Çocuk yapamama sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 aylık evliyim anne olmak istiyorum her adet olduğum zaman duygusallığa bağlıyorm ağlıyorum hepp doktora gittim vitamin verdi hiç bir sorun da yok eşim de de bende de tek sorun ilişki düzensizliği var 5 günde bir 6 7 günde bir öyle doktora anlattım öyle olmaz dedi iki günde bir olması gerek çocuk istiyorsan öyle yapacan eşime anlattım yanaşmıyor buna acelemiz yok yorgunum uykum var bilmem ne türlü türlü bahaneler uyduruyor onun hiç umrunda değil olur mu olmaz mı diye hic sorun etmiyor oysa ki çok istediğimi biliyor ne yapmam gerekir bilmiyorum bu sorunu yaşayan varmi hiç iyi değilim dünden beri:KK43:(((
Kaç yaşındasınız ?
Nedir bu acele ? Daha bir yıl bile olmamış evleneli, arkanızdan atlı mı kovalıyor ?
Hem cocuk meselesi sizin tek basınıza karar verebileceğiniz bir konu değil.

Bakire evlendim tabi ne bekliyorsunuz pardon evlenmeden önce ilişki falan mi hayırdır bu ne biçim bir konusma nerden nereye geldi konu tecrübeyle ne alakasi var üstte ben ne yazdim siz ne yorumlar yapmışsınız
Her şeyden önce kimseye hakaret falan etmedim. Tecrübeniz olsa kocanızın normal olmadığını anlardınız, ben onları dünyayı çok farklı gören birine açıklama olarak yazdım . Ayrıca ben orada sizi suçlayan bir cümle de kurmadım.
Bunun neresi sorun kız erkek fark etmeksizin evlilik dışı ilişki zinaya gider ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ne zamana geldik Allah'ım
Zina kısmı kişinin bireysel günahıdır bu beni ilgilendirmez. Gayet sade bir durum değerlendirmesi yaptım. Ha bunun dışında size itafen de bir çok şey yazdım, keşke ona cevap verseydiniz. Evliliğiniz gerçekten çocuk hedefine ulaşmak için doğru evlilik mi,bunu sorgulamanız bekaret ve zina kısımlarını sorgulamanızdan çok daha önemli

Bakire evlendim tabi ne bekliyorsunuz pardon evlenmeden önce ilişki falan mi hayırdır bu ne biçim bir konusma nerden nereye geldi konu tecrübeyle ne alakasi var üstte ben ne yazdim siz ne yorumlar yapmışsınız
Salak mısın cemileeeeee. Biz yaptık nolmuş? İncilerim dökülmedi. Aksine oh zevkimi daha çok yaşadım 😂😂😂😂😂😂

28 yaş geç bir yaş değil. Evliliğiniz henüz çok yeni,çocuğu yapacaksınız ama yarın bu adamla mutsuz olduğunuzda arada çocuk olacak. Burada sizin ilişkinizin geleceğini anlatan çok konu var. Eşiniz ne iş yapıyor da sevişemeyecek kadar yorgun oluyor. Yeni evli insanlar nereden baksan haftada 2 3 arar. Siz memnun musunuz bu ilişki sıklığından, cinselliği doya doya yaşadınız mı? Yarın kadınlığımı yaşamadan çürüdüm demeyeceğinizden emin misiniz. Evlilik sadece çoğalmak için yapılmaz. Öncelik sıranız yanlış. Önce mutlu huzurlu tatmini yüksek bir evlilik oluşturup sonra ebeveyn olmak lazım. Hemen anne olarak kafesin kapısını kendi elinizle kilitlemeyin.

Ben yeni evliyken kocamın yakasından düşmezdim, sonuçta yıllarca bekledim bunu yaşamak için, neden sınırlı olsun ki, kocam sizinki gibi olsa çocuktan önce evliliğimin karşılamadığı beklentilerime üzülürdüm.

