Çocuk yapamama sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

papatyam2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
1.002
1.130
30
7 aylık evliyim anne olmak istiyorum her adet olduğum zaman duygusallığa bağlıyorm ağlıyorum hepp doktora gittim vitamin verdi hiç bir sorun da yok eşim de de bende de tek sorun ilişki düzensizliği var 5 günde bir 6 7 günde bir öyle doktora anlattım öyle olmaz dedi iki günde bir olması gerek çocuk istiyorsan öyle yapacan eşime anlattım yanaşmıyor buna acelemiz yok yorgunum uykum var bilmem ne türlü türlü bahaneler uyduruyor onun hiç umrunda değil olur mu olmaz mı diye hic sorun etmiyor oysa ki çok istediğimi biliyor ne yapmam gerekir bilmiyorum bu sorunu yaşayan varmi hiç iyi değilim dünden beri(((

Çocuktan önce ilişkinizi düşünmelisiniz.yeterince istek duymuyorsunuz birbirinize.tutku yok.ilişkinizi oturtmadan çocuk sorununu dert edinmeyin.bu arada bende de sorun çıkmıyor ama 8, 10 senede sadece 1 defa hamile kaldım.belki hiç olmayacak.gerçeklerle yüzleşme gücünü kendinizde bulmanız gerek.yetişkin biri daha metanetli olmalı bence bu konularda.ilişki sıklığı etkili olabilir ama ayda sadece 1 defa ilişkiye girip her seferinde hamile kalan kadınlar da var.korunmasına rağmen hamile kalan bir sürü kadın var.tutacak olan bir şekilde tutuyir bence.belli ki siz de sıkıntı yaşayacaksınız.acı söylüyorum ama herşeye hazırlıklı olmak gerek.

Sorun hamile kalamamanız değil bence ama siz farkında değilsiniz. Muhtemelen eşinizde erken boşalma da var. Siz de cinsellikten bir şey anlamadığınız için onu sadece çocuk yapma aracı olarak kabullenmişsiniz. çünkü bizim toplumumuzda sevişmek iğrenç ötesi ve ahlaksız bir eylem.

Eşiniz sevişmek istemiyorsa yapacak bir şeyiniz yok, hamile kalmayı bekleyeceksiniz. Zaten bebek olduktan sonra haftada bire de gerek duymayacak.

Çocuk beraber karar vereceğiniz bir durumdur. Bence biraz bekleyin daha 7 aylık evlisiniz evliliğiniz otursun önce.
O eve 3. bir birey girecek sonuçta. Eşinize vakit verin oda haklı acelemiz yok demekle bence
28 yaşındaym ama geçtikçe çocuk olma da zorlaşacaktır oyuzden ben biraz acele ediyorum

Sevişmekle cinsellikle alakalı bir durum yok sadece yorgun enerjisi kalmadığını söylüyor düzensiz olduğu için de çocuk olmuyor bende bunu sorun ediyorum sadece eşim de bahane ediyor acelemiz yok diyor da nereye kadar yaşım oldu 28 oyuzdn bide içimi dökmek istedim akıl almak istedim lütfen rencide etmeyin bu aralar çok duygusallm babam da hasta onu da düşünüyorum sadce biraz dertlenmek istedim

bence de bebek düşüncesi erken ama benim takıldığım 7 aylık evlilikte haftada bir ilişkinin seyrek olduğu. eşinizde isteksizlik var bence. terapiste gitmeli.

Allah büyük

28 yaş geç bir yaş değil. Evliliğiniz henüz çok yeni,çocuğu yapacaksınız ama yarın bu adamla mutsuz olduğunuzda arada çocuk olacak. Burada sizin ilişkinizin geleceğini anlatan çok konu var. Eşiniz ne iş yapıyor da sevişemeyecek kadar yorgun oluyor. Yeni evli insanlar nereden baksan haftada 2 3 arar. Siz memnun musunuz bu ilişki sıklığından, cinselliği doya doya yaşadınız mı? Yarın kadınlığımı yaşamadan çürüdüm demeyeceğinizden emin misiniz. Evlilik sadece çoğalmak için yapılmaz. Öncelik sıranız yanlış. Önce mutlu huzurlu tatmini yüksek bir evlilik oluşturup sonra ebeveyn olmak lazım. Hemen anne olarak kafesin kapısını kendi elinizle kilitlemeyin.

