• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuklar ve arkadasliklari

Zaten anlattim ya kocasi esime.. iyi sahip olabiliyo 4 cocuga birden sen 4. Yude ysparsin dedigini duyunca benim jeton dahada bi dustu

Nekadar yuzsuzler. Insan utanir su cumleyi kurmaya. Konuyu okudukca sinirlerim zipladi.

Zaten 3 cocugun var. Hele 1 tanesi daha bebek. Yani senin isin basindan asmis durumda.. Utanmadan nasil yolluyorlar. 4 cocuk bakmak kolay mi?

Kesinlikle bir daha eve kabul etme. Kadin komsuda rahat etmek icin kizini sana yolluyor. Duzgun ve iyi niyetli bir insan olsa asla yollamaz ve lafini dinletir kizina.

Ben olsam direkt olarak annesine whatsapptan yazarim. Ya da komsuma soylerim. Benim zaten 3 tane cocugum var 4. Ile ilgilenemiyorum diye.

Valla soylerken hic ezilip buzulme. Onlar boyle yuzsuzken senin de yuzun tutmamazlik yapmasin.

Kadin 1 cocuga bakmaya eriniyor ama sana 4. Olarak yolluyor. Allahim cildiricam. Iyi sabretmissin.

Ha unutmadan o komsuna da fazla guvenme. Herseyden once onun kendi misafirini bizzat uyarmasi lazim.. kadinin zaten 3 cocugu var boyle cok yollanmaz gonderme diye..

Ha unutmadan o komsuna da fazla guvenme. Herseyden once onun kendi misafirini bizzat uyarmasi lazim.. kadinin zaten 3 cocugu var boyle cok yollanmaz gonderme diye..

Haklisinuz siz aslinda yaa.. biliyor cocuklarimin ne kadar huysuz oldugunu birde

Nekadar yuzsuzler. Insan utanir su cumleyi kurmaya. Konuyu okudukca sinirlerim zipladi.

Zaten 3 cocugun var. Hele 1 tanesi daha bebek. Yani senin isin basindan asmis durumda.. Utanmadan nasil yolluyorlar. 4 cocuk bakmak kolay mi?

Kesinlikle bir daha eve kabul etme. Kadin komsuda rahat etmek icin kizini sana yolluyor. Duzgun ve iyi niyetli bir insan olsa asla yollamaz ve lafini dinletir kizina.

Ben olsam direkt olarak annesine whatsapptan yazarim. Ya da komsuma soylerim. Benim zaten 3 tane cocugum var 4. Ile ilgilenemiyorum diye.

Valla soylerken hic ezilip buzulme. Onlar boyle yuzsuzken senin de yuzun tutmamazlik yapmasin.

Kadin 1 cocuga bakmaya eriniyor ama sana 4. Olarak yolluyor. Allahim cildiricam. Iyi sabretmissin.

Bak bu da iyi fikir..bir dahakine herseyi denerim baktim olmuyo wp tan yazarim gel kizini cagir diye.

Ya valla konu konuyu actida.. adam diyelim haftasonu cocuguna birsey aldi hemen kac para ne aldi bunlari anlatiyor. Cok para harcadim filan. Yemek yediyse disarda bunlari anlatir. Bana gore ayip bunlarin laf edilmesi. Oturup boyle muhabbete dahil bile olmam cunku ben onlarin sonradan gordukleri imkanlara hep sahiptim. Ha dusmez kalkmaz bir Allah.

Ben her gelen cocugu yedirir iciririm olmasi gerektigi gibi.. ama benimkiler yetmez gibi birde onun istediklerini yapmak zorunda kaliyorum.

Markete gidincede birseyler alirim hep.. cocuklarimda yesin diyerek, ama hata etmisim demekki..
Epey görgüsüzlermiş desene. Nasıl anlaşıp arkadaşlık ve ediyorsunuz vallahi şaşırdım 😮😮

Epey görgüsüzlermiş desene. Nasıl anlaşıp arkadaşlık ve ediyorsunuz vallahi şaşırdım 😮😮
Arkadaslik etmiyorum aslinda.. komsum sayesinde taniyip zoraki gordugum insanlar. Bazi seyler birikir gozunden duser ya insanlar.. oyle oldu bendede

Annesine bir sey soylemenize gerek yok bence.uygun degilseniz cocugu kabul etmeyecek kapidan cevireceksiniz yatma saati geldiginde de hadi kizim sen de evine git benimkilerin uyku saati diyeceksiniz acik acik.hic bir samimiyetinizin olmadigi insanlara karsi bir sorumlugunuz ya da ayip mi olur gibi dusunceleriniz olmamali.yani benim olmazdi acikcasi bana ne ne dusunulurse dusunulsun hakkimda kimsenin keyfi benimkinden onemli degil.

Evet benim kızımın da var böyle bir arkadaşı, sabah gelirler akşam ezanı giderler. Allah'tan hawalar biraz ısındı da bahçede oynuyorlar şimdi. Benim kızın yaşı ondan biraz küçük biraz parmağında oynatmaya çalışıyor, hadi sizin evden abur cubur alalım hadi annene söyle annenin parfümleriyle oynayalım vs. Bugün ben bahcedeyken benden gizli çıkmışlar eve yiyecek bişey arıyorlar yatak odama giriyorlar vs. Annesi kız bizde yatiya kalsa karışmaz o derece. 5 çocuğu var zaten. Ama ben tak dediği anda kızıyorum Walla hem benim kıza hem ona. Çekemem ben öyle :KK48: isterse gitsin solesin annesine.

Bak bu da iyi fikir..bir dahakine herseyi denerim baktim olmuyo wp tan yazarim gel kizini cagir diye.
Açık açık söyleyeceksin canım yoksa anlamaz yine gel kızını al dersin ertesi gün yine yollar,kardeşimin bir arkadaşı vardı 6 yada 7 sınıftı galiba ortaokul dönemiydi uzun süre geçti bir arkadaşı bilgisayar için sürekli bize gelirdi okuldan çıkar çıkmaz annem evine yollardı gece yarısı yine gelirdi yada çağırırdı çocuk bir değil iki değil artık annem açık açık annesine söyledi o dönem bir daha gelmedi çocuk.

Evet benim kızımın da var böyle bir arkadaşı, sabah gelirler akşam ezanı giderler. Allah'tan hawalar biraz ısındı da bahçede oynuyorlar şimdi. Benim kızın yaşı ondan biraz küçük biraz parmağında oynatmaya çalışıyor, hadi sizin evden abur cubur alalım hadi annene söyle annenin parfümleriyle oynayalım vs. Bugün ben bahcedeyken benden gizli çıkmışlar eve yiyecek bişey arıyorlar yatak odama giriyorlar vs. Annesi kız bizde yatiya kalsa karışmaz o derece. 5 çocuğu var zaten. Ama ben tak dediği anda kızıyorum Walla hem benim kıza hem ona. Çekemem ben öyle :KK48: isterse gitsin solesin annesine.
Bu is karakter meselesi onu anladim. Benim 3 cocuk onda tek ona ragmen onu bana gonderiyor. Bundan sonra cok farkli isleyecek hersey

Annesine bir sey soylemenize gerek yok bence.uygun degilseniz cocugu kabul etmeyecek kapidan cevireceksiniz yatma saati geldiginde de hadi kizim sen de evine git benimkilerin uyku saati diyeceksiniz acik acik.hic bir samimiyetinizin olmadigi insanlara karsi bir sorumlugunuz ya da ayip mi olur gibi dusunceleriniz olmamali.yani benim olmazdi acikcasi bana ne ne dusunulurse dusunulsun hakkimda kimsenin keyfi benimkinden onemli degil.