Babanıza allah şifa versin, şu an zor bir dönemdesiniz, olmasını istediğiniz bebek zor zamanların oyalayıcı gücü misyonunda olmasın. Dinginlik bekleyin,geçekten hazır ol

Salak mısın cemileeeeee. Biz yaptık nolmuş? İncilerim dökülmedi. Aksine oh zevkimi daha çok yaşadım 😂😂😂😂😂😂
Yazık kafanızaa Allah ıslah etsin

Yazık kafanızaa Allah ıslah etsin
Benim kafam gayet yerinde, cinselliğin varlığından ve herkesin ihtiyacı olduğundan utanmanız sizin hatanız. İnançlarda da cinsel tatminin yeri var ve kadına sorgusuz sualsiz boşanma hakkı veriyor. Hayat sizin karar sizin kocanızın canı ister de size yanaşırsa çocuk sahibi de olursunuz. Muhtemelen ondan sonra da ev arkadaşı olarak yaşarsınız, babalığını kanıtladıktan sonra sekse ihtiyacı da kalmaz çünkü. Ne denir ki başka. Hayattaki tek misyonunuz doğurmaksa elbet bir ara tutar doğurursunuz.

Belkide eşiniz baba olmanın sorumluluğunu almak için kendini hazır hissetmiyor bu yüzden de yorgunum vs diye bahaneler üretiyor, çünkü yeni evli insanlar için okuduğum kadarıyla ilişki sıklığı ortalama olarak sizinkinden fazla olmalı 6-7 günde 1 az yani , üstelik genç insanlarsiniz yani eşinizin başka bir sorunu olabilir mi çünkü genç olup bu şekilde hiç yanaşmaması garip geldi

Niye bakire olmadan evlenmek veba mı

Biz erkekleri değiştirsek de bu tarz düşünceli kadınların yetiştirdiği yine aynı erkekler olacak

Benim kafam gayet yerinde, cinselliğin varlığından ve herkesin ihtiyacı olduğundan utanmanız sizin hatanız. İnançlarda da cinsel tatminin yeri var ve kadına sorgusuz sualsiz boşanma hakkı veriyor. Hayat sizin karar sizin kocanızın canı ister de size yanaşırsa çocuk sahibi de olursunuz. Muhtemelen ondan sonra da ev arkadaşı olarak yaşarsınız, babalığını kanıtladıktan sonra sekse ihtiyacı da kalmaz çünkü. Ne denir ki başka. Hayattaki tek misyonunuz doğurmaksa elbet bir ara tutar doğurursunuz.
Tatlım çok şükür benim eşimle bir sorunum yok sadece yorgun olduğu için bende buna saygı duyuyorum artık ki dün meselemizi çözdük benim burda tartıştgm başka bir konu var ki onu da siz mal beyinliler açtınız evlenmeden ilişkiden bahsettiniz yok bakire olmadan evlenin tadını çıkarın vesaire siizin Allah korkunuz yok mu sonra neden biz bu haldeyiz diyoruz sizin gibi ahlaksızlr yüzünden bu haldeyiz başımıza taş yağmıyor ona şükür

Belkide eşiniz baba olmanın sorumluluğunu almak için kendini hazır hissetmiyor bu yüzden de yorgunum vs diye bahaneler üretiyor, çünkü yeni evli insanlar için okuduğum kadarıyla ilişki sıklığı ortalama olarak sizinkinden fazla olmalı 6-7 günde 1 az yani , üstelik genç insanlarsiniz yani eşinizin başka bir sorunu olabilir mi çünkü genç olup bu şekilde hiç yanaşmaması garip geldi
Eşimin bir sorunu yok eşim çok anlayışlı düşünceli biri ben de artık ona uyum sağlıyorum biz birbirimizi çok seviyoruz kavuşmak için de çok çaba sarf ettikk 7 yıl kadar böyle şeyler için onu tabi ki de üzecek değilm sadce duygusal anima denk geldim böyle yazi yazdm yazmaz olaydm insani bin pişman ediyolr boş saçma sapan yerlere gitti konu

