benim deniz kağan diye ikizleri olan bir tanıdım yok maalesef belkide yurtışındayım ondan bu kadar eminim :) güldürdün beni :)))
senin arkadaşınmı kadesa. çocuklarının adınıda biliyorve aynı o tanıdığım arkadaşımın tepkileri,mesleğini bile yanlış yazmışsın sırf tanımamak için bütün konularını sahte açmışsın.
ve aynı o tanıdığım arkadaşımın tepkileri,mesleğini bile yanlış yazmışsın sırf tanımamak için bütün konularını sahte açmışsın.
senin arkadaşınmı kadesa. çocuklarının adınıda biliyor
evet var :) hatta kızımın adı da zeynep,onu da yazabilirsin deşfire olmak benim için önemli değil :)
peki niye böyle bir oyuna kalkıştın?
senle ugrasamıcam by :)
valla inan seni tanıyorum ama,çocuklarının adı ezberimde yokbenim tanıdığım kişiyse ki son tepkileri öyle gösteriyor evet eski bir arkadaşım sanırım.eğer değilse çocuklarımın ismini kk da hep yazarım zaten oralardan biliyodur.
benim tanıdığım kişiyse ki son tepkileri öyle gösteriyor evet eski bir arkadaşım sanırım.eğer değilse çocuklarımın ismini kk da hep yazarım zaten oralardan biliyodur.
neyse yönetim biliyordur yaşadığı yeri nereden kk ya girdiğini falan.onlar bulur gerçeği ama ben şüphemde haklı olduğumu düşünüyorum.banlanmaya da niyetim yok :) hoşçakalın.
farah imzan bile pamuk kızım mavi gözlüm.,evimizin herşeyi.
peki sevgili meslektaşım eski arkadaşım,iyi günler.
Bu forumda kadesanın en yakın arkadaşı benim,ama ikizlerin adını biri sorsa pat diye ikisini birden hatırlamam.benim deniz kağan diye ikizleri olan bir tanıdım yok maalesef belkide yurtışındayım ondan bu kadar eminim :) güldürdün beni :)))
Bu forumda kadesanın en yakın arkadaşı benim,ama ikizlerin adını biri sorsa pat diye ikisini birden hatırlamam.
Bu forumda kadesanın en yakın arkadaşı benim,ama ikizlerin adını biri sorsa pat diye ikisini birden hatırlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?