Çocuk yapamama sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşınız 28 de olsa 35 de olsa öncelikle evliliğinizin oturması gerek bana kalırsa 7 ay çok kısa bir süre. Evliliğiniz düzene girerken cinsel hayatınızı da yavaş yavaş düzene sokmaya çalışın ama amaç bebek yapmak değil öncelikle birbirinizin arasındaki bağları güçlendirmek olsun.
👏

Ben öleyim o zaman 8 yıllık evliyim 34 e girecem birkaç gün sonra.. Ayricw 7 aylik bir evlilik ne bu acele..Ben bile isteniyorum cocuk felan suan.Yahu gidin amh degerinize baktırin olsun bitsin..Yumurtalik rezervi ne durumda diye..Bakın rahat edin.
Yorumlarınızı okudum teşekkür ederim öncelikle cevap verip güzel yorumlarda bulduğunuz için ve hak veriyorum biz gerçekten şükretmeyi bilmiyoruz ben artık kafama takmıyor ve bnm eşim de de düzelme var artık o istiyor ben istemiyorum çocuk :KK66: Allah ne zaman kısmet ederse artık
Yaşınız 28 de olsa 35 de olsa öncelikle evliliğinizin oturması gerek bana kalırsa 7 ay çok kısa bir süre. Evliliğiniz düzene girerken cinsel hayatınızı da yavaş yavaş düzene sokmaya çalışın ama amaç bebek yapmak değil öncelikle birbirinizin arasındaki bağları güçlendirmek olsun.
Haklısınız ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X