Cahilceee konuşan sizsiniz cahaletiniz ile yazdıklarınızla şaşkınlık icerisindeyim açıkçası nasıl bir kafaya sahipsiniz enteresan ya yazılanları ve yaziklarimi tam okuyup idrak edemiyorsunuz yada zeka seviyeniz bu duruma müsait değil teşekkürler yazmayın bir daha.Aynen katılıyorum.haftada bir içmeye alkol bağımlısı yazmış konu sahibi feci takıntılısin.alkolik oule olmaz alkol bağımlıları içmeden gune başlayamadım sabah gözünü alkol ile açar içmeden normal insan olamaz.
Cahil cahil konuşmayın ya o eşin yerinde olsam ben boşarım seni konu sahibi.. keyfime bu kadar karışan birine eş demezdim zaten.ayrica rvlenmeden önce bilmiyor muydun içtiğini evlendikten sonra mı.sorun oldu?
Tekrar söylüyorum haftada 1 içmek 10 günde bir içmek bağımlılık değildir cahil cahil konuşmadan önce alkolizm ne demek açın araştırın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alkol yüzünden boşanma kararı!
- Konu Sahibi ecrnpr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cok yanlis bir evlilik yapmissiniz. Insanlarin bazen bosluguna geliyor, sacmasapan seyler yapabiliyor. Su andan sonra esiniz degismez, siz calismazken yaptiklari da cok kotu. Cocuk olmadan bir an once bitirmeniz cok iyi olur.Din anlamında Konu baslagi alkol konusunda çok ayrı demiştim farkındaysanız ayrıca ben 5 vakit namazini kılan biriyim dini boyutuna girmedim ve o boyuta gelmedim henüz yani anlayacağınız o boyuta da gelirsen çıkılmaz bir tufanın içinde olacağım
Namaza sonradan başladım arada içiyorum dediği de işte özel günler yılda bir kez dediği yani ne bilim belki de inanmak istedim kendim için dört dörtlük demiyorum ama bu da değildi haniO boyuta kendi içinizde girersiniz artık. Bu site ona pek uygun bir yer değil.
Ancak beş vakit namazını kılan bir insanın arada bir içiyorum diyen bir insanla bile isteye evlenmesi de enteresan. Her halükarda sorun çıkacağı belliymiş. Adama kızdık ama siz de biraz bile isteye girmişsiniz bu yola.
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.625
- 598
Adam yılda bir kez de içse problem olurdu aranızda. Siz çok uç noktadasınız çünkü bu konuda.Namaza sonradan başladım arada içiyorum dediği de işte özel günler yılda bir kez dediği yani ne bilim belki de inanmak istedim kendim için dört dörtlük demiyorum ama bu da değildi hani
- 29 Mayıs 2021
- 13.483
- 87.439
- 548
- 36
Haftada bir alkol almayı için evinde dışında kalmayı önemseyecek olan insan neden kendi gibi düşünen, yaşayan biriyle evlenmek yerine bu işi birde gizlemeyi tercih eder? Bir insan bir şeyden keyif alıyorsa bunu eşiyle de yaşamak istemez mi?
Ben sizi haklı buldum bu konuda. Alkol bu kadar önemliyse baştan ayda yılda bir deyip geçmeyecekti eşiniz, benim hayatım bir parçası diyecekti. Siz ona rağmen evlenirseniz suçlu olurdunuz.
Ben sizi haklı buldum bu konuda. Alkol bu kadar önemliyse baştan ayda yılda bir deyip geçmeyecekti eşiniz, benim hayatım bir parçası diyecekti. Siz ona rağmen evlenirseniz suçlu olurdunuz.
- 2 Temmuz 2023
- 9.235
- 25.991
- 468
Konu alkol veya degil eslerin aliskanliklari, huylari konusunda evlenirken durust davranmasi ve karsiya secim hakki tanimasi gerekir. Bunu yapmıyorsa ve evlendikten sonra "ben buyum isine geliyorsa" tavrina burunuyorsa acik ara suclu aliskanliklarini gizleyen taraftir diye dusunuyorum bende.Haftada bir alkol almayı için evinde dışında kalmayı önemseyecek olan insan neden kendi gibi düşünen, yaşayan biriyle evlenmek yerine bu işi birde gizlemeyi tercih eder? Bir insan bir şeyden keyif alıyorsa bunu eşiyle de yaşamak istemez mi?
