• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile görüşmüyorum bunu kafaya takıyorum

Yani gerçekten cesaretinize hayran kaldım hayatından tamamen silip konuşmadığın insanlar çocuğunun babaannesi dedesi halası amcası vesaire ayrıca eşin zannetme ki hep susacak en küçük bir fırsatta burnundan gelir haberin olsun

Vallaha dert arıyorsunuz sizin canınız sıkılmış arayan Mevlasını mi bulur neyini bulur bilmem.Yahu herkes bayılıyor görüntüde kocasının karısının ailesine herkes Kimse kimseyi sevmiyor çıkar menfaat mecburiyet diplomasî Çalışın canınız sıkılıyorsa Alkah vermiş iki göz diyorum .Bakmayın iyi gelinlere ponçik ilişkilere onların iç sesini dışarıya versek kayınvalide elti gorumcelerin hoparlörle öyle bir teknoloji olsa çarşı pazar karışır 😂😂😂😂

Ha
Şu üç günlük dünyada bu kadar kini,nefreti anlayamıyorum ben.İşiniz gücünüz varken insanlarla maddi beklenti yüzünden kötü olmuşsunuz anlaşılan,arkası gelmiş sonra.
Kayınvalidem yıllarca farklı sebeplerden kendi kayınvalidesine küsermiş benim de şahit olduklarım vardı hatta.Aynısını yaşadı,çok güvendiği kaynım para yüzünden 10 sene konuşmadı bunlarla.Ben ilahi adalete inanıyorum, gözlerimle de şahit oldum.Başınıza geldiğinde ben ne yaptım diye de sızlanmayın, bizimki yaşattıklarını unutup bir de böyle sızlandı durdu
Hanımefendi ben detay vermedim sadecee maddiyat değil inanın. Mesela yemek yicez bizim önümüze tabak koymuyor ya da oradayız küçük bir şey almış diğerlerine almış bize almamış gönlüm kırılıyor adet dediği şeyleri diğer gelinlere yapıyor bana gelince senin de annen böyle baban böyle diyor yani anneme küfür etti, annem ziyarete gelmiş 3 gün önce haber verdiği halde kadın evde yok neymiş işe gitmiş söz verdiği için.10 saat yol gitmişim burdan kalk bilmen kim burda yatacak sen küçük odaya geç diyor. Bizde gitsek kollarını açıp beklemiyor defol bu evden gelirsen seni felç bırakırız dedi eşime. Beni de bilmem ne yapacaklarmış bende o kadar kolay kopmadım ölümlü dünya inanın evet herkes ister maddiyat da ama vermedilerse salla Allah a havale ediyorum dersin keşke sadece öyle olsa her konuda buram buram yaptılar bana ve aileme

Ha

Hanımefendi ben detay vermedim sadecee maddiyat değil inanın. Mesela yemek yicez bizim önümüze tabak koymuyor ya da oradayız küçük bir şey almış diğerlerine almış bize almamış gönlüm kırılıyor adet dediği şeyleri diğer gelinlere yapıyor bana gelince senin de annen böyle baban böyle diyor yani anneme küfür etti. Bizde gitsek kollarını açıp beklemiyor defol bu evden gelirsen seni felç bırakırız dedi eşime. Beni de bilmem ne yapacaklarmış bende o kadar kolay kopmadım ölümlü dünya inanın evet herkes ister maddiyat da ama vermedilerse salla Allah a havale ediyorum dersin keşke sadece öyle olsa her konuda buram buram yaptılar bana ve aileme
E bunlar varken sen daha ne dertlenip saçmalıyorsun, zaten sizi eve alan yokken barışsam mı demek saçma değil mi?

Kızlar eşimin ailesi ile bize yaptıkları maddi manevi haksızlıklar sonrası 3 yıldır görüşmüyoruz. Konular uzun maddi olarak destek çıkmadılar diğer çocuklara yaptılar neymiş bizim işimiz varmış. Neyse onun dışında da biz ev dizdik yardıma bile gelmediler ama diğerlerine gittiler nedense eşimi hep dışlıyorlar çünkü susuyor ne olsa da annesini kırmıyordu.Benden önce de öyleymiş hepsine para verilir eşim şehir dışına çalışmaya gidermiş sebebini bilmiyorum inanın. Konu maddi de değil çok olay yaşandı geri dönülmez kısacası.En son tehdit hakaret bile var. Ondan sonra eşim benimle mutlu olduğunu söyledi ailesinden bu kadar da beklemediğini söyledi önceden yaranmaya çalışıyordu ama 3 yıldır 1 defa gitti telefonda bile konuştuğunu görmedim. Evde yardımcı evladına iyi bakar düşkün.Bana görüşme diyor ben gidersem giderim bakarız diyor muhtemelen onlar da gel demiyor sorsan ben dünyanın en kötü insanıyım onlara göre. Niyesi yok kaynanam sevmedi beni sebepsiz yere zorla olmadı ama bilmiyorum ısınmadı bana. Şimdi eşimden bakıyorum ailecek gezmeler diğer torunlar kucakta kutlamalar benim çocuğumun ismini bile bilmiyorlar. Ben de sen böyle yaptın annem annem dedin bizi saydırmadın diyorum. Çok zoruma gidiyor herkesin yeri var bizim yerimiz yok eşim bunları dert etmediğini böyle mutlu olduğunu söylüyor ama ben üzülüyorum. Bu durum hep böyle devam edecek ben barışmam onlar da barışmaz bir defa kaynanam birini arattı benle konuşsun diye konuşmadım konuşacak bir şey yok dedim ama güya haberi yok da o kişi söylemiş. Neyse sizce diğerleri ile iyi. Benim çocuğum eksiklik hisseder mi? Yarın öbür gün birine bir şey olsa eşim senin yüzünden gitmedim der mi? Kardeşleri muhtemelen çocukları da doldurur evladım da kuzenleri ile görüşmez. Bunu hayatımda eksiklik olarak yaşar mıyım eş ailesi ile yıllarca görüşmeyen var mı?
Başına bela istiyorsun yetmiyor gibi adamı da bunaltıyorsun