Ben yeni evliyken kocamın yakasından düşmezdim, sonuçta yıllarca bekledim bunu yaşamak için, neden sınırlı olsun ki, kocam sizinki gibi olsa çocuktan önce evliliğimin karşılamadığı beklentilerime üzülürdüm.

Babanıza allah şifa versin, şu an zor bir dönemdesiniz, olmasını istediğiniz bebek zor zamanların oyalayıcı gücü misyonunda olmasın. Dinginlik bekleyin,geçekten hazır olun

28 yaşındaym ama geçtikçe çocuk olma da zorlaşacaktır oyuzden ben biraz acele ediyorum
Ben de açıkçası kocanız gibi olacağı varsa olduğunu düşünüyorum.neredeyse ilişkiye girmeden hamile kalan kadınlar okuduk buralarda fizik kurallarına bile karşı geliyor bazı arkadaşlar.spermsiz hamile kalan var. Prezervatifle korunup nasıl hamile kalınır ya.spiralle kalan var.menapoza girdim sanırlen hamile kalan var. Regle 1 gün kala ilişkiye girip kalan var.emzirirken hamile kalan var. Reglken kalanı duymadım ama o da vardır kesin.kadına senin çocuğun olmaz diyorlar, ilk aydan hamile kaldım diyor.polikistik overim var 6 ayda adet görüyorum diyor ilk denemede hamile kalmış.ertesi gün hapı kullanmış hamile kalmış.var oğlu var yani. ben de hamilelik konusunda çok şanssızım ama kısmette varsa olacağını düşünüyorum.yok 35 ten sonra zor oluyormuş yok 2 günde bir ilişki olması gerekiyormuş geçtim artık bunları.bazı kadınların kısmetinde olmuyor hamilelik. Ne desek neyin takibini yapsak boş bence.biz de böyleyiz ne yapalim.kocamla yanyana uyuduk hamile kaldım deseler inanırım artık.eskiler boşna ceket atsam hamile kalıyor diye bir deyim uretmemişler.

Evlenmeden önce sevişmiyordum dememiş konu sahibi.yıllardır bunu beklemişsindir demişsiniz.

Evlenmeden önce sevişmiyordum dememiş konu sahibi.yıllardır bunu beklemişsindir demişsiniz.
Ülke geneli için konuştum aslında ama konu sahibi de tecrübeli olsa durumun normal olmadığını rahatça anlardı. Muhtemelen hiç dokunsal tecrübesi olmadan ve dolayısıyla bakire evlendi. Ayrıca orada kendimden bahsediyorum ben

Valla artık ülke genelinde tam tersi bakire evlenen kalmamıştır.asıl bakire evlenmek istisna oldu.burada anket açsak yüzde 10 bile bakire evlenen çıkmaz bence.

Valla artık ülke genelinde tam tersi bakire evlenen kalmamıştır neredeyse.asıl bakire evlenmek iatisna oldu
Toplumumuz çok farklı yapılara sahip, yaşadığımız şehre göre yorum yapıyoruz çoğunlukla, her yer aynı değil. Hala çoğunluğu bakire olan kültür gruplarımız var. Bu tip sorunları yaşayanların çoğunun oralarda yaşadığını düşünüyorum ben.

Bakire evlendim tabi ne bekliyorsunuz pardon evlenmeden önce ilişki falan mi hayırdır bu ne biçim bir konusma nerden nereye geldi konu tecrübeyle ne alakasi var üstte ben ne yazdim siz ne yorumlar yapmışsınız

Bunun neresi sorun kız erkek fark etmeksizin evlilik dışı ilişki zinaya gider ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ne zamana geldik Allah'ım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…