Bu aliskanlik alkol, sigara, kumar, oyun bagimliligi, her gece arkadaslariyla bulusmak icin sokaga cikma, kahveye gitme, anaya bagimlilik vs hersey icin gecerli.
- 25 Aralık 2024
- 110
- 133
- 18
- 32
Haftada bir içen biri nasıl alkolik olabilir ki bir hafta alkol almadan durabiliyor demek ki değil..
Alkolik insan her gün içer.
Bir kere de yüksek oranda alıyor olması onu yedi güne paylaştıramaz ki bünye günlük oranlara ayıramaz bu pazartesi bu salının bu çarşambanın gibi bir şey değil yani bu..
Ha siz baştan evlenmeyecektiniz sadece bu hassasiyetinizi belirtmeliydiniz.
Ya da belirtip eşiniz söylemediyse haklısınız istemeyebilirsiniz alkol alan birini.
Alkolik insan her gün içer.
Bir kere de yüksek oranda alıyor olması onu yedi güne paylaştıramaz ki bünye günlük oranlara ayıramaz bu pazartesi bu salının bu çarşambanın gibi bir şey değil yani bu..
Ha siz baştan evlenmeyecektiniz sadece bu hassasiyetinizi belirtmeliydiniz.
Ya da belirtip eşiniz söylemediyse haklısınız istemeyebilirsiniz alkol alan birini.
- 7 Eylül 2019
- 507
- 1.055
- 113
Karşı bir görüş duymaya tahammülünüz olmadığı için bana da çemkireceksiniz ama eşiniz alkolik falan değil, evlilik dediğiniz de tasma takmak değil. Uyuşmazsınız, bu konuda hassasiyetiniz vardır evlenmezsiniz o konu ayrı, ama adam haftada 1 / 10 günde bir alkol alıyor diye alkolik diyemez ve üzerinde baskı kuramazsınız. Eve sokmuyorum, arkadaşlarıyla içiyor diyorsunuz, adamı evinde istediği bir şeyi yapamaz duruma getirirseniz olacağı bu. Mal buydu kabul etmiyorduysanız baştan evlenmeyecektiniz. Siz sorup çemkirmeden söyleyeyim: evliyim, haftada bir ben de kocamla karşılıklı 2 kadeh içerim gayet de keyif alırım.
Cemkirme dediğiniz kelime nedir tam olarak siz kocanıza mı cemkiriyorsunuz sanırım yazdıklarımı tam anlamiyla okuyup öyle yorum yapin veya yapmayın en iyisi çok da lazım değil benim icin, hafta da bir içen 5 sene veya 1 sene sonra günlük içmeye başlar bu durum ilerisi için öngörmektir. bunu suan öngörebiliyorum en azından, durumu anlayacak zekada olduğunuzu düşünmüyorum siz eşinizle içmeye devam edin ben bu durumdan rahatsızım haftada bir içtiğini evlenmeden önce bilmiyordum biliyor olsam suan sizinle zaten su yorumlanmayi yapıyor olmazdım size iyi içmeler yazmayın teşekkürlerKarşı bir görüş duymaya tahammülünüz olmadığı için bana da çemkireceksiniz ama eşiniz alkolik falan değil, evlilik dediğiniz de tasma takmak değil. Uyuşmazsınız, bu konuda hassasiyetiniz vardır evlenmezsiniz o konu ayrı, ama adam haftada 1 / 10 günde bir alkol alıyor diye alkolik diyemez ve üzerinde baskı kuramazsınız. Eve sokmuyorum, arkadaşlarıyla içiyor diyorsunuz, adamı evinde istediği bir şeyi yapamaz duruma getirirseniz olacağı bu. Mal buydu kabul etmiyorduysanız baştan evlenmeyecektiniz. Siz sorup çemkirmeden söyleyeyim: evliyim, haftada bir ben de kocamla karşılıklı 2 kadeh içerim gayet de keyif alırım.
eşiniz alkolik değil. alkolik insan eşiniz gibi olmaz. alkolik insan her gün içer, üstelik içmeye de erken saatlerde başlar. alkol alamadığında huzursuzluk çıkarır, içince de değişir. alkolik adam karısının ya da çocuklarının rızkını içkiye yatırır. sizin eşiniz alkolik değil, yalnızca içki içmek hoşuna gidiyor ve her gün olmayacak şekilde kabul edilebilir zaman aralıklarında içiyor. eğer huzursuzluk çıkarır, evin rızkını içkiye verip sizi aç bırakır, içince karakteri değişir, her gün içer, içmeye erken saatlerde başlarsa bunun adı alkolizmdir. anlattıklarınıza bakılırsa kocanız bunların hiçbirini yapmıyor. sorun tamamen sizin içkiyi tabu haline getirmeniz ve bunu takıntı yapmanız. kocanız sizin yasaklarınıza, dayatmalarınıza uymak zorunda değil çünkü evlilik böyle bir şey değil. içki yüzünden sizi istismar eder, psikolojik, fiziki, manevi ve maddi şiddet uygularsa işte bu büyük bir boşanma sebebidir. ama gelip de ben içkiyi sevmiyorum, nefret ediyorum o yüzden üç günde bir ya da haftada bir keyfi için içen kocam da kesinlikle içemez demeniz normal ya da kabul edilebilir bir şey değil.
siz gerçekten hayatınızda bir alkolikle tanışmamışsınız. umarım hiç tanışmazsınız.
siz gerçekten hayatınızda bir alkolikle tanışmamışsınız. umarım hiç tanışmazsınız.
- 7 Eylül 2019
- 507
- 1.055
- 113
Çemkirme dediğim tam olarak bu mesajda da kullandığınız üslup. Ben de bunu “anlayabilecek zekada olduğunuzu” düşünüyorum. Buraya konu açıyorsanız kimin neye yorum yapacağına siz karar veremezsiniz, her türlü fikri duymaya açık değilseniz açmazsınız. He gerçi “sizin doğrularınıza” uymak zorunda herkes tıpkı eşiniz gibi değil mi? Hayat öyle değil işte her şekilde gösteriyor size ama anlayan için… şerefeCemkirme dediğiniz kelime nedir tam olarak siz kocanıza mı cemkiriyorsunuz sanırım yazdıklarımı tam anlamiyla okuyup öyle yorum yapin veya yapmayın en iyisi çok da lazım değil benim icin, hafta da bir içen 5 sene veya 1 sene sonra günlük içmeye başlar bu durum ilerisi için öngörmektir. bunu suan öngörebiliyorum en azından, durumu anlayacak zekada olduğunuzu düşünmüyorum siz eşinizle içmeye devam edin ben bu durumdan rahatsızım haftada bir içtiğini evlenmeden önce bilmiyordum biliyor olsam suan sizinle zaten su yorumlanmayi yapıyor olmazdım size iyi içmeler yazmayın teşekkürler
- 24 Ağustos 2018
- 3.980
- 9.851
- 158
Vallahi cay en azindan kafa yapmiyor. Ölüp gitse en azindan deriz kansizliktan gitti. Bu bagimli olup icenler sapitanlar belli birsehden sonra ya damarlar tikaniyor ya hastanelik oluuor ya kacak ickiden mefta. Benim babam hastalansa akrabalar hemen yapistiriyor eee o kadar icerse mideside dayanmaz kalbide diuorlar. Cayda cok iciyor ama kimse demirden gider demiyorBoşanın bence de.
Uygun değilsiniz çünkü.
Haftada 1 alkolü bağımlılık sanmanız falan da çok uç.
Örneğin çoğu evde her sabah her akşam çay demleniyor, kimse çay bağımlısı mısım çay kansızlık yapar diye şov yapmıyor.
Sizler neden anlamakta zorluk çekiyorsunuz anlamış değilim bu durum benim için ilerisinde alkolizimmm dediğiniz durumu yaşamamak için haftada veya 3 günde bir içilen alkolün alınmaması anlatabiliyormuyum benim dayatmam değil dayatma olarak düşünmüyorum ve evet evimin riskini da alkole yatırıyor yani bunun için her gün mu alması gerekiyoreşiniz alkolik değil. alkolik insan eşiniz gibi olmaz. alkolik insan her gün içer, üstelik içmeye de erken saatlerde başlar. alkol alamadığında huzursuzluk çıkarır, içince de değişir. alkolik adam karısının ya da çocuklarının rızkını içkiye yatırır. sizin eşiniz alkolik değil, yalnızca içki içmek hoşuna gidiyor ve her gün olmayacak şekilde kabul edilebilir zaman aralıklarında içiyor. eğer huzursuzluk çıkarır, evin rızkını içkiye verip sizi aç bırakır, içince karakteri değişir, her gün içer, içmeye erken saatlerde başlarsa bunun adı alkolizmdir. anlattıklarınıza bakılırsa kocanız bunların hiçbirini yapmıyor. sorun tamamen sizin içkiyi tabu haline getirmeniz ve bunu takıntı yapmanız. kocanız sizin yasaklarınıza, dayatmalarınıza uymak zorunda değil çünkü evlilik böyle bir şey değil. içki yüzünden sizi istismar eder, psikolojik, fiziki, manevi ve maddi şiddet uygularsa işte bu büyük bir boşanma sebebidir. ama gelip de ben içkiyi sevmiyorum, nefret ediyorum o yüzden üç günde bir ya da haftada bir keyfi için içen kocam da kesinlikle içemez demeniz normal ya da kabul edilebilir bir şey değil.
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.625
- 598
14-15 yaşımdan beri içiyorum. 23-25 yaşımdan beri haftada bir bi aksilik yoksa düzenli içiyorum hala alkolik olmadım ya da her gün içmeye başlamadım. Alkole bakış açınızda çarpıklık var.Cemkirme dediğiniz kelime nedir tam olarak siz kocanıza mı cemkiriyorsunuz sanırım yazdıklarımı tam anlamiyla okuyup öyle yorum yapin veya yapmayın en iyisi çok da lazım değil benim icin, hafta da bir içen 5 sene veya 1 sene sonra günlük içmeye başlar bu durum ilerisi için öngörmektir. bunu suan öngörebiliyorum en azından, durumu anlayacak zekada olduğunuzu düşünmüyorum siz eşinizle içmeye devam edin ben bu durumdan rahatsızım haftada bir içtiğini evlenmeden önce bilmiyordum biliyor olsam suan sizinle zaten su yorumlanmayi yapıyor olmazdım size iyi içmeler yazmayın teşekkürler
- 26 Ağustos 2017
- 2.890
- 7.567
- 158
Ay artık bu özgürlük sevdalılığı benim sinirlerimi bozmaya başladı. Evlenmeden önce ben sadece özel günlerde içerim diye karşı tarafı kandırıp sonra 3 günde bir içerseniz o insana düpedüz yalan söylemiş oluyorsunuz. Bunu aklamanın manası yok. Kendim de alkol tüketen biriyim bu arada ama konu sahibine hak veriyorum kesinlikle.
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Bende de var böyle içen bir tip ama içmiyorum tövbe ettim dedi sonra birçok şey yaşayınca baktım eve alkol almış gelmiş dışarda içen biri de değil yani eve gelip içti böyle birkaç haftada bir sonra daha beter olunca her şey dedim sen içmeye devam et yakında berekette görmez cebin sonra bıraktı tövbe etti tekrar namaz kurana döndü yine düzeldi her şey. Yani ben de sevmiyorum alkol ömrüm boyunca ağzıma almadım o içerken de karışmadim kızmadım ayrılma gibi düşüncede gelmedi aklıma çünkü her koyun kendi bacağından asılacak misali düşündüm bana da bir zarar vermiyor zaten kendisini kaybetmiyor :) bir de içince kafa da yapmıyor onda su içiyormus gibi hiçbir şey olmuyor adama yani bana göre haram evet ama başkasınada karisamam içen arkadaşlarım da var napayım arkadaşlığımi mi keseyim bana bir zararı yok içen içsin yani :)
hanımefendi burada kimsenin anlamada zorluk çektiği yok, özellikle kendimin böyle bir problem yaşadığını hiç düşünmüyorum. açıkçası ne kadar sabit fikirli, anlaşması zor ve benmerkezci bir insan olduğunuz, sorduğunuz konuya kendi fikirlerini yazan insanlara verdiğiniz yanıtların üslubundan anlaşılıyor. içki konusunu tabulaştırdığınızı, takıntı yaptığınızı, olmamış bir şeye (kocanızın alkolik olması, ki ileride olmaması için bunları yapıyorum dediniz ama konunuzda kocanızı alkolik olmakla itham ediyorsunuz) aşırı takılarak ilişkinizi gerginleştirdiğinizi düşünüyorum, fikrimin hala arkasındayım. keyfi için haftada bir ya da üç günde bir içen ve bunu suistimal etmeyen eşinizin üzerine takıntılarınızla giderek eşinizi siz bu yola daha fazla sürükleyeceksiniz çünkü kendi evinde yapmak istediği bir şeye izin vermeyerek onu dışarıda, bulabildiği her fırsatta içki içmeye siz zorlayacaksınız, bu işin sonu bu ne yazık ki. tekrardan söylediğimin arkasındayım, kocanız alkolik değil, hayatınızda alkolik görmemişsiniz; alkolü tabulaştırmışsınız ve kocanıza da bunu dayatmışsınız. evlilik böyle bir şey değil. alkolik olmak zaten sizin anlattığınız şey değil.Sizler neden anlamakta zorluk çekiyorsunuz anlamış değilim bu durum benim için ilerisinde alkolizimmm dediğiniz durumu yaşamamak için haftada veya 3 günde bir içilen alkolün alınmaması anlatabiliyormuyum benim dayatmam değil dayatma olarak düşünmüyorum ve evet evimin riskini da alkole yatırıyor yani bunun için her gün mu alması gerekiyor
- 6 Mayıs 2024
- 3.356
- 3.491
- 48
- 29
Sizin sevdiğiniz gibi konu sahibide sevmiyor. Adam yılda bir özel günlerde içerim demiş 3 günde bir şişe viski bitiririm dememiş ki. Eve sokmamak konusunda bende evime alkol sokmam. Herkesin düşüncesi kendine. Ben evin Bereketini düşüreceğine dini olarak hoş olmayacağını düşünüyorum ve evime sokmuyorum konu sahibide 5 vakit namazındaymış bu şekilde yaşayan insanın evine alkol sokmak istememesi çok haklı. Ortada bir kandırmaca var. Karşıkşıklı uyumsuz hayatlar var. Konu sahibi adamın istediği hayatı yaşamıyor diye suçlanamaz bence. Mantıklı olanda yolların ayrılmasıKarşı bir görüş duymaya tahammülünüz olmadığı için bana da çemkireceksiniz ama eşiniz alkolik falan değil, evlilik dediğiniz de tasma takmak değil. Uyuşmazsınız, bu konuda hassasiyetiniz vardır evlenmezsiniz o konu ayrı, ama adam haftada 1 / 10 günde bir alkol alıyor diye alkolik diyemez ve üzerinde baskı kuramazsınız. Eve sokmuyorum, arkadaşlarıyla içiyor diyorsunuz, adamı evinde istediği bir şeyi yapamaz duruma getirirseniz olacağı bu. Mal buydu kabul etmiyorduysanız baştan evlenmeyecektiniz. Siz sorup çemkirmeden söyleyeyim: evliyim, haftada bir ben de kocamla karşılıklı 2 kadeh içerim gayet de keyif alırım.