Iyide kizin o kadar uzun sure kalmasini istemiyorum ve surekli geliyor. Ben kizi yollarsam cocuk anlamiycak ve yine ayni kisir dongu olacak

Son düzenleme:
Açık açık söyleyeceksin canım yoksa anlamaz yine gel kızını al dersin ertesi gün yine yollar,kardeşimin bir arkadaşı vardı 6 yada 7 sınıftı galiba ortaokul dönemiydi uzun süre geçti bir arkadaşı bilgisayar için sürekli bize gelirdi okuldan çıkar çıkmaz annem evine yollardı gece yarısı yine gelirdi yada çağırırdı çocuk bir değil iki değil artık annem açık açık annesine söyledi o dönem bir daha gelmedi çocuk.

Ne dedi? Rahatsiz oluyorum mu?

Arkadaslik etmiyorum aslinda.. komsum sayesinde taniyip zoraki gordugum insanlar. Bazi seyler birikir gozunden duser ya insanlar.. oyle oldu bendede
O zaman en temizi bazı arkadaşların da dediği gibi anneye soyleyemiyorsan bile çocuğu kapıdan çevirmek olacak. En azından yüz göz olma ihtimali azalır

Beni yillardir bilirler, ailemide tanirlar. yanlisim olmaz kolay kolay ve yardim etmeyi severim vs. Bunlara guveniyorlar sanirim.. ama dedigin gibi ne munasebet oraya buraya benim cocugum keyfi yerde milletle gezecek
Tamam mesela size güveniyorlar sizi seviyorlar ama çocuk sizdeyken size bir misafir gelir veya atıyorum siz bi yere gittiğinizde o çocuğun başına bir iş gelir. Ay herşey olur. Dediğiniz gibi me münasebet çocuk sizle gezecek sizinmiş gibi.
Çok saçma.
Çok hak verdim size, bir an evvel hayır demeye başlayın.

Iyide kizin o kadar uzun sure kalmasini istemiyorum ve surekli geliyor. Ben kizi yollarsam cocuk anlamiycak ve yine ayni kisir dongu olacak
Yani ben olsam zaten o kadar kabul etmem hic bir sekilde de siz anneye soyleyemem dediginiz icin oyle dedim.anneyle konusun o zaman acik acik istemediginizi.ister alinsin ister kirilsin o onun sorunu artik.bir de oraya buraya goturdugunuzde basina bir is gelse emin olun o sorumsuz kadinin icinden nasil bir canavar cikar sanki cok ilgili bir anneymis gibi.

eskiden ben 15 yasindayken ust komsumiz ha bire cocuklari bize yollardi seviyoruz diye. kucuk olan alti bezliydi. buyugu tas catlasin 5 yasinda. yalniz kalmak icin bunu yapiyormus. yada esiyle vakit gecirmek icin. annem çalışıyor biz evde yalniziz zaten. hem ev sorumluluğu hem okul. bir de cocuk cikti. kadin bezini falan bile gondermeye başlamıştı artik. kapıyı yarim actigimiz halde bile hemen iceri girerdi buyuk olan kiz. artik annesi nasil tembihlediyse. en son reddettik heralde. ondan sonra dusman oldu kadin bize. nasil manyaksa baya baya makyaklijlar yapiyordu. muhatap oldugu da benim 15 yasindaki bir kiz.
direkt konusun bence. uygun olmayan vakitlerlerde geldiginde annesini arayin su an uygun degiliz alir misin cocugu diyin.

Bu mu derdiniz demicem çünkü okurken sıkıldım, ben evde 2 çocuğundam bunalmışım vallahi kimse kusura bakmasın elin çocuğunu çekemem, evet çocuklarımız için arada gelseler oynasalar iyi olur ama bu rutine bağladı mı sıkar. O yüzden çok vıcık bir komşu ilişkisi kurmamalı diye düşünüyorum sonunda aman kırmayalım diye ezilen taraf oluyoruz. Ama kadın açık açık sizi kullanıyor , uygun bir dille reddedin çocuğu. Anlamazsa açıkca konuşun . Çocuklar çok kavga ediyorlar vs anlatın . Ama arada kırgınlık olacağı kesin.

Back