- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Sonra herkes dagilsinAileden yakın çevreden yap biz bakarız diyen çıkmadı mı
Para getiremediği için tayin istemeyi düşünen arkadaşın eşi 3. Ye hamileymiş.Herkes siz gibi ince dusunse önüne gelen dogurmasa keske. Doğurmak marifet değil is insan gibi insan yetiştirmek
Ben de şu an için aynı durumdayım. Keyfim gayet yerinde, çocuk olunca nasıl olacak stresi beni mahvediyor. Düşünmesi bile beni geriyor. Bir yandan kocam baba olmak istiyor, bense anne olmak istiyor muyum ondan bile emin değilim.
Korkmakta haklısınız. Bakın ayakta duracak halim yok, eve gidince çocuklara yemek yapılacak, yedirilecek, ödevleri yaptırılacak, çantaları hazırlanacak, meyve, abur cubur yedirilecek, dağınıklıkları toplanacak. işimin bitmesi onu geçer.
Ben de şu an için aynı durumdayım. Keyfim gayet yerinde, çocuk olunca nasıl olacak stresi beni mahvediyor. Düşünmesi bile beni geriyor. Bir yandan kocam baba olmak istiyor, bense anne olmak istiyor muyum ondan bile emin değilim.
Aileden yakın çevreden yap biz bakarız diyen çıkmadı mı
Ben mizaç olarak sinirli, tez canlı, canı çabuk sıkılan, keyfimin bozulmasına, huzursuzluğa, gürültüye tahammül edemeyen biriyim. Şimdi yiyorum, içiyorum, geziyorum, tozuyorum. Ama çocuk olursa hayatım tepetaklak olacak. Sürekli her şekilde bana muhtaç bir bebekle nasıl oluyor acaba diyorum. Bazen de herkes yapıyorsa sen de yaparsın diyorum. Hayali evet güzel, eşim sapsarı bir bebekti, bebeğim sapsarı olsun isterim diye hayaller kuruyorum. Ama icraata dökmeye gelince ödüm kopuyor.Ben de aynı durumdayım onu kucağıma almak, kokusunu koklamak, kime benzediğine bakmak istiyorum ama dediğiniz nedenlerden dolayı çok korkuyorum. Eşim de çok istiyor ama ikimiz de sabırsız tahammülsüz insanlarız idare edemeyiz diye düşünüyorum. İlişkimiz yıpranır gibi geliyor. Çocuk sevgin var mı deseniz sese on dakika tahammül edemiyorum hani çocuk görünce içi giden insanlardan olmadım hiç
Bence anaçlık sonradan gelmiyor, bazı insanların içinde çok fazla var sanki. Çevremde zorluklarına karşı çok severek bayıla bayıla çocuğuna, çocuklarına bakanlar var. Benim de fikrim değişir diye bekliyorum ama yok aynıBen mizaç olarak sinirli, tez canlı, canı çabuk sıkılan, keyfimin bozulmasına, huzursuzluğa, gürültüye tahammül edemeyen biriyim. Şimdi yiyorum, içiyorum, geziyorum, tozuyorum. Ama çocuk olursa hayatım tepetaklak olacak. Sürekli her şeyi sana muhtaç bir bebekle nasıl oluyor acaba diyorum. Bazen de herkes yapıyorsa sen de yaparsın diyorum. Hayali evet güzel, eşim sapsarı bir bebekti, bebeğim sapsarı olsun isterim diye hayaller kuruyorum. Ama icraate dökmeye gelinde ödüm kopuyor.
Evet zor ama siz çok abartmissiniz. Çocuk var diye neden işi birakiyorsunuz? Kimsem yoktu, ücretsiz izne bile ayrılmadan büyüttüm cocuklarimi. İlk iş evimi ise yakın taşıdım, sonra bakıcı buldum, sonra kreş derken büyüdüler. Ya annelik ya iş diye birşey yok yani.1 tanecik çocuğum olsun istiyorum sadece zaten bünye de alarma geçmiş gibi aklıma gelince ağlamaya başlıyorum. Bi yandan bakıyorum işimi bırakamam bıraksam bu standartlarda bulmam imkansız çocuk büyüyünce ki zaten çok ara vermiş olcam onu da geçtim yukarda bahsettiğim gibi: geçinemeyiz... İçim sıkılıyor artık. Büyütürüz diyen diyor da annemin aklı 13 yaşında çocukla eşdeğeriken kaynanam alkolik yani ikisine de güvenemem, hem çocuğa anne bakar diye düşünüyorum ben bi yandan. Çok mutsuzum sürekli evde iş yapabilir miyim diye bakıyorum ama napıcam ve şimdi kazandığımı kazanabilecek miyim. Ömrüm böyle akıp giderken bi evlat sahibi olamadan ölecekmişim gibi geliyor içim içimi yiyor zaten fazlaca anaç biriyim çok düşkünüm çocuklara en güzel şekilde de büyütürüm ama işte hayat şartları bu duruma getiriyor beni. Kahroluyorum anlatamam çaresi yok gibi şu an ama hiç değilse paylaşmak istedim çok doluyum düşün düşün düşün.. çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?