- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Evet ama benim derdim çocuğa bakması değil benim hiç kendime ayırıcak zamanımın olmaması syrı evim olursa rahatlıkla arkadaşlarımı davet edebilirimAyrı eve çıkınca da anneniz bakmayacak mı çocuğa?
Çocuğu kime baktıracaksınız peki? Maddi gücünüz bakıcıya da yetecek mi?Evet ama benim derdim çocuğa bakması değil benim hiç kendime ayırıcak zamanımın olmaması syrı evim olursa rahatlıkla arkadaşlarımı davet edebilirim
Çocuğuma bakımından dolayı hiçbi problemim yok aslında. Tek tek derdim dışarı çıkmakta değil arkadaşlarımı çağırabilirim meselaAyrı ev imkanınız varsa daha güzel tabi.
Kendi düzeninizi oluşturursunuz kendi kurallarınıza göre çocuk yetiştirirsiniz.
Ama haftasonu dışarı çıktığınızda kim bakacak oğlunuza yine aynı durum olmayacak mı?
Ben tamamen bağlarımı kopartıyım demiyorum ki ben işteyken yine bakar ama akşam olduğunda çocuğumu alıp evime gelirimÇocuğu kime baktıracaksınız peki? Maddi gücünüz bakıcıya da yetecek mi?
Siz ayrı evinizde arkadaşlarınızla zaman geçirir veya dışarı çıkarken çocuğunuza kim bakacak ? Bakıcı ayarladınız mı veya bakıcı ücretlerini araştırdınız mı ?Evet ama benim derdim çocuğa bakması değil benim hiç kendime ayırıcak zamanımın olmaması syrı evim olursa rahatlıkla arkadaşlarımı davet edebilirim
Annenizin derdi de çocuğa bakmak değil sizi kontrol altında tutmak zaten. Bu durumda annenize bakıcılık gibi ağır bir sorumluluk verip ayrı eve çıkmaniz pek adil olmaz. Ya bakıcı tutun ya kreşe verin, sorumluluğu annenizden alıp öyle ayrılın aile evinden.Evet ama benim derdim çocuğa bakması değil benim hiç kendime ayırıcak zamanımın olmaması syrı evim olursa rahatlıkla arkadaşlarımı davet edebilirim
Çocuğum da benimle olucak ki neden başka bi yerde olsunSiz ayrı evinizde arkadaşlarınızla zaman geçirir veya dışarı çıkarken çocuğunuza kim bakacak ? Bakıcı ayarladınız mı veya bakıcı ücretlerini araştırdınız mı ?
Zaten 4yaşınu tamamladıktan sonra kreşe gidecekAnnenizin derdi de çocuğa bakmak değil sizi kontrol altında tutmak zaten. Annenize bakıcılık gibi ağır bir sorumluluk verip ayrı eve çıkmaniz pek iyi olmaz. Ya bakıcı tutun ya kreşe verin, öyle ayrılın.
3 yaşındaki çocukla akşamları nasıl dışarı çıkacaksınız ? Ev kirası, faturalar ve çocuğunuz için bakıcı ücretini karşılayacak kadar yüksek mi maaşınız ?Çocuğum da benimle olucak ki neden başka bi yerde olsun
Ama bahsettiğiniz profilde bir anne buna tamam diyecek mi?Ben tamamen bağlarımı kopartıyım demiyorum ki ben işteyken yine bakar ama akşam olduğunda çocuğumu alıp evime gelirim
E bekleyin o zaman, ayrıca aceleniz varsa 3 yaşında kabul eden yerler de var.Zaten 4yaşınu tamamladıktan sonra kreşe gidecek
Ayri eve vereceğiniz para ile kendinize birikim yapıp yatirim yapabilirsiniz araba vs gibi gibi bu günün yarini da var sosyallesmek güzel ama dışarı çıktığında para su gibi akiyor zaten ayri eve de annenizin müsaade edeceğini düşünmüyorum al çocuğunu da gjt nasil bakıyorsan bak derse ne yapacaksinizHerkese merhaba 3 yaşında bir oğlum var 2 sene önce eşimle boşandık ve ben ailemle yaşıyorum 26 yaşındayım. Öncelikle ailemle rutinde herhangi bir problemimizin olmadığını söylemek istiyorum. Çalışıyorum maddi durumum allaha şükür iyi durumda. Ben işteyken çocuğuma annem bakıyor gelin görün ki ben iş sonrası veya izinli günümde dışarı çıkmak istediğim zaman annemden izin almak zorundayım. Kendime ayırdığım zamanlar haftada 4 saattir vardiyalı çalışıyorum bir gün akşam üstü 5te çıkıyorum birgün akşam 10da sadece akşam çıktığım zaman 1 1.5 saat dışardayım oda haftanın 2 max 3 günü. Oğlum ailemle yaşadığımdan dolayı düştün fakat ben ayrı eve çıkmak istiyorum çünkü her dışarı çıkışım bir problem izin vermemeler de cabası. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum nolur bir akıl verin kızlar. Belirtmeliyim ki annem aşırı despot bir insandır bu talebime kesinlikle tamam diyip çekilmez.
Haftasonu çalışıyor musunuz akşam işten çıkınca dışarıda geçirdigim vakit maksimum 1.5 saat demişsiniz de eğer hep akşamları cikiyorsaniz bu ister 5 ten sonra ister 10 dan sonra anneniz acaba yoruluyorum birazda akşamları çocuğu ile ilgilensin diye böyle davranıyor olabilir mi ?Herkese merhaba 3 yaşında bir oğlum var 2 sene önce eşimle boşandık ve ben ailemle yaşıyorum 26 yaşındayım. Öncelikle ailemle rutinde herhangi bir problemimizin olmadığını söylemek istiyorum. Çalışıyorum maddi durumum allaha şükür iyi durumda. Ben işteyken çocuğuma annem bakıyor gelin görün ki ben iş sonrası veya izinli günümde dışarı çıkmak istediğim zaman annemden izin almak zorundayım. Kendime ayırdığım zamanlar haftada 4 saattir vardiyalı çalışıyorum bir gün akşam üstü 5te çıkıyorum birgün akşam 10da sadece akşam çıktığım zaman 1 1.5 saat dışardayım oda haftanın 2 max 3 günü. Oğlum ailemle yaşadığımdan dolayı düştün fakat ben ayrı eve çıkmak istiyorum çünkü her dışarı çıkışım bir problem izin vermemeler de cabası. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum nolur bir akıl verin kızlar. Belirtmeliyim ki annem aşırı despot bir insandır bu talebime kesinlikle tamam diyip çekilmez.
Çocuğa anneniz baktığı için ayrı eve çıkıp çıkmıyor olmanız önemli değil ki . Siz dışarda olduğunuz her dk anneix bilecek yine zatenEvet ama benim derdim çocuğa bakması değil benim hiç kendime ayırıcak zamanımın olmaması syrı evim olursa rahatlıkla arkadaşlarımı davet edebilirim
valla ben anneniz olsam (madem karışıyorum çıkmanıza etmenize)Ben tamamen bağlarımı kopartıyım demiyorum ki ben işteyken yine bakar ama akşam olduğunda çocuğumu alıp evime gelirim
kadın vardiyalı çalışıyormuş ki?E bekleyin o zaman, ayrıca aceleniz varsa 3 yaşında kabul eden yerler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?