Görüşme gitsin niye kafaya takıyorsun cok mu lazımlar sanki benım içinde eller çünkü onlarda beni el olarak gördü bu şekil düşün kafaya takma

Kızlar eşimin ailesi ile bize yaptıkları maddi manevi haksızlıklar sonrası 3 yıldır görüşmüyoruz. Konular uzun maddi olarak destek çıkmadılar diğer çocuklara yaptılar neymiş bizim işimiz varmış. Neyse onun dışında da biz ev dizdik yardıma bile gelmediler ama diğerlerine gittiler nedense eşimi hep dışlıyorlar çünkü susuyor ne olsa da annesini kırmıyordu.Benden önce de öyleymiş hepsine para verilir eşim şehir dışına çalışmaya gidermiş sebebini bilmiyorum inanın. Konu maddi de değil çok olay yaşandı geri dönülmez kısacası.En son tehdit hakaret bile var. Ondan sonra eşim benimle mutlu olduğunu söyledi ailesinden bu kadar da beklemediğini söyledi önceden yaranmaya çalışıyordu ama 3 yıldır 1 defa gitti telefonda bile konuştuğunu görmedim. Evde yardımcı evladına iyi bakar düşkün.Bana görüşme diyor ben gidersem giderim bakarız diyor muhtemelen onlar da gel demiyor sorsan ben dünyanın en kötü insanıyım onlara göre. Niyesi yok kaynanam sevmedi beni sebepsiz yere zorla olmadı ama bilmiyorum ısınmadı bana. Şimdi eşimden bakıyorum ailecek gezmeler diğer torunlar kucakta kutlamalar benim çocuğumun ismini bile bilmiyorlar. Ben de sen böyle yaptın annem annem dedin bizi saydırmadın diyorum. Çok zoruma gidiyor herkesin yeri var bizim yerimiz yok eşim bunları dert etmediğini böyle mutlu olduğunu söylüyor ama ben üzülüyorum. Bu durum hep böyle devam edecek ben barışmam onlar da barışmaz bir defa kaynanam birini arattı benle konuşsun diye konuşmadım konuşacak bir şey yok dedim ama güya haberi yok da o kişi söylemiş. Neyse sizce diğerleri ile iyi. Benim çocuğum eksiklik hisseder mi? Yarın öbür gün birine bir şey olsa eşim senin yüzünden gitmedim der mi? Kardeşleri muhtemelen çocukları da doldurur evladım da kuzenleri ile görüşmez. Bunu hayatımda eksiklik olarak yaşar mıyım eş ailesi ile yıllarca görüşmeyen var mı?
Dertsiz başına dert aramak olayı bu şekil çıktı sanırım...İstenmediğiniz yerde durmayın..Evladınızın önce sağlıklı ve mutlu anne ,babaya ihtiyacı var..Kaç kişi var acaba kuzeninin ya da babaannenin eksikliğini çeken? Bilemiyorum..

Banada bu konu önceden açılmış gıbı geldi
Maddı destek olmamalarını takıyormuşsun gıbı geldı
Ben olsam parası batsın derım ,kı dıyorum zaten
Gelmemesı nımetken basınıza dert arıyorsunuz,gelse karıştı laf ettı kaynanalık yaptı olacak
Sevmedıgının cocugunada bakmaz ayırır

Görüşmeyin eşinizi de darlamayın sen görüşmek istiyorsan görüşebilirsin tabiki deyin.Ben istemiyorum deyin.Hic de öyle eksikliği falan olmuyor dahası kaos azalıyor daha mutlu oluyorsunuz Eşinizde istemiyormuş neden zorluyorsunuz onlarida takip etmeyi bırakın ne halleri varsa görsünler .Dertsiz başınıza dert almayın bencil insanlar için değmez bu annede babada olsa öyle.

Back
X