Günaydın kızlar
Dün akşam oglum okuldan geldiğinde yüzü allak bullaktı. buarada oğlum 5.5 yaşında 1. sınıfa gidiyor
Yan sınıftan 5 kişi merdivenlerden çıkarken içlerinden bazıları düşmüş, benimkide arkalarındaymış onun düşürdüğünü düşünüp oğlumu dövmüşler(tekme tokat). Oğlum çok ağlamış. öğretmenine söylemiş öğretmen almış benimkini sınıfa götürmüş artık görmedimi ya da korktumu bilmiyorum göstermemiş çocukları.
Daha sonra öğretmen oğluma para vermiş kantinden kendine su al demiş , suyu alıp dönerken yine yakalamışlar benimkini . tekme vurmuşlar bacaklarına , poposuna.Öğretmen nöbetci oldugu için öğretmenleriyle konuşamamış.
Hayal ediyorum sen vurdunmu onlara dedim. Vuramadım 5 kişilerdi diyor. ama eminim sinmiştir belkide oradan durmadan kaçmaya çalışmıştır sanmıyorum ki vurmaya çalışssın.
Haliyle bizde çok üzüldük ben cok etkilendim.
Oğlum okula gitmek istemediğinden bahsediyor. artık tenefüse çıkmıcam 1. molada resim yaparım , 2. babam gelsin.
3 molada yine resim yaparım 4. molada sen gel diyor.
Ben onun tırnaklarını bile uyurken kesiyorum . bir oyun sırasında olsa arkadası olsa dövüşürler barışırlar buna karışmam ancak bu başka sınıf cocukları tuvalettede sıkıştırabılırler oglumu.
buarada onlarda 1. sınıf.
Napmalımıyım bugun eşim okula gidecek ama napıcak emin değilim daha sonra annem gizliden gizliye okulda kalacak. Yine bişey olursa naparım bilmiyorum.
Napmalı bu durumda . eşim direk müdüre çıkacak , aileleri mi çağrılma lı?
Haydut gibi çocuk yetiştiren ailelerle ne konuşulur ki
Siz napıyorsunuz veya doğrusu nedir ?
Daha 1. sınıf ya.
Ailelerin bu konudan haberi olması lazım.
Hatta aileleri tarafından çocuklara gerekli tüm uyarılar yapılmalı.
Nereye kadar okulda gözleyeceksiniz? Bir daha böyle bir şey olmayacağından emin olana kadar elinizden geleni yapın.
Abim ortaokuldayken bir tane kendini bilmez çocuk sürekli onu tehdit eder dövmeye kalkardı ve döverdi. Babam kaç kere müdüre gitti çocuğu uyardı etti olmadı. Çocuk tam bir pislikti. Sigara ot vs hepsi vardı. Okulda terör estiriyordu. Bir gün babam boş bir silahla(mesleği dolayı vardı) boş bir odada çocuğu iç çamaşırları kalana kadar soyundurup korkutmuş. O günden sonra çocuk süt dökmüş kediye dönmüş. Abim de okuldaki diğer öğrenciler de kurtulmuştu.
Belki bu çok ekstra bir olay. Ama maalesef bir şekilde yaptıklarının yanlarına kalmayacağını bilmeleri lazım.
Off ben bu durumlara çok üzülüyorum henüz bebeğim küçük ama okula gidipde böyle bişey yaşarsa bende babasıda ne yaparız bilmiyorum asla kabul edemem ben onu öpmeye bile kıyamıyorum el alemin çocukları gelip onu tekme tokat dövecek dava ederdim o okulu ortalığı birbirine katardım herhaldeGünaydın kızlar
Dün akşam oglum okuldan geldiğinde yüzü allak bullaktı. buarada oğlum 5.5 yaşında 1. sınıfa gidiyor
Yan sınıftan 5 kişi merdivenlerden çıkarken içlerinden bazıları düşmüş, benimkide arkalarındaymış onun düşürdüğünü düşünüp oğlumu dövmüşler(tekme tokat). Oğlum çok ağlamış. öğretmenine söylemiş öğretmen almış benimkini sınıfa götürmüş artık görmedimi ya da korktumu bilmiyorum göstermemiş çocukları.
Daha sonra öğretmen oğluma para vermiş kantinden kendine su al demiş , suyu alıp dönerken yine yakalamışlar benimkini . tekme vurmuşlar bacaklarına , poposuna.Öğretmen nöbetci oldugu için öğretmenleriyle konuşamamış.
Hayal ediyorum sen vurdunmu onlara dedim. Vuramadım 5 kişilerdi diyor. ama eminim sinmiştir belkide oradan durmadan kaçmaya çalışmıştır sanmıyorum ki vurmaya çalışssın.
Oğlum okula gitmek istemediğinden bahsediyor. artık tenefüse çıkmıcam 1. molada resim yaparım , 2. babam gelsin.
Ben onun tırnaklarını bile uyurken kesiyorum . bir oyun sırasında olsa arkadası olsa dövüşürler barışırlar buna karışmam ancak bu başka sınıf cocukları tuvalettede sıkıştırabılırler oglumu.
Napmalımıyım bugun eşim okula gidecek ama napıcak emin değilim daha sonra annem gizliden gizliye okulda kalacak. Yine bişey olursa naparım bilmiyorum.
Günaydın kızlar
şimdi söyle anladıgım kadarıyla ınan bende bılmıyorum nasıl olmus once dayak yıyor ve ogretmen egeyı aglarken gordugu ıcın soruyor ve anlatıyor
cocukları gostermesı ıcın goturuyor ama ege gosteremıyor ben korktugunu dusunuyorum 5 kısılerdı sıkılırım dıyor , ama ogretmen ben cocukları uyardım dıyor ( nerden bılıyor kım oldugunu onuda anlamadım ) daha sonra ders saatı olması gereken saatte su almaya yolluyor sınıf annesı suyunu acıyor gerı yolluyor ama muhtemelen bu 5 kısılık derse gırmeyen grup tekrar egeyle karsılasıyorlar
planlamıs olamazlar zıra herhalde ders saatı onu beklesınler
ama varya
napcam bılmıyorum
naparım bılmıyorum ya kendımıde kontrol etmeyı dusunmuyorum
ben cocugumun ne durumda kaldıgını o an hayal eıdyorum emınım ege onlara hıc ıtımat etmeden durmadan yurumeye calısmıstır , elleri kırılsın ınsallah onların
Ayrıca kendi okulumdan biliyorum,böyle olaylar bir kez yaşandığında bir seferle kalmıyor
Eğer dayak yiyen çocuğun çekimser olduğunu ve bikez dövdükten sonra kendi başlarına bişey gelmediğini görürlerse olay malesef yine yaşanabiliyor
Okul sizin olayