Çocuk sevmeyenlerin çoçuğu olunca....

Sizin neden olmuyor ?

3 yıllık evliyim, basından beri hep korunduk. Çocuk düşüncesi bile hep korkuttu beni.
En buyuk korkum uyuyamamak mesela.

Cocuklara düşkünlüğüm yok, öyle pek sevmem. Dısarıda sımarık bir cocuk gorunce bile tepem atar, tahammül edemem.
Zaten kedilerim var, köpeğim var. Deli gibi aşık oldugum bir kocam var, düzenim var. Bir eksikliğini hissetmiyorum hiç.
Ama gecen haftalarda bir rüya gördüm bebeğim olmuştu,emziriyordum. Uyandıgımda öyle üzüldüm ki ruya oldugu için. Keşke gercek olsaydı diye gecirdim içimden. Annelik hissi mi girdi içime o ruyada bilmiyorum.
Sonra bu hafta cok ciddi gebelik belirtileri yasadım. Korundugumuz halde, olmayacağını bildiğim halde içimde bir seyler değişti.
Test yaptım negatif oldugunu gorunce nasıl yıkıldıgımı anlatamam.
İçten içe istiyormuşum meğer.
Sözün özü, ben aslında coğu kadının, istemese bile içinde bir yerlerde anne olmak için can atan bir yanı olduguna inanıyorum. Bende de varmış meğer.

Sizin neden olmuyor ?
Ben doktora gittim bütün kontrollerimi yaptım. Doktorum bir sorunumun olmadığını söyledi bana olacak ama korunduğunuz için geç olacak dedi eşim görünmedi Aslına bakarsak ben de bilmiyorum sebebini acaba fazla mı stres yapıyorım

Kesinlikle öyle katılıyorum sana

evet ben de hep rüyamda bebek emziririm
test yaparım üzülürüm negatif cıkınca
istıyorsanız denemelere baslayın :)

eşinin de görünmesi lazım
ben de kendım gtmıstım ılk basta bende hıcbırsey cıkmadı
snr eşim gidince eşimde problem cıktı
şımdı de olsun dıye bırseyler yapıyoruz bakalım

eşinin de görünmesi lazım
ben de kendım gtmıstım ılk basta bende hıcbırsey cıkmadı
snr eşim gidince eşimde problem cıktı
şımdı de olsun dıye bırseyler yapıyoruz bakalım
Bu ay da bekliyecez eğer olmasa dediğin gibi yaparız bizde. Rabbim isteyen herkese annelik ve bablık duygusunu tattırsın. İnşAllah

Bu ay da bekliyecez eğer olmasa dediğin gibi yaparız bizde. Rabbim isteyen herkese annelik ve bablık duygusunu tattırsın. İnşAllah
evet yapın çnk gunumuzde erkeklerde de cok fazla sıkıntı cıkabılıyor

evet yapın çnk gunumuzde erkeklerde de cok fazla sıkıntı cıkabılıyor
Evet haklısınız hayırlısı ya ama git gide bu istek artıyor ben de ve sanırım fazla stres yapıyorum ama kendime de engel olamıyorum şuan cok pişmanım korunduğum için. Ve o kadar büyük konuştum ki ben cahillikti yaptığım. her gün o söylediğim sözler için af diliyorum rabimden.

öyle nitelendırmeyın
o zamankı duygularınız o sekılde imiş

Bende bir kere rüyamda gördüm ve ödüm koptu
Benim içimde öyle bi kadın yok galiba

Hoş Nasıl dayanacağım onuda bilemiyorum cok heyecanlıyım bir okadar da korkuyorum

Eski evliligimde ex in cocuk istememesi yuzinden 8.5 yil cocuk icin yanip tutustum ben debelendikce kardeslerimin 3 cocugu oldu konusamadim, soramadim hamilelik nasil gidiyor diye hep bogazim dugumlendi agladim gizli gizli ama yegenlerim icin deli oldum : ) seni cok iyi anliyorum. Simdi kizimin gelisini bekliyorum. Rabbim insallah hayirlisiyla gonlunuzdekini verir cektiklerinden sınavın olarak kalir. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz diyerek yorum yapmadan gecemedim.

Çok teşekkür ederim arkadaşım, şu an İstanbul Bahçeci Tüp Bebek Merkezi nde tedavi görüyorum ve doktorumdan çok memnunum. Olmasa da rabbim den. . . İnşallah bunu böyle kolay yazdığım gibi o durum gerçek olursa kolay katlanırım

Allah razı olsun. Aynı duyguları yaşadım. Ben de yeğenlerime deli oluyorum, ama onlarda bana öyle karşılık veriyor. Şimdi onlardan uzaktayım tedavi için ve çok özlüyorum.
Rabbim inşallah kolay doğum ve sağ sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

Insallah bu ozlemini kendi mucizenle giderirsin :)
eceezgi senelerdir cocugu cok isteyen biri olarak sana tatmadan yasamadan bilemezsin diyebilirim anca ama esin istiyorsa senin icinde "asla" degilse cocuk sahibi olmak mahrum etme, mahrum kalma evlat sevilmez mi ?

Bende senin hissettiklerinin aynisini hissediyorum. 25-6 yaslarinda olsaydim. Ve cocuk yapma konusunda hic bir sorunum olmamis olsa bir 5 sene cocuk istemezdim. Şimdi ise baya rahatim. Eşimle tabiri caizse yiyip içip geziyoruz. Evde istedigimiz gibi takılıyoruz.

Ama konu başlığını sevmedim.
Cocuk sevmemek değil, cocuk yapmaya cesaret edememek diyelim.
Sevmemek ağır olmus. Ben severim cocuklari.
Aslinda cokta istiyorum. Ama bi yandanda rahatim bozulacak diye terettutteyim ama yasimsa geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…