7 aylık evliyim anne olmak istiyorum her adet olduğum zaman duygusallığa bağlıyorm ağlıyorum hepp doktora gittim vitamin verdi hiç bir sorun da yok eşim de de bende de tek sorun ilişki düzensizliği var 5 günde bir 6 7 günde bir öyle doktora anlattım öyle olmaz dedi iki günde bir olması gerek çocuk istiyorsan öyle yapacan eşime anlattım yanaşmıyor buna acelemiz yok yorgunum uykum var bilmem ne türlü türlü bahaneler uyduruyor onun hiç umrunda değil olur mu olmaz mı diye hic sorun etmiyor oysa ki çok istediğimi biliyor ne yapmam gerekir bilmiyorum bu sorunu yaşayan varmi hiç iyi değilim dünden beri:KK43:(((
İkinizinde kararı aynı olmalı belliki eşiniz pek sıcak bakmıyor çocuk konusuna. Acele etmeyin ortak kararlar almanızda fayda var.

28 yaşındaym ama geçtikçe çocuk olma da zorlaşacaktır oyuzden ben biraz acele ediyorum
Ben öleyim o zaman 8 yıllık evliyim 34 e girecem birkaç gün sonra.. Ayricw 7 aylik bir evlilik ne bu acele..Ben bile isteniyorum cocuk felan suan.Yahu gidin amh degerinize baktırin olsun bitsin..Yumurtalik rezervi ne durumda diye..Bakın rahat edin.

Ben de adet olamiyorum diye çildıricam şuan.Ne güzel oluyorsunuz işte sağlıklisiniz.Insanlar hiçbir sorun olmadığı halde sonradan olabiliyor çocukları.

Sevişmekle cinsellikle alakalı bir durum yok sadece yorgun enerjisi kalmadığını söylüyor düzensiz olduğu için de çocuk olmuyor bende bunu sorun ediyorum sadece eşim de bahane ediyor acelemiz yok diyor da nereye kadar yaşım oldu 28 oyuzdn bide içimi dökmek istedim akıl almak istedim lütfen rencide etmeyin bu aralar çok duygusallm babam da hasta onu da düşünüyorum sadce biraz dertlenmek istedim :KK43:
7 aylik evli bir adamın bu tür laflar etmesi de akıl karı değil.Resmen çocuk yapmamak için size yanaşmıyor gibi geldi bana..Siz söylediniz mi eşinize çocuk çok istiyorum ya da ısrarcı oldunuz mu? Eşiniz belki hazır hissetmediği için psikolojik olarak cinsellikten uzaklaşmış olabilir.

Ben öleyim o zaman 8 yıllık evliyim 34 e girecem birkaç gün sonra.. Ayricw 7 aylik bir evlilik ne bu acele..Ben bile isteniyorum cocuk felan suan.Yahu gidin amh degerinize baktırin olsun bitsin..Yumurtalik rezervi ne durumda diye..Bakın rahat edin.
Yorumlarınızı okudum teşekkür ederim öncelikle cevap verip güzel yorumlarda bulduğunuz için ve hak veriyorum biz gerçekten şükretmeyi bilmiyoruz ben artık kafama takmıyor ve bnm eşim de de düzelme var artık o istiyor ben istemiyorum çocuk :) Allah ne zaman kısmet ederse artık

Yaşınız 28 de olsa 35 de olsa öncelikle evliliğinizin oturması gerek bana kalırsa 7 ay çok kısa bir süre. Evliliğiniz düzene girerken cinsel hayatınızı da yavaş yavaş düzene sokmaya çalışın ama amaç bebek yapmak değil öncelikle birbirinizin arasındaki bağları güçlendirmek olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X