynuyolar beraber, kizla bile oynuyolar ara sira. Baskasina ihtiyaclari yok aslinda ama farklilik istiyorlar sanirimBen kızları arkadaş yapmak istiyorlar sandım. Büyük oğlan neyse de diğerleriyle zaten aynı yaş grubundan değil. Aynı oyun grubuna girmeleri zaten normal değil.
Anne değilim ama yorum yaptım
Sagol kuzum eksik olmaTontriko üye olduğum günden beri yorumlarını sevdiğim ,azıcık da kendime benzettigim bir üye ...ondan çok dikkatimi çekti.Hatta ben de sabah nick değiştirmiş niye ki diye kendime sordum..başka bir arkadaş mis oysa
Bunu dusunmuyorki.. valla insanlar bi tuhaflar.. beni iyi kullanmislar onu anladimAcil bir durum olmadığı sürece hastalık gibi, kimsenin çocuğunu annesiz evime almam, alamam.
Birşey olsa sorumluluğu bende, Allah korusun.
Komşum evde temizlik yaptırıyordu bir kere sadece 2 saatliğine kızını bana bırakmıştı o kadar.
Olmaz yani, kadın sorumluluk nedir bilmiyorsa sizde hayır deyin, ortası yok, iş çıkarın kendinize.
Eninde sonunda anlar.
Düşse kalsa, yemek yerken boğazına birşey kacsa ne bileyim herşey olabilir..
Sizin çocuklardan biri kafasına oyuncak atsa, konu çocuk olunca herşey ihtimal dahilinde.
Ne bırakırım, ne alırım, çok mecbur kalinmadikca...
Vallahi bu kadar tevafuk olur konu tam geldi...
Şu an 4 yaşındaki oğlum kreste bende - aylık hamileyim tam kuran okuyan karşı komşunun oğlu geldi oda 6 yaşında... oğlumun oyuncakları ile oynuyor ama ikisi bir arada olunca vallahi kafam götürmüyor...
Hamileysen dahada zor valla. Ilk basta dedim ya sorun etmiyordum ama baktim surekli
Oluyir ve 1 saat gel oyna git dimi? kizin anasi ne zaman eve giderse o zaman cagiriyor ya da ancak ben bi sekilde yolliycam, artik burama geldi
Aslında kapıyı açmamak da iyi bir yöntem olabilirYaa cok zor dimi? Cocuklar olmasa zaten kestirip atarsin ama valla sen kavga ediyosun onlar geri oynuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?