• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol yüzünden boşanma kararı!

Cahilceee konuşan sizsiniz cahaletiniz ile yazdıklarınızla şaşkınlık icerisindeyim açıkçası nasıl bir kafaya sahipsiniz enteresan ya yazılanları ve yaziklarimi tam okuyup idrak edemiyorsunuz yada zeka seviyeniz bu duruma müsait değil teşekkürler yazmayın bir daha.
Kimin cahil.ve dar bakış acılı olduğu belli oluyor yorumların çoğu eşin alkolik degil diyor.ve haftada bjr içilen içki alkolizm değildir.alkolizm Black out evresidir bir nevi yani ne yaptığını hatırlamayan ortalığı batıran tipler ertesi gün hatırlamayanlar.heh işte Black out cahil iyi oku.kocani boşuna gömme bakış açını değiştir çok cahil kalmışsın ayrıca çok sıkıcı birisi olduğuna yüzde yüz eminim adam evden kaçmış baksana.esler birbiriyle oturup yer içer mutlu olur

Sizin sevdiğiniz gibi konu sahibide sevmiyor. Adam yılda bir özel günlerde içerim demiş 3 günde bir şişe viski bitiririm dememiş ki. Eve sokmamak konusunda bende evime alkol sokmam. Herkesin düşüncesi kendine. Ben evin Bereketini düşüreceğine dini olarak hoş olmayacağını düşünüyorum ve evime sokmuyorum konu sahibide 5 vakit namazındaymış bu şekilde yaşayan insanın evine alkol sokmak istememesi çok haklı. Ortada bir kandırmayaca var. Karşıkşıklı uyumsuz hayatlar var. Konu sahibi adamın istediği hayatı yaşamıyor diye suçlanamaz bence. Mantıklı olanda yolların ayrılması
Benim buna bir itirazım yok zaten, hayat tarzı birbirine uymayan iki insan olarak yollarını ayırırlar ona bir lafım yok ancak bütün konuyu okursanız konu sahibinin kocasının alkolik olmadığını söyleyen insanlara dair yaptığı yorumları, tabulaştırdığı bir konuya dair ağzına her alkol süreni potansiyel alkolik olmakla itham ettiğini görürsünüz. Benim tepkim buna, herkesin fikri kendine ancak aynı fikirde olunmaması durumunda yorum yapma, senin fikrine ihtiyacım yok vb yorum yapamaz kimse. Bu alkol olur, sigara olur ya da çok alakasız başka bir şey olur bunu asla tasvip etmiyorsa, kabul edemeyeceği bir şeyse yollarını ayırır ancak burda bu şekilde alkolizmin ne olduğunu bilmeden haftada bir alkol alan insana da “yarının alkoliği” diyemez. Karşısındakini de boyunduruğu altına alamaz benim söylediğim şey bu.

Adam koca 75lik şiseyi içiyormuş yahuu, hem de viski bu🙄🙄 hanım abla sen hayatında viski ictin mi hic, max 2 parmak konur bir bardağa tadını kırmak için de buz, kola, tonik bir seyler katılır. 75lik viskiyi 3 günde içen bitiren insan net alkoliktir😶😶
değildir.

ben de oturup bi 70lik içebilirim
çünkü alkol eşiğim yüksek

hayatımda evime içki almadım
25-30 yaşına kadar içmişliğim yok, zaten öyle aman aman sevmem, aramam. dünyada alkolun soyu tükense aklıma gelmez. birayı filan hiç içmem ben yüksek alkollü içiyorum, eğeri çersem. keyif için de şarap belki. genel olarak pek de keyfini eviyorum da denemez.

ama içince gayet rakıyı susuz içip hiçbir şey olmadan kalkıp yürüyebildiğimi gördüm (masadaki herkes şok oldu o ayrı). ilk defa rakı içenin rakıyı susuz içtiği pek görülen şey değilmiş.

ben hayatımda 1 kere sarhoş oldum. o da erkek arkdaşıma ben bu gece sarhoş olcam sen az iç beni otele götür (tatildeydik) ona göre diyerek. sarhoş olacağımı bilerek oturdum o masaya. ve oldum. hakkaten de hatırlamıyorum otele nasıl gittiğimi bile hatırlamıyorum (yani sarhoştum hatırlamıyorum diye birşey varmış yok diyenlere, siz de o zaman dek sarhoş olmamışsınız, kontrolü bırakmamışsınız hiç demek benim gibi diyorum) yoksa ne alkollerle gayet aklım başımda kalır. gayet normal olurum.

neyse, ben psitikyatrist değilim ama DSÖ tanımı bildiğim adarıyla "alkolik" diye bir tanım içermiyor zaten
"alkol bağımlılığı sendromu" bunun tıbbi adı ve adı üzerinde "bağımlı olma" durumu. yani onu içmeden hayatını sürdürememe. bi kere bağımlısı olunan bir şeyde yoksunluk belirtilerini de yaşamak derekir. daha tıbbı ayrımı nasıl yapılıyor o benim uzmanlığı deil.

eşiniz alkol bağımlısı değil, keyif almak için haftada belirli günlerde içiyor ve ne taşkınlığı var ne şiddeti ne bir şey. ayrıca elkol eşiği yüksek, benim de yüksektir, bi ufak bitiririm bana mısın demez :) ama sizin alkole karşı önyargınız ve takıntınız var.

bende haftada 3 gün içerim, arınırım, dinlenirim, kafamı rahatlatırım.. evimde kendi paramla keyfimi yaşarım.

ancak çiftler arasında huzuru kaçıran herhangi bir konu varsa ve ortada bir denge kurulamıyorsa bu ciddi bir durumdur, alkol olmasına gerek yok, bir sürü sebeple olabilir ancak siz bu takıntıyla eşinizi dışarıya alıştırıyorsunuz.

Bir kere 75’lik viski diye bir şey yok. 70 cl’dir o. Bir duble 10 cl olduğuna ve bu adam 70’liği 3 kerede bitirdiğine göre bir oturuşta 2-2.5 duble içiyor demektir. Bunda da anormal bir durum yok, çok içmiş denmez. Hayatında alkolle tanışmamış olanlar oooo koca şişeyi bitirmiş falan diyorlar da 70 cl hepi topu.

Din anlamında Konu baslagi alkol konusunda çok ayrı demiştim farkındaysanız ayrıca ben 5 vakit namazini kılan biriyim dini boyutuna girmedim ve o boyuta gelmedim henüz yani anlayacağınız o boyuta da gelirsen çıkılmaz bir tufanın içinde olacağım
o konuya burada gelmeyelim zaten de güzel kardeşim
eşiniz sadece özel günlerde dedi, siz de OK dediniz ama 5 vakit namazlısınız...

e bu baştan olmazmış ki zaten
1.si adam öyle dedi diye otomatik o öyle olmuyor. bu yüzden insanlar çıkıyor, nişanlanıyor. bi tanıyor birbirini.
siz direkt düğün mü yaptınız? öyle dedi de siz hiç mi tartmadınız ölçmediniz? yani ya siz ölçme tarma konusuda ve kendinizi bilme konusunda sıkıntılısınız ya da adam gerçekten (yalan dememiş) evlenmeden önce bu kadar içmiyordu (bu kadar içmese bile sizin büyük takıntınız var alkole baştan hiç kalkışmayacaktınız)

bir de şey lafınız çok ilginç "kolayca içecek arkdaşlar buluyor, inanamazsınız" filan demişsiniz.

nesine inanamadınız ki bunun? içki ortamı (içen) erkeklerin en kolay gittiği, kaynaştığı, uyumlu olduğu ortamdır. birbirinden alakasız 100 erkek koy bi odaya, içiyorlarsa 99 tanesi sabaha kadar arkadaş olur.

sizin hiç mi alkolle ortamla alakalı fikriniz yoktu?

bakın ben de epey geç yaşa kadar içmedim, gençken içilen bira filan gibi şeyleri sevmiyorum hiç, kokusu midemi kaldırıyor, merakım da yoktu. sülalem de muhafazakardı (genel olarak mesela kadınların içki içtiği bir ortam hiç yoktu) çok heves de etmedim. bir de geniş ailede, komşularda filan içki içenler hep saçmalardı hiç "normal" içki ortamı yoktu. sonra yetişkin hayatımda normal içki ortamı gördüm ben.

ama 5 vakit namazlı (düzenli namaz kıldığım yıllarım var çooook eskiden) olma kararım/pratiğim baki olsa ve o şekilde evlensem (eğitimsiz, cahil, kocasının dediklerini, yaşadığı köyü filan amentü bilecek bir kadın olmadığım için) içen vs. adam tercih etmezdim. çünkü ne gerek var böyle farklarla mutlu olmaya çalışmaya? olamazsınız ki içki sizin için öcüüü bişey.

2. konu da şu ki
adam da sizi parayla terbiye etmeye filan çalışmış
ohoooo yani. bu alkolden çok büyük soun benim için mesela.

sanırım siz muhafazakar, hanım hanımcık ama eğitimli tam evlenilesi (!) kadın olarak evlenilmişsiniz. bakmış biraz dik çıkıyorsunuz parayla filan ezmeye çalışmış. yani adam da yüksek ihtimalle muhafazakar aileden geliyor, kadınların içmediği, büyük kısmının çalışmadığı vs.

adam seküler dünya insanı olsa zaten baştan evlenmezdiniz gibi. aynı mahalledeniz diye düşünmüşsünüz sanıyorum ama görüldüğü üzere değilsiniz...

Evet sizin kıyafetinize karışan ekonomik şiddet uygulayan bi adamla evli kalmayın herkes herkesle aynı olmak zorunda değil içki de hassas bi konu biz eşimle her hafta içki sofrası kurarız evimizde hep içki vardır bazen benim de her gün içtiğim oluyor kokteyl ya da kahveme katıyorum düz bira içerim ama eşim içme dese onu dinlemezdim. Alkolikte değilim ikisi bambaşka şeyler. Eşiniz de alkolik değil ama arkadaşının evinde kalması korkunç ayda yılda olur ama düzenli olmamalı bence.

Adam koca 75lik şiseyi içiyormuş yahuu, hem de viski bu🙄🙄 hanım abla sen hayatında viski ictin mi hic, max 2 parmak konur bir bardağa tadını kırmak için de buz, kola, tonik bir seyler katılır. 75lik viskiyi 3 günde içen bitiren insan net alkoliktir😶😶
Viskinin sanindan o as iciliyor bir de maliyet :) yoksa votka ve diger pek cok yüksek alkollu icecek de ayni alkol oraninda.

Alkolizm oyle haftada bir icmekle olmaz.

Buyurun ChatGPT:

Haftada Bir Gün Bir Şişe Viski İçmek Alkolizm mi?

Haftada bir gün bir şişe viski içmek doğrudan alkolizm olarak tanımlanmaz, ancak riskli bir alkol tüketim davranışı olabilir. Bir şişe viski genellikle 700-750 ml’dir ve bu miktar, önerilen günlük alkol limitlerinin çok üzerindedir. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve birçok sağlık otoritesi, kadınlar için günlük 1 birim, erkekler için ise günlük 2 birimi aşmamanın sağlıklı bir sınır olduğunu belirtir. Bir şişe viski, bu sınırın onlarca katına ulaşabilir.

Sonuç olarak: Haftada bir gün bir şişe viski içmek alkolizm olarak tanımlanmasa da sağlığınız üzerinde ciddi etkileri olabilir ve bu tüketim biçimi risk faktörü oluşturabilir.

Viskinin sanindan o as iciliyor bir de maliyet :) yoksa votka ve diger pek cok yüksek alkollu icecek de ayni alkol oraninda.
Rakıyla hemen hemen aynı fiyat artık ya. Rakı alacağımıza viski alalım diyoruz genelde son zamanlarda.

Eşiniz alkolik değil ki..Viski çok ağır bir içki evet ama onu haftada bir içmesi gayet normal.Ben eşimle tanıştığımda hergün bir şişe viski içerdi sarhoş olurdu ama öyle kırma dökme bağırma olayı yoktu konuştuğu anlaşılmazdı sonra hemen uyumak isterdi sonra ben bu durumdan rahatsız oldum (sağlığı konusunda)biraz daha hafif bir şey iç dedim şimdi biraya geçti onuda zaten su niyetine içiyor bi nevi bira viski kadar zararlı değil.Ben nasıl kahve içmekten hoşlanıyorsam eşiminde sevdiği bir şeyi bırakmasını istemesi için diretmem ikiside aynı şey çünkü,bu zevk meselesi.Eşinize tamamen alkolü bırak demeniz büyük hata olur en azından hafifletsin biraya geçsin.Zaten büyük hata eşinizde size baştan söylemek zorundaydı bu durumu.

2.5 yıllık evliyim, konu alkol bir nedeni yok dini açıdanda bakmiyorum(ki ayrı konu başlığı) alkolü sevmiyorum hatta nefret ediyorum diyebilirim normal düzeyde dini inancı olan bir evde büyüdüm ailem alkol kullanmaz yani travmamda yok bla bla
Yüksek lisans tamamlamış işi olan, çalışan biriyim eşimde öyle evlenmeden önce çok nadir özel günlerde alkol aldığını söyleyen esim evlendikten sonra 3 günde bir alkol almaya başladı veya haftada 1 alkol alıyor. bekarken de böylemiş….

Ben alkolün dini boyutunda değilim sadece eşimin kullanmasını istemiyorum ve rahatsızlık veriyor bana kokusundan bile iğreniyorum eşim içki aldığında zivanadan çıkmaz içki kültürü olan biri kendisini öyle söyler 3 günde bir 75lik koca viskiyi bir oturuşta bitiyor bana aciklamasida ben bunu seviyorum keyif aldığım bisey diyor
Son dönemlerde şöyle şeyler yaşamaya başladım (belkide hep böyleydi) benim keyif aldığım şeyleri o gün yaptiysam ben, atıyorum kahvaltıya gitmek gibi, sevdiğim şeyler tatlı yemek gibi bana yapılan özel mutlu şeylerin arkasında veya gecesinde hep alkole gelirdi konu içmek isterdi , bagimli olduğunu tedavi olması gerektiğini söylüyorum kabul etmiyor
eskiden eve bi iki kez soktu izin verdim şimdi eve sokmasina da izin vermiyorum dışarıda alkol alan arkadaşları da çekiyor kendisine hayretle bakıyorum bazen uğraşsan bulamazsın ama hiç zorlanmadan öyle arkadaşlarda buluyor dışarıda içiyor. Eve geç saatlerde geliyor
Evliliğin ilk 1 yılı calismadim iş hayatım yoktu beni maddiyatla terbiye etmeye çalıştı, para vermemesi eve geç saatlerde gelmesi bu tarz durumlar yaşadım, bazen içki içmek için daha rahat arkadaşlarının evinde bile kalirdi
Bir süre bu durum böyle devam etti tabi bu süreçte karşıma aldım konuştum Anlattım kavga ettim konuşmadım günün sonunda anlamış gibi yapıp bir kaç gün normal olup yine bumerag gibi başa sardık ailesinden korkan bir tip gidip ailesiyle görüştüm alkol kısmına çok fazla girmedim alkolü öğrenseler bile umutsuz vaka onlarda yapabilecekleri bisey olduğunu sanmıyorum yani bu gibi durumlarda arkadaş aile dost çokta önemli değil kendisinin bu durumu farkedip düzeltmesi gerekiyor ama hayır ben konuşmuyorsan kendisi benimle daha çok konuşmuyor psikolojik baskı falan değişik şeyler ne yaşıyorum neyle karşı karsiyayim tam olarak bilmiyorum 3 senedir burada napiyorum onu da bilmiyorum yani anlayacağınız toksik bir evliligin tam ortasında bocalıyorum Allahtan çocuğum yok, maddi kazancım var çalışıyorum işimden evime evimden işime gidip gelen biriyim.
boşanmayı kafaya koydum hatta bir kaç güne dava açacağım , yani hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşadım benim hayalimdeki evlilik bu değildi en azından.
Yeniden herseye başlamak çok yorucu geliyor 3 sene 30 yıl gibi geçti hep bir mücadele alkolüyle yoruldum .. bazende abartiyormuyum diyorum seviyor zararı yok (kendimi kandirmalar) arada bilemiyorum ciddiyim sağlıklı düşünemiyorum lütfen sağlıklı düşünebilen ve objektif yorum bekliyorum
Eşinin alkol kullanması değil sen bu yaşam tarzına maruz kalmak istemiyorsun. Sevmiyorsun mevzu bu. Yani tam tersi camiden çıkmasa belki o da itici gelecekti. Adamın bu ve diğer huylarını kabullenmek istememen sevmemen çok doğal bir şey. Alkol kullanması doğru veya yanlış orası kişiye göre değişir. Sen sevmiyor ve istemiyorsan bitmiştir. Orta yolu da üç senedir bulamamışsınız. En doğru karar uyumsuz olduğunuza göre boşanmak. Ömür geçmeden pişman olmadan bir cesaret yola çıkmak gerekiyor sanırım

Eşiniz alkolik değil ki..Viski çok ağır bir içki evet ama onu haftada bir içmesi gayet normal.Ben eşimle tanıştığımda hergün bir şişe viski içerdi sarhoş olurdu ama öyle kırma dökme bağırma olayı yoktu konuştuğu anlaşılmazdı sonra hemen uyumak isterdi sonra ben bu durumdan rahatsız oldum (sağlığı konusunda)biraz daha hafif bir şey iç dedim şimdi biraya geçti onuda zaten su niyetine içiyor bi nevi bira viski kadar zararlı değil.Ben nasıl kahve içmekten hoşlanıyorsam eşiminde sevdiği bir şeyi bırakmasını istemesi için diretmem ikiside aynı şey çünkü,bu zevk meselesi.Eşinize tamamen alkolü bırak demeniz büyük hata olur en azından hafifletsin biraya geçsin.Zaten büyük hata eşinizde size baştan söylemek zorundaydı bu durumu.
Kiz adami viski gibi kaliteli bir ickiden bira gibi yükü agir bir ickiye gecirmissin :) viski iceydi de miktari azaltaydi, sodayla cogaltaydi :) bira mayali bir icki oldugu icin ve daha cok miktarda icildigi icin hem daha cok kalori, hem siskinlik yapiyor.

Kiz adami viski gibi kaliteli bir ickiden bira gibi yükü agir bir ickiye gecirmissin :) viski iceydi de miktari azaltaydi, sodayla cogaltaydi :) bira mayali bir icki oldugu icin ve daha cok miktarda icildigi icin hem daha cok kalori, hem siskinlik yapiyor.
Benimki ciddi anlamda alkolikti,sizin dediğiniz gibi onuda denedim.1-2 bardak iç dedim ama viskiyi 1-2 bardak içsende devamı geliyor zaten,sek içse belki 1-2bardakran sonra durur ama sekte içmiyordu.Onu sadece bira-votka gibi alkoller kolay kolay sarhoş etmiyor.Rakı-Viskide sarhoş oluyor baya.Şarap ı ben severim tek sevdiğim alkol ama adam gözümün önünde 1 şişe şarap içti sarhoş olmadı üstüne gitti yine bişeyler içti bu beni kesmedi diye.Birayı viski içtiği dönemde de içerdi ama yemeklerin yanında içerdi,zaten yurtdışında da öyle bira yemeklerin yanında su niyetine içiliyor kolay kolay sarhoş etmiyor.Konu sahibi bence eşinize haksızlık etmeyin sizinki alkolikse benim eşim dünyanın en alkolik adamı falan o zaman😂😂

Benimki ciddi anlamda alkolikti,sizin dediğiniz gibi onuda denedim.1-2 bardak iç dedim ama viskiyi 1-2 bardak içsende devamı geliyor zaten,sek içse belki 1-2bardakran sonra durur ama sekte içmiyordu.Onu sadece bira-votka gibi alkoller kolay kolay sarhoş etmiyor.Rakı-Viskide sarhoş oluyor baya.Şarap ı ben severim tek sevdiğim alkol ama adam gözümün önünde 1 şişe şarap içti sarhoş olmadı üstüne gitti yine bişeyler içti bu beni kesmedi diye.Birayı viski içtiği dönemde de içerdi ama yemeklerin yanında içerdi,zaten yurtdışında da öyle bira yemeklerin yanında su niyetine içiliyor kolay kolay sarhoş etmiyor.Konu sahibi bence eşinize haksızlık etmeyin sizinki alkolikse benim eşim dünyanın en alkolik adamı falan o zaman😂😂
Yaa yazik, sagligina cok zararli. Bir de kac yasinda adam neden bu kadar kafasinin iyi olmasina ya da sarhos olmaya istekli? Kas orani yuksek insanlar alkolu daha fazla tolere ediyorlarmis.

Yaa yazik, sagligina cok zararli. Bir de kac yasinda adam neden bu kadar kafasinin iyi olmasina ya da sarhos olmaya istekli? Kas orani yuksek insanlar alkolu daha fazla tolere ediyorlarmis.
Viskiyi ve rakıyı bu tarz alkolleri hergün içen biri ileri yaşlarda net siroz olur ciğerleri falan biter ben zaten o yüzden viskiyi yasakladım yine içmesine okeyim ama ayda yılda bir içsin rakıyı ve viski gibilerini.33 yaşında kendisi, babasıda öyle bir adam yani çocukluğunda görmüş ailecek hepsi alkolik durumdalar şuanda zaten annesi hariç.Mesela benim babamda alkolik bir adamdı ben onun yüzünden nefret ettim ayda yılda bir şarap içerim en fazla.Kas oranı yüksek evet birayı su gibi içmesine rağmen adamda sıfır göbek.Alkol zaten rahatlamak için beyni biraz daha uyuşturmak için alınan bir şey eğer ayık olacaksan içmenin pekte anlamı yok zaten,içtiğinde sarhoş olana kadar içiyor çoğu insan.

Viskiyi ve rakıyı bu tarz alkolleri hergün içen biri ileri yaşlarda net siroz olur ciğerleri falan biter ben zaten o yüzden viskiyi yasakladım yine içmesine okeyim ama ayda yılda bir içsin rakıyı ve viski gibilerini.33 yaşında kendisi, babasıda öyle bir adam yani çocukluğunda görmüş ailecek hepsi alkolik durumdalar şuanda zaten annesi hariç.Mesela benim babamda alkolik bir adamdı ben onun yüzünden nefret ettim ayda yılda bir şarap içerim en fazla.Kas oranı yüksek evet birayı su gibi içmesine rağmen adamda sıfır göbek.Alkol zaten rahatlamak için beyni biraz daha uyuşturmak için alınan bir şey eğer ayık olacaksan içmenin pekte anlamı yok zaten,içtiğinde sarhoş olana kadar içiyor çoğu insan.
En azından eşiniz ailesinden görmüş yani bi alt yapısı var benim eşimin ailesinde kullanan yok hep çevresi arkadaşı yani kuzenleri vs kullanamıyor bu kadar sevilmesi ileride sağlık sorunlarında tut süründürmeye kadar götürür neden insan bu kötülüğü kendisine yapar anlamış değilim

Eşinin alkol kullanması değil sen bu yaşam tarzına maruz kalmak istemiyorsun. Sevmiyorsun mevzu bu. Yani tam tersi camiden çıkmasa belki o da itici gelecekti. Adamın bu ve diğer huylarını kabullenmek istememen sevmemen çok doğal bir şey. Alkol kullanması doğru veya yanlış orası kişiye göre değişir. Sen sevmiyor ve istemiyorsan bitmiştir. Orta yolu da üç senedir bulamamışsınız. En doğru karar uyumsuz olduğunuza göre boşanmak. Ömür geçmeden pişman olmadan bir cesaret yola çıkmak gerekiyor sanırım
Resmen özetlemişsin teşekkür ederim

Ay artık bu özgürlük sevdalılığı benim sinirlerimi bozmaya başladı. Evlenmeden önce ben sadece özel günlerde içerim diye karşı tarafı kandırıp sonra 3 günde bir içerseniz o insana düpedüz yalan söylemiş oluyorsunuz. Bunu aklamanın manası yok. Kendim de alkol tüketen biriyim bu arada ama konu sahibine hak veriyorum kesinlikle.

Adam konu sahibesini bariz kandırmış. Su evlenmeden once kandırmayı da hiç anlamıyorum kadın ya da erkek, evlenince gerçekler ortaya çıkınca karsı taraf istemiyor işte.

Adam konu sahibesini bariz kandırmış. Su evlenmeden once kandırmayı da hiç anlamıyorum kadın ya da erkek, evlenince gerçekler ortaya çıkınca karsı taraf istemiyor işte.
iyi de nasıl kandırmış?

bu adamın evine gittiğinde hiç mi görmüyordu içki şisesini? bi kere viski özel bardağı olan bir içecek, hiç mi dolapta kadehini görmüyordu? saklamış mı kadehleri?

evlenmeden önce X arkdaşında kalıp birlikte içiyorduysa, o arkadaşında gece kalıp ne yapıyorlar bunlar hiç mi konuşmuyorlardı?erkekler içki ortamı yoksa kolay kolay yatılı kalmıyor ki hiç mi düşünmedi?

hakketen çok enteresan ya bir insan erkek arkdaşının haftada bir içtiğini nasıl anlamaz?

Back
X