Çocuk sevmeyenlerin çoçuğu olunca....

Evet işte ben de oyleyım cocuk sesine tahammulüm yok
ArkDaslar bize gelecekleri zaman inş cocklari getirmezler diyoruz:)))
Evet hayvan bakmak d cok buyuk bi sorumluluk
Aksam kedimi dısarı bıraktım tüm gun evde sıkıldi diye 4 saattir piyasada yok:)
Bi ön bahceye bi arka bahceye cıkıp sesleniyorum
Sabah işe gideceğim ama o eve gelmeden uyuyamam sanırım kac olursa bekleyeceğim

bence sizden iyi bi anne olur korkularinizi bi kenara birakin gayette sorumluluk sahibi ve sevecensiniz. kedinizi böyle sahiplenmissiniz sevdiginiz insandan ve sizden bi parcaya oaln bagliliginiz daha baska olacaktir eminim. gönlünüze göre olsun insallah hersey...

Bize direkt asılama yapılması gerekiyo sıkıntı eşimde insallah olumlu sonuc alırız
Evet ben kediden snr böyle oldum
3 yıl evvel evlendim kedi anmemde kaldı ama annemi arayınca ilk sordugum kelime o oluyor
Napıyyo nerde uyudu gece
Keyfi nasıl foto atsana:)))
Anneme gidnce ilk işim onu aramak oluyor evde bazen cok asık surat gidiuorım mesela ama kedmi görünce yuzumde hemen tebessüm olusuyo
Sanki tüm sıkıntımı unutuyorum
Bizim kedi bizle teması sevmez
Kucaktan falan nefret eder
4 senedir ilk defa dün gece yanımda yattı ve kuyrugu ile dakikalarca yüzümü sevdi :)) allahım mutluluktan ölecektim :))

Kedi de cocuk gbi
Çok sık hasta oluyo
Sürekli çişi gelio ve kumunu hep ytemizlemek gerekkir
Gecenin bi vakti süt istiyor bizi uyanrırıp mutfaga götürüyo
Bazen battaniyeye sarıp balkonda hava alması için beklıyorum :))))

Çok tesekkur ederim
Konuyu iyiki acmısım
Moral oldu cidden :)

Çok tesekkur ederim
Konuyu iyiki acmısım
Moral oldu cidden :)
estagfurullah korkulariniz bana cok tanidik geldi moraliniz düzeldiyse ne mutlu ... insallah hayirli haberlerinizi de aliriz

Vallahi ben kediye çocuk simulasyonu diyorum :))) İshal olur kaka kazaları yaşar temizlerim, hastalanır şırıngayla şurup içirme savaşları yaşarız, dört tane var üçtü bir tane daha kıyamadım buldum oldu dört. Kum özen ister kirli bırakamam kıyamam.

Kediniz neden sık hasta oluyor bağışıkşık sistemi mi zayıf acaba ?

3 üzlerim olsa ne mutlu olurum çocukları çooookkkkkk seviyorummmm

Ev kedisi daha evvvel hiç dısarıya cıkmamıs
Annemler bahceli eve tasınınca dısarıyı isteöeye basladı
Çok hassas bizim oğlan hersey yemez herkesi sevmez oyuncu değil
Azıcık rüzgar alsın bahcede mesela hemen kusar
Hapşirir sürekli :)
Dısarıya alısmamıs olmasına baglıyorum

eceezgi Yazdıklarınız doğru:) bebekten sonra hayatınız çok değişecek hiç boş vaktiniz kalmayacak eşinize eskisi kadar zaman ayıramayacaksınız istediğiniz saatte eve gelip gidemeyeceksiniz belki 12 saat çalışamayacaksınız...liste uzar gider
Ben bebek sahibi olmaya zor karar verenlerdenim. Hatta bebek olmasa da olur demişimdir.
Doğum sonrası süreci sıkıntılı geçirip annelik duygusunu hissetmem 8 ayı buldu. Kızım 1 yaşına basacak.
O bana "anni anni" diyorya şimdi sevgiden patlıyorum.
Anneye babaya duyulan şeyin adı sevgi ise bebeğinize duyduğunuz şeyin adı sevgi değil. Tarif edilemez.
Sadece deneyimimi paylaşmak istedim.

Allah bagıslasın yavruzu:)

İmunex verin dışarı çıkıyorsa mikrop alabilir, başka kedilerden hastalık da alabilir. Aslında en güzeli ev kedisinin hiç dışarı çıkmaması. İmunex şurubu şırıngayla verebilirsiniz ya da kapsül olanı yaş mamasına katarak.

Evet. Butun yazdiklariniz olucak.
Esinizle az vakit gecireceksiniz, rahatiniz kacacak, uykusuz kalacaksiniz. Kaka temizliyceksiniz. Agzinizla sumuk cekiceksiniz. Pirtlasin diye belki aylarca ugrasacaksiniz..
Amaa.. Onun karni doydugunda sizde doyacaksiniz. Gozunden bi damla yas gelse sizin iciniz kanicak..
Coook baska bisey..
Ama sabrim yok derseniz hic girmeyin bu ise. Sabir olmadan anne olunmaz bence.
Sonra istemeden de olsa kotu davranirsiniz bebeye yazik olur..

Kedisini bu kadar seven evladını kimbilir nasıl sever be dedim okurken :)
Evlat candır, hayattır, cennet kokandır, yalan dünya bir yana o bir yanadır...

Senelerdir cıkmkyordu cnm
Korkuyordu hatta dısarıdan ama bu sene inanılmaz dısarı cıkma isteği geldi
Kapıda saatlerce aglıyordu
Ve cıkınca o kadar mutlu oluyor ki biz de cıkartmaua basladık
Tamam önerini dikkate alacağim cpk tesekkurler
Hala gelmedi bu arada camda onu beklıyorım:))

Cocuk yapmayi hic dusunmeyen biri olarak yaziyorum bu yaziyi. Arti ben cok cocuk seven birisi degilimdir hani yolda gordugu her cocugu sevenler vardirya hic anlamam onlari diye dusunurum. 7 yillik evliyim ve esimde bende hic cocuk dusunmedik hep hayatimizi sinitlayacagini dusunduk ve sadece ikimiz olarak yasamayi planladik. Dedikki 30 u gecince belki olabilir di bir bebek. Ama 31 yasimda beklemedigimiz bir anda hamile oldugumu ogrendim. Ilk eyvah dedim tum duzenim bozulacak sonra hamilelik ve alisma ona baglanma derken o cocuk sevmeyen ben dogsada bir gorsem kucaklasam dedim. Dogdu rahata alismis ben cok fazla zorlandim baska etkenlerde eklenince logusalik sendromu yasadim yogun olarak ama zaman gectikce bebgimin her yeni davranisini gordukce azaldi ve gecti. Suan durum nemi isten gelince hemen onu kucakliyorum. 8 aylik suan ben kapidan girince nerdeyse elindekileri birakip kahkaha atip emekleyerek bacaklarima sariliyor beni kucagina al diyor. Tebessum bile yapsam herseyime guluyor. Yatakta yanima alirsam eger bana donup elleri ile boynumu sarip boynuma sokuluyor nefesini hissediyorum ve hep sukrediyorum. Sonuc olarak demem o ki
1. Hic bir zaman kendinizi hazir hissetmeyeceksiniz kendimden biliyorum.
2. Hayat cocukla zormu calisiyorsan gercekten zor fakat buyudukce hem biraz daha kolaylasiyor hemde anneler kolaylastirmek icin milyon tane yol buluyor. Ki ben bebegim kucukken onu kanguruya alip sosyete pazarlati dahil heryeri gezmisimdir hemde istanbulda ve arabam yok iken... yasam seklin biraz degisiyor elbetteki eskisi gibi olmuuor ama yerine bambaska seyler geliyor keyif veren..
3. Peki pismanmiyim. bazen cok zorluyor tahammulum olmuyor yastan da dolayi. Tek bir pisamanligim var benim oda keske daha once yapsaymisim.. bu guzellikten ve bu duygudan nasil mahrum biraktim kendimi diyorum..
4. Ve son olarak bebegim 8 aylik fakat ben 2. cocugu dusunuyorum ki bir kardesi olsun istiyorum..
Karariniz ne olur bilemem sadece kendi bakis acimdan yazdim..

19 yaşımda anne oldum.
Kendimi tam olarak tanımadan evliliğe alışamadan, hiç bir rahatlık görmeden gezmeden tozmadan anne oldum.

Ben bebeğime daha karnımdayken aşık oldum.

Çok zor bir çocuk ona özel günde 10 çeşit yemek yaparım peşinden koşarım. Uykusuz kalırım ama onsuz bir uykuyu hayatı ne yapayım.

Böyle anne olmadan yok işte rahatım bozulur. Evin içinde yabancı olur bilmem neleri söylemek çoook kolay.

Bi kucağına al emzir bakayım ortada ne koca kalıyor ne kedi.

Ne kadar güzel ifade etmıssınız
Evet ben de hiçbi zaman hazır olunacagını düşünmuyorum
Allah bağıslasın evladınızı

Ne kadar güzel ifade etmıssınız
Evet ben de hiçbi zaman hazır olunacagını düşünmuyorum
Allah bağıslasın evladınızı
Hepimizin evladini bagislasin... es bakis acisini yazmadim. O cocuk istemeyen adam cocugu icin titriyor gece uyutuyor yediriyor. Is yerinde ise durmadan resim istiyor benden.. sizin icinde hayirlisi olsun geleceginiz icin..

İnş canım ya umarım bu sekılde oluruz biz de :)
Hepimizin evladini bagislasin... es bakis acisini yazmadim. O cocuk istemeyen adam cocugu icin titriyor gece uyutuyor yediriyor. Is yerinde ise durmadan resim istiyor benden.. sizin icinde hayirlisi olsun geleceginiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…