Çocuk sevmeyenlerin çoçuğu olunca....

Aynı duyguları bende bizzat yaşadım
Hatta çocuk karnımda iken Allahım çocuk doğduktan sonra eşim bana gene gereken ilgiyi göstersin zamanımız olsun diye dua ederdim :) ŞUNU belirtmel isterim ki şu yan gelip ayak uzatmalarımız birkere bitiyor doğruya doğru ,eşin ilgi gösterecek bile olsa sohpet dahi olsa yada sizin ihtiyacınız olduğu durumda ağlama sesi durlar,yapmalar başlıyor hayatınızda zaman ve uyku daha bir kıymetli hale geliyor.
Ama eceezgi'cim bir gerçek var ki onu her gördüğünde doğduğuna şükredip neden daha erken gelmedin hayatıma diye bir söyleniyorsun.Belki zamanın kısıtlı hayatın çok yoğun geçecek ama dünyanın en tatlı şeyine sahip olacaksınız .Rabbim isteyen herkese versin

evet cnm doğrudur
allah ınsallah nasip eder size de
aşılama ile zaman kaybetme demıssın de bak tüp de tutmayınca tutmuyor((

tüp bebek ne kadar maliyet cıkardı size
biz yenı ev kredısıne gırdık tüp bebek fiyatları cok pahalı dıye bılıyorum ama

amin inşallah

tek bir şey diyorum.
çocugunla geçirdigin 1 saniye kocanla geçirdigin bir günü döver :)

sanırım sen aslında bebek istiyorsun:))
bu sebeple derhal tedavine başla.
daha önce takibinde olduğun bir dr. varmıydı?
durumunuza göre aşılama veya tüp bebek diyecektir.
ancak yaşın sebebi ile aşılamayı önermeyebilirler de.
tüp bebek tedavisi de meşakkatli bir tedavi açıkcası.
zorlu süreçler.
yaş ta bir faktör.
bu sebeple dr. unuzla irtibata geçin hemen

Gene mi tek basina seyahattt
Ay odaniz da varmis,bebege bakicak yer var ne guzel iste. Bence yapiiiiinnnn
Sonucta patron dayisi olcak hem o sizden daha cok ustune titrer bence :) kolay atlatirsiniz kucukluk donemlerini..

Cocugunuz oldugu zaman belkide diceksiniz boşa gecen yıllarım .Hiç korkmayın benim 3tane var 4düşünüyorum oldu fakat düştü yeni 3ay sonra tekrar denicem inş saglıklı olur hayırlısıyla gönlümüzdekinide nasib eder mevlam.

eskıden cok ciddiye almadıgımdan dolayı değişik dr lara gttım
eşim de oyle değişik dr lara gttı
calıısyoruz uygun anlarımızda kım musaıtse o gttı dr a
en son temmuz ayında gıdecektık ev aldık o ay da oyle kaldı :))
asılama sanırım 42 yasına kadar yapılıyormus

evet morfolojide tüp bile zor aşılamaya hiç girme. Maliyeti 1 deneme 7-8 bin olmuştur şimdi. Belki daha da fazla . Onunla da bitmiyor yok histereskopi yapalım, genetiğe bakalım vs vs . Hiçbişi de çıkmadı bu arada bunlardan... Biz de ev kredisi ödüyoruz. Maddi manevi halim kalmadı valla. Daha çok manevi olarak cesaret edemiyorum tekrar.

Gene mi tek basina seyahattt
Ay odaniz da varmis,bebege bakicak yer var ne guzel iste. Bence yapiiiiinnnn
Sonucta patron dayisi olcak hem o sizden daha cok ustune titrer bence :) kolay atlatirsiniz kucukluk donemlerini..
off evet yıne tek basına
hatun coll ne yapsın :)))))
evet odam var iş arasında burda durur bir besık de buraya alırım falan dıyorum ne yapayım :)) aylarca buradan yok olamam

çalışıyor musunuz
3 cocuk masallah ya:))
inş allah istediğinizi nasip eder

anladım canım yaa
baya tutuyormus ücreti
bız daha yenı aldık aylık odemelerımız cok yuksek tüp bebege hıc gıremem suanda ((
morfolojide iyi olan spermlerı alıyorlar dıye bılıyorum asılama ıcın hıc onemlı etken oldugunu duymadım uzuldum sımdı

yapılabilse de ne yazık ki başarı şansı düşüktür.
35 yaş sonrası için tüp bebekte bile başarı oranı düşüyor.
bunu tedirgin etmek için değil de niyetin ciddiyse zaman kaybetme diye söylüyorum.:))

yok evet anladım
okudum sımdı ben de
morfolojı asılamada baya etkılıymıs ya (((

kimine ne kadar kolay bebek yapmak kımıne de ne kadar zor

yok evet anladım
okudum sımdı ben de
morfolojı asılamada baya etkılıymıs ya (((

kimine ne kadar kolay bebek yapmak kımıne de ne kadar zor
kısmet bu işler.
daha yolun başındayken böyle düşünme.
sabırlı olacağın zamanar seni bekliyor.

çalışıyor musunuz
3 cocuk masallah ya:))
inş allah istediğinizi nasip eder
Calısmıyorum calışsam yine dogrurdum cünkü evlat gercekten güzel birde benim eşim cok cocuk isteyen biridegil birde isteseydi ne oludu acaba ama şimdik ben cocuklara kızsam o bana kızıyor kızma diye inş korkma Allaha bırak herşey olur.

anladım cnm :) ne mutlu sana

Benim miniğim ben istemeden oldu. Hazır değildim. O kadar çook ağladım ki. Ama minik tekmelerini hissetmeye başlayınca kendimden utandım.
Hala çok korkuyorum. Ben çocuk ruhluyum. Hala çocuk gibi hissediyorum. Bi bebeğe nası bakarım? Hemde bi yandan çalışırken? Nasıl ilgilenirim? Ya onu üzersem? Kafamda milyonlarca soru var. Biliyorum çok ağlayacağım üzüleceğim. Ama bende anne olmayı becereceğim. Becermek zorundayım. Her gün bebeğime söz veriyorum.

ben de senin gibi düşünüyorum.
hatta bana kalırsa her insanın üremesi gerekmiyor.
ülke ekonomik krize doğru hızla yol alıyor.
her an 3.dünya savaşı çıkabilir.
ülkenin siyasi durumundan; sosyal ve ekonomik şartlarından bahsetmiyorum bile.
hal böyle olunca bir kere değil yüz kere düşünüyor insan ve evet ya ben bu işi hallederim sonucuna varamıyor maalesef.

Herşeye bu kadar olumlu bakan bir eşiniz varsa inanın düzeninizde hayatınız da rayında gider
Bence evlat muhteşem birşey... Düşünsenize size kalan sizden bir parça
Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…