Siz de çocuk hiç mi düşünmüyorsunuz, yada olursa bir tane falan mı yada olmuyor mu, olivia yı yıllardır forumda takip ederim..açıkcası zevkler yaşantı olarak hiç uymayız ama ortak düşüncede oldugumuz yer çocuk konusu..sende kendinden bahseder misin tanıyalım senide..evlilik kaç yıldır iş vs vs...
Merhaba farahnihal. 26 yaşındayım ve Bekarım. Evet %90 çocuğumun olmasını düşünmüyorum. Tercih sebebiyle istemiyorum.Kendimce nedenlerim bir hayli fazla. Ama hayat bu yine de küçük bir pay bırakıyorum. Eskiden bende sizin gibi düşünüyordum tek çocuğum olur herhalde bütün maddi ve manevi birikimimi ona veririm elimden geldiğince en iyi şekilde yetiştirmeye çalışırım diyordum.Zaten büyütmek değil yetiştirmek mühim olan.Zamanla kararım değişti işte.
Çocuk konusunda net bir duruşum var şu an.Kolay kolay değişeceğini sanmıyorum.Evlilik içinse durum farklı. Açıkçası evliliğe, atılan bir imzaya çok mana yükleyen biri değilim. Bence en iyisi ve en güzeli sevgililik. Evlilikse olursa olur olmaz olmaz. Doğru insanın karşına çıkmasına bağlı. Hani artık evleneyim yaşım kaç oldu birini bulayım evleneyim yaşıtlarım çoktan evlendi barklandı düşüncesinde değilim. Güzel ve yolunda giden bir ilişkin olur birşeyler olacaksa hissedersin zaten kendi içinde de tartar edersin evlilik ihtimali olursa karşımdaki erkeğin karakteri ve özellikleri evlilik için uygun mu gibisinden. Ama ne zaman evleneceğiz aşkitom tarzı söylemler benlik değil. Evlilik mevzusunda evvela erkeğin istekli olmasını önemsiyorum.Çok uzattım ama böyle işte :)
Oliva ile farklı yanlarınızın yanı sıra ortak paydada buluşmanız güzelmiş.Zaten kendisi burdan tanıdığım kadarıyla herkesi kucaklayan bir yapısı var. Karşındakine göre değişir tabi ama kimisi çocuklu arkadaşlarının yanında uyum sağlayamaz.Zaten demiş hem çocuklu hemde çocuksuz arkadaşlarının olduğu bir arkadaş grubu varmış.Şaşırmadım bunu okuyunca :) Son olarak verdiğiniz örnekte şu cümleyi vurucu buldum. 'Çiftin tek paylaşımları çocuk' Bu çok korkunç.İşte böyle bir hayata hayat demem ben.Yani bana göre birşey değil kesinlikle. Sizin tek çocuğunuz var sanırım? Profil resminizi baz alarak söyledim.
Farahnihal resimde hamile degilmisin ? Öyle görünüyor ?
Öyle tabi.Zaten burda arkadaşlarla sohbetlerimizde çocuk mevzusu geçerse görüşlerimi belirtiyorum.Yoksa gerçek hayatta düşündüğüm ya da sevdiklerimle konuştuğum bir konu değil bu.26 yaş karar değişebilecek bir yaş, benim çocuğum yok,olmuyor ama olması içinde uğraşım yok...herkes tarafından çeşitli öğütler alıyorum git doktora kucağına alınca herşeyi unutacaksın vs vs..ben aslında hem istiyorum hem istemiyorum olursa olur olmazsa da tedavileri göze alcak gücüm yok malum çok ta pahalı 15 bin 20 binden başlayan masraflar olması da garanti değil tabi..ne bilim şuan yurt dışına tatile gitmek yada yatırım yapmak bişilere daha cazip geliyor..bunca masrafı yapıp olmazsa sadece manevi çöküntü değil maddi çöküntüde yaşamayı göze alamıyorum...aslında sağlıklı düşünemiyorum bu aralar...
Öyle tabi.Zaten burda arkadaşlarla sohbetlerimizde çocuk mevzusu geçerse görüşlerimi belirtiyorum.Yoksa gerçek hayatta düşündüğüm ya da sevdiklerimle konuştuğum bir konu değil bu.
Lütfen kusuruma bakmayın o zaman. Durum yazınızı da bağdaştırarak yanlış düşünmüşüm.Bu gibi hassas durumlarda çevredekilerin öğüt vermesini şöyle yap böyle yap tarzında sizi bu konuyla (tabirimi bağışlayında) boğmasını pek uygun bulmuyorum.İkilemde olduğunuz aşikar.En iyisi bir uzmandan destek almanız, bu herşeyden önce size iyi gelecektir.
Öyle tabi.Zaten burda arkadaşlarla sohbetlerimizde çocuk mevzusu geçerse görüşlerimi belirtiyorum.Yoksa gerçek hayatta düşündüğüm ya da sevdiklerimle konuştuğum bir konu değil bu.
Kusuruma bakmayın o zaman. Durum yazınızı da resimle bağdaştırarak yanlış düşünmüşüm. Bu gibi hassas durumlarda çevredekilerin öğüt vermesini şöyle yap böyle yap tarzında sizi bu konuyla (tabirimi bağışlayında) boğmasını pek uygun bulmuyorum.İkilemde olduğunuz aşikar.En iyisi bir uzmandan destek almanız, bu herşeyden önce size iyi gelecektir.
KIZIL´im su an Latte macchiato esliginde oturmus, daha dogrusu uzanmis vaziyette kulak ziyafeti cekiyorum, sayende.
Ahahahaha cok güldüm bizim basbakan ve gercekten cok sevdigim, bayan Merkel`de ordaymis.
Yaaaaa muhtesemler yine...
Tanrim, ne kadar güzel, su an en son Brahms caliyor ve gözlerim doldu mutluluktan, acaba canli seyretsek nasil olurduk diye düsünüyorum.
Birde dikkatimi ceken Sayin Almanya Basbakani Merkel herkes gibi insanlarin icinde konserini dinliyor. Cünkü hic korkusu yok halkiyla bir bütün, ne korumalarina gerek var nede korunmasina gerek var, medeniyet ve dogrulugun bir simgesi ve sonucu bunlar iste.
Her zamanki gibi ingiliz Sir Simon Rattle muhtesemligini gösterdi....bosuna 2002`den beri direktör degil yani.
Yagmurlu bir pazar günüme nese kattigin icin cok tesekkür ederim KIZIL`im...cok mutlu oldum
Ya ben tez yazıyorum ya, hayattan koptu bir ara. Bir de Kızıl da yazmış eski mesajlarda, bildirim gelmiyor diye. Konuya yeni bir şeyler yazılmadı zannettim. Meğer yine muhabbetin dibine vurulmuş buradaaaLadyInGray bendeeeeee cookkkk özledimmmm seniii. Iyiki geldin canim benim.
En İyi Film
American Sniper
Birdman
Boyhood
The Grand Budapest Hotel
The Imitation Game
Selma
The Theory of Everything
Whiplash
Kendimce tahminlerimi oluştaracağım.Bakalım kaç tanesini tutturacağım. En iyi kadın oyuncu kategorisinde diğer adayları izlemeden ne kadar doğru olur ama Gone Girl'deki performansıyla Rosamund Pike olağanüstü ve etkileyici idi. İlk oyum ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?