• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hakliyim o mu ☹️

Geçen Müge Anlı izlerken bi kadın sprail dedi. Dili sürçtü uydurdu diye düşündüm. Demek böyle de kullanan varmış. Spiral demek sprailden daha kolay değil mi yav 🙄

Bebeğiniz çok zor bir bebek olmasa bile 1 yaşında iken hamile kalmak o bebeğe haksızlık. Öncelikle o bebeğinizle ilgilenin her anının tadını çıkarın. 2 yaşına kadar emmesi gerekirken hamile kalınca bırakmak zorunda kalacak. Hamile iken bebeğinizle nasıl ilgileneceksiniz? Eşiniz ikinci çocuğu istediğine göre yeteri kadar ilgilenmiyor, hala enerjisi var demektir. Daha çok sorumluluk verin.

Kolik bebek büyüttüm ben tansiyon 3 e düştü defalarca hastaneye kaldirildim.Ben bilemiyorum ben yapmazdım herkes kendi bilir bana bakmayın siz ben kardeş olayına çok inanan bir insan değilim herseyim tek çocuğuna kalsın mükemmel yaşasın kafasindayim ben.Cocuk büyütmeyi tüm ömrümü adama manasindada sevmiyorum .Dışardan seveyim torun vs para vereyim şartlar süper olsun diye düşünüyorum.Bu benim fikrim isteyen 4 de yapsın 5 de oarasi gucu varsa Ben i enerjiyi kendime harcıyorum yaşıyorum çalışıyorum geziyorum.Benim kapasite bu kadar dünyaya bir daha geri gelmiycem bir ömrüm daha olsa belki yapardım belki ikiyi

Buna hic enerjim yok 🥲 yaşım 25 ama tek çocuk kafasındayım birde bebegim zor bi bebek ne kadar yardim eden cok olsada o bebegi anne büyütüyor psikolojik fiziksel zorluk annenin üzerinde
Hayatım 25 yaşındasın bak mis gibş bitane yapmışsın haldır huldur seneye 1 tane daha yapmaya gerek var mı? Adam sana soruyor mu ruh halin nasıl? İyi misin hoş musun? Afedersin ama seni damızlık gibi görüyor bu oldu seneye bitane daha diyerek. Ayrıca senin bedenin ne demek spirale izin vermiyor? Mutlaka korun.

Bu yorumu yazmaya gelmiştim ki aşkolatam zaten yazmış
Ah kalbim😍

IMG_8443.jpeg

Eşiniz size hiç acımıyor gözlerinin önünde 50 kiloya düştüğünüzü görmüyor mu? 2. Bebekte 40 kiloya düşüp acillik mi olacaksınız? Demek ki eldeki bebek büyümeden bunu kaldırabilecek fiziksel güçte değilsiniz sağlığınız hassas. Önce bebeğiniz büyüsün siz toparlanın hele bi. Hangi devirdeyiz günümüzde anneler bu kadar yıpranıyor

Sprail ne yahu Azrail gibi
Taktırmayı planladığınız şeyi araştırmadınız mı? İki Google araması yapsanız adını öğrenirdiniz. Demek ki siz de çok ciddi değilsiniz öyle laf olsun diye taktıracağım diyorsunuz. Yoksa insan bakmaz mı bana ne yapacaklar canım acıyacak mı sağlık açısından riskleri var mı vs diye.

2 buçuk aylik bebekle tekrar çocuk isteyip korunma fikri çok ütopik ya. Baba ne kadar yardımcı olursa olsun çoğu sorumluluk sende oluyor maalesef. Çocuklarımın arasında tam iki yaş var kendim istedim istediğim gibi de doğum günlerini denk getirdim😂 ama bunu vermemdeki karar büyük kızımın bizsiz oyun oynamamasiydi huysuz bı çocuk asla değildi öyle gazlı falan da değildi ama sürekli oyununa eşlik etmemizi isterdi bebekleri de çok severdi. Şimdi bı kardeşi var balli lokma diye evin içinde sever durur. Ha zor iki çocuk evet ama benim istediğim zaten iki çocuktu geç olsunda istemiyordum şükür gönlüme göre oldu.ama daha siz ilk çocuğun huyunu karakterini bilmeden ikinci çocuk düşüncesi biraz zor. Çocuğa zarar veriyor diye zorlanan arkadaşlarım oldu etrafimda

Yok mükemmele yakınmış.
Siz mükemmel koca kısmına takılmayın, konu sahibi övünmeyi pek seven biri. Daha öncesinde "Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum şimdi amaçsız kaldım" diye konu açmışlığı var. Burada da arada eşin mükemmel olduğunu belirteyim demiş 🥴🥴🥴

Siz mükemmel koca kısmına takılmayın, konu sahibi övünmeyi pek seven biri. Daha öncesinde "Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum şimdi amaçsız kaldım" diye konu açmışlığı var. Burada da arada eşin mükemmel olduğunu belirteyim demiş 🥴🥴🥴
O zaman böyle devam etsin bizi yormasın☺️

Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymis☹️ tamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim ☹️zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Dürüst olayım size ben şu an 4 haftalık hamileyim 1 buçuk senelik evliyim ona rağmen ne yaptım ben diye düşünüyorum herkesin fikri farklı olur tabi ki ama ben de eşim çok istiyor diye tamam dedim ama aslında hiç hazır olmadığımı anladım böyle bir hata yapmayın şimdi ki bebeklerin çoğu kolik bebeğinizi büyütün dinlenin rahatlayın siz ne zaman isterseniz o zaman düşünün çünkü sorumluluğun fazlası her zaman siz de ne kadar yardımcı olursa olsun her zaman siz daha çok sorumluluk almak zorunda kalıyorsunuz. Evet eşlerimiz çalışıyor ama sosyal bir ortam görüyorlar bebekten uzaklaşıp dışarı da kalıyorlar bu yüzden geldiklerinde bebekle ilgilenecek enerjileri oluyor ama siz sabahtan akşama kadar kolik bir bebekle ilgilenmeye çalışıyorsunuz.

Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymis☹️ tamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim ☹️zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum

Ne kadar mükemmele yakınmış (!) eşiniz.
Ya kusura bakmayın da bencilin önde gideni bir adam bu.
Spiral taktirmanızı istemiyor diye hastaneye götürmüyor bu mükemmel eş. Bu nasıl mümkün olabiliyor benim aklım almadı. Nasıl böyle bir hakkı kendinde bulabiliyor?
Manipulatif adama methiyeler dizmeye devam edin siz.

Burada sabaha kadar siz haklısınız desekte bir şey değişmez , çünkü eşinizin mayası bu ne yazık ki, az sert çıkın da görün o mükemmeli tek doğuran senmisinden girer amma abartttından çıkar , eskiler peşpeşe nasıl doğuruyormuş der Allah der.

Şu an ne hissettiğinizle, duygularınızla zerre ilgilenmiyor adam ya ,ki hala lohusasınız siz , tavsiyem anneniz yakındaymiş bebeğinizi ona bırakıp spiral taktırmanız yönünde ama , şu an için sizi eşinizi karşınıza alabilecek güçte göremiyorum ne yazık ki.

Back
X