bence ilkin su sinir harplerini birak ki, esin yilmasin..Merhabalar,
Öncelikle şimdiden teşekkürler yardımlarınız için :) Ben kötü bir çocukluk gecirdim. Annemden şiddet fln gördüm. Bazende maddi problemler yaşadım ama her zaman değil. Eşim benden yaş olarak büyük (10 yaş kadar). Dünyanın en iyi insanlarından biri.. Onu çok seviyorum. Hayatımı her yönden değiştirdi hem maddi hemde manevi olarak olmak istediğim yerdeyim. Benim problemim su: normalde hiç sinirli değilim ama eşime karsı sebepsiz bağırıyorum eşyaları kırıyorum artık kendime zarar verecek noktalara kadar ulaşıyorum. Psikolga da gidiyorum. Çok balon gibisin zamanında çok şişmissin şimdi kendini bosaltıyorsun diyor ama bilemedim.. Eşim çok çalışıyor. Kendimi bazen yalnız hissediyorum ama onun bana bu hayatta verdiklerine karsı yaptıklarımı değil o kimse haketmez. Kendimi durduramıyorum.... O sanırım işler değişir diye cocuk istiyor çok. Ben çok kararsızım ya annem gibi bir anne olursam diye? Siz olsanız ne yapardınız?
zarar veriysoun derken esyave ona mı fizikseil olarak yoksao aslında sinirli ama bana karşı hiç değil. cok anlayışlı ama bugun artık bana zarar veriyorsun dayanamıyorum dedi. acaba ilaç mı kullansam 1-2 sene belki daha mantıklı bir insan olursam daha iyi olur cocugum için ama eşimin yası ilerliyor keza benimde ben 30 yaşındayım oda 40
eşyalara bugün evdeki bir bibloyu duvara fırlattım. daha önceden de 1 kere mumluk kırmıstımzarar veriysoun derken esyave ona mı fizikseil olarak yoksa
ruhsal bakımdamı
aman bende bisey sandım tabıkı kırmak ii degil ama naıcan sinirini böyle cıkıarıyosun esine vursan daha mı iieşyalara bugün evdeki bir bibloyu duvara fırlattım. daha önceden de 1 kere mumluk kırmıstım
ben geçen hafta psikologa aynısını söyledim. önermedi... belkide direk psikiatriste gitmeliyimİlac ic ,ruhunu duzelt,sonra yap cocugu....
nasıl üstüne gideyim? birgün beni bırakacak. benim en kötü huyum sinirlenince çok agır konusmam. bazen keske vursan dediği oluyordur eminim....aman bende bisey sandım tabıkı kırmak ii degil ama naıcan sinirini böyle cıkıarıyosun esine vursan daha mı ii
bence seni sevse böyle konusmaz
üstüne git bıaz
yapma canım ya seven adam seni sırf sınırlendıgınde bagrıp cagırysan diye bırakıcaksa hıc sevmesın valla bende kızdımmı gozum görmez yanı küfür hakaret ederım ıyı bısey degıl ama huy yanı esının tıpı nasıl asıl nabza göre serbet vermeklazım bence doktora gıdıcek bısey yok erkeklerın hepsı kaba dıyım hangısı esya kırdım dıye psıkologa gıdıyonasıl üstüne gideyim? birgün beni bırakacak. benim en kötü huyum sinirlenince çok agır konusmam. bazen keske vursan dediği oluyordur eminim....
ayrıca benim kadar agrı konusmuysoun dr yanı ınan cok samımı dıyroum mesela ne dıysoun agır konusuyorum dıyosun yanasıl üstüne gideyim? birgün beni bırakacak. benim en kötü huyum sinirlenince çok agır konusmam. bazen keske vursan dediği oluyordur eminim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?