- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Geçen Müge Anlı izlerken bi kadın sprail dedi. Dili sürçtü uydurdu diye düşündüm. Demek böyle de kullanan varmış. Spiral demek sprailden daha kolay değil mi yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yorumu yazmaya gelmiştim ki aşkolatam zaten yazmışValla çok mükemmele yakın değil gibi duruyor beybi senin bedeninde senin vereceğin kararlar geçer spiral taktırmana izin vermemiş bak bak bakkk
Hayatım 25 yaşındasın bak mis gibş bitane yapmışsın haldır huldur seneye 1 tane daha yapmaya gerek var mı? Adam sana soruyor mu ruh halin nasıl? İyi misin hoş musun? Afedersin ama seni damızlık gibi görüyor bu oldu seneye bitane daha diyerek. Ayrıca senin bedenin ne demek spirale izin vermiyor? Mutlaka korun.Buna hic enerjim yok yaşım 25 ama tek çocuk kafasındayım birde bebegim zor bi bebek ne kadar yardim eden cok olsada o bebegi anne büyütüyor psikolojik fiziksel zorluk annenin üzerinde
Ah kalbimBu yorumu yazmaya gelmiştim ki aşkolatam zaten yazmış
Siz mükemmel koca kısmına takılmayın, konu sahibi övünmeyi pek seven biri. Daha öncesinde "Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum şimdi amaçsız kaldım" diye konu açmışlığı var. Burada da arada eşin mükemmel olduğunu belirteyim demişYok mükemmele yakınmış.
O zaman böyle devam etsin bizi yormasınSiz mükemmel koca kısmına takılmayın, konu sahibi övünmeyi pek seven biri. Daha öncesinde "Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum şimdi amaçsız kaldım" diye konu açmışlığı var. Burada da arada eşin mükemmel olduğunu belirteyim demiş
Dürüst olayım size ben şu an 4 haftalık hamileyim 1 buçuk senelik evliyim ona rağmen ne yaptım ben diye düşünüyorum herkesin fikri farklı olur tabi ki ama ben de eşim çok istiyor diye tamam dedim ama aslında hiç hazır olmadığımı anladım böyle bir hata yapmayın şimdi ki bebeklerin çoğu kolik bebeğinizi büyütün dinlenin rahatlayın siz ne zaman isterseniz o zaman düşünün çünkü sorumluluğun fazlası her zaman siz de ne kadar yardımcı olursa olsun her zaman siz daha çok sorumluluk almak zorunda kalıyorsunuz. Evet eşlerimiz çalışıyor ama sosyal bir ortam görüyorlar bebekten uzaklaşıp dışarı da kalıyorlar bu yüzden geldiklerinde bebekle ilgilenecek enerjileri oluyor ama siz sabahtan akşama kadar kolik bir bebekle ilgilenmeye çalışıyorsunuz.Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymis tamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymis tamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Ne kadar modern ve zeki bir adam hemen 2. Çocuğu yapın şu adama haksızlık etmeyinHayir öyle biri değil normalde cok anlayışlı naiftir bu konuda tartışmaz ama sprail diyince korkuyor anlattım ama ya zarar verirse sonra istediğimizde çocuk olmazsa diyor
Bu çok zor bir ihtimal herşeyde zaten risk vardırSprayl taktırdım akıntı oldu lekelenmelerım durmadı 6 ay ıcınde geçer dediler geçmedi enfeksiyon olmuş vücut kabul etmemiş tuplerım tıkandı oğlundan sonra bidaha hamile kalamadım tüp bebek gibi zorlu stresli bi sürece girdik .
Evet akıntısı lekelenmesi olursa eğer ihtimalleri düşünüp bian evvel caresıne baksın die .. ben bilemedim bekledım aylarca o sekıldeBu çok zor bir ihtimal herşeyde zaten risk vardır