- 2 Kasım 2023
- 2.128
- 3.607
- 53
- 31
- Konu Sahibi Misisipili
-
Ayrı eve cıkın. Bir yaştam sonra aile evinde olmuyorEvet ama benim derdim çocuğa bakması değil benim hiç kendime ayırıcak zamanımın olmaması syrı evim olursa rahatlıkla arkadaşlarımı davet edebilirim
Bakıcı tutacak . Aile evinden ayrılmak istiyorsa başka yolu yok gibi, bu annede "aman kızım sen rahat et, gez toz, kapın ayrı olsun ben yine bakarım torunuma diyecek göz yok çünkü...kadın vardiyalı çalışıyormuş ki?
bu kadın kendi evine çıksa da akşam vardiyasına gitti, eeee ne yapacak çocuğu, ben anlamadım?
ben anası olsam (o kafada ana olsam yani) ben de bakmamBakıcı tutacak . Aile evinden ayrılmak istiyorsa başka yolu yok gibi, bu annede "aman kızım sen rahat et, gez toz, kapın ayrı olsun ben yine bakarım torunuma diyecek göz yok çünkü...
E bakmaz tâbi konu sahibi hem sınırsız özgürlük hem ücretsiz bakıcılık hizmeti istiyor... Bu kafada bı anne değilim ama ben bile "ne gerek var, hem çocuğunu baktiracak paran yok pulun yok, hem zaten çocuga ben bakıyorum, kır poponu cocugunla otur işte yanımda" derim herhalde.ben anası olsam (o kafada ana olsam yani) ben de bakmam
ama hani gündüze kreş geceye bakıcı hakketen o kadar para kazanıyorsa şimdiye kadar niye aile evinde yaşamış, enteresan.
E bakmaz tâbi konu sahibi hem sınırsız özgürlük hem ücretsiz bakıcılık hizmeti istiyor... Bu kafada bı anne değilim ama ben bile "ne gerek var, hem çocuğunu baktiracak paran yok pulun yok, hem zaten çocuga gece gündüz burda ben bakıyorum, kır poponu cocugunla otur işte yanımda" derim herhalde.ben anası olsam (o kafada ana olsam yani) ben de bakmam
ama hani gündüze kreş geceye bakıcı hakketen o kadar para kazanıyorsa şimdiye kadar niye aile evinde yaşamış, enteresan.
Ben kocamla yaşıyorum 3yaşımdaki çocuğumu anneme bırakıp çıkmak için izin alıyorum annemdenHerkese merhaba 3 yaşında bir oğlum var 2 sene önce eşimle boşandık ve ben ailemle yaşıyorum 26 yaşındayım. Öncelikle ailemle rutinde herhangi bir problemimizin olmadığını söylemek istiyorum. Çalışıyorum maddi durumum allaha şükür iyi durumda. Ben işteyken çocuğuma annem bakıyor gelin görün ki ben iş sonrası veya izinli günümde dışarı çıkmak istediğim zaman annemden izin almak zorundayım. Kendime ayırdığım zamanlar haftada 4 saattir vardiyalı çalışıyorum bir gün akşam üstü 5te çıkıyorum birgün akşam 10da sadece akşam çıktığım zaman 1 1.5 saat dışardayım oda haftanın 2 max 3 günü. Oğlum ailemle yaşadığımdan dolayı düştün fakat ben ayrı eve çıkmak istiyorum çünkü her dışarı çıkışım bir problem izin vermemeler de cabası. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum nolur bir akıl verin kızlar. Belirtmeliyim ki annem aşırı despot bir insandır bu talebime kesinlikle tamam diyip çekilmez.
valla eski kafalı olmak dğeil asıl yeni çağ bunu gerektiriyorValla eski kafali miyim bilmiyorum ama anne baba olunduysa artik bircok seyden vazgecilip maddi manevi o cocuga yatirim yapilmali.
Bı de konu sahibi muhtemelen annesi sayesinde evde ne çocukla ne evle ilgili doğru dürüst sorumluluk almadığı için vardiyalı çalışmasına rağmen bu kadar gezip tozma, misafir ağırlama gibi şeylere heves edecek kadar enerjisi var.ben anası olsam (o kafada ana olsam yani) ben de bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?