• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket çocuk olduktan sonra çalışmaya devam edecekmisiniz?

çocuk olduktan sonra çalışmaya devam edecekmisiniz?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
ben kararsızım arkadaşlar!! aslında maddiyata bağlı olarak çalışmak zorundayım. ama gönül isterki kendi çocuğuma kendim bakayım :delphin:

evet devam edeceğim çünkü muhasebe stajeriyim ve henüz stajın bitmesine 1 yıl var.

Şuanda kararsızım...
Maddi durumumuz iyi olrusa calışmam.
Annenin yetiştirmesi bi başakdır bence... Ve elimden geldiğince ben yetiştirmek siterim...

bend eaynen senin gibiyim larisa. maddi durum istediğim gibi olursa bende sanırım çalışmayı bırakacağım

Ben calısırım ama su an ki gibi tüm gün degil, sadece part time calısırım 4 saat falan oda cocugum ana okuluna basladıktan sonra, o anaokulundayken bende calısırım öglene kadar. Burdaki cogu anneler böyle yapıyor, ki bende evde oturamam her gün illa calısmam gerek, maddi durumum iyi olsada bir kac saatde olsa cıkmam lazım.

Tabi yinede büyük konusmamak gerek, hele o günler bir gelsinde Allahın izniyle opuyorumnanaktan

Ben calısırım ama su an ki gibi tüm gün degil, sadece part time calısırım 4 saat falan oda cocugum ana okuluna basladıktan sonra, o anaokulundayken bende calısırım öglene kadar. Burdaki cogu anneler böyle yapıyor, ki bende evde oturamam her gün illa calısmam gerek, maddi durumum iyi olsada bir kac saatde olsa cıkmam lazım.

Tabi yinede büyük konusmamak gerek, hele o günler bir gelsinde Allahın izniyle opuyorumnanaktan

öyle buralarda nerde bulacağız part time iş ? bulamamki :sinifsinif:

çocuk olduktan sonra ,normalden daha fazla para gerekiyor.. ben (emzirme dönemi bittikten sonra)1.5-2 yaşına kadr çalışmayı düşünmem.. ama daha sonra tekrar başlarım diye düşünüyorum mirmirmirmir

bende 6 ay ücretli 6 ay ücretsiz iznimi kullanarak çocuğuma ilerde 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorum en azından bunu yapabilirim. allah nasip ederse

çocuk olduktan sonra da çalışacağım ama en azından bir süre yanında olmak isterim (şöyle 2 veya 3 sene kadar).. o süre içinde de evde çevirilere devam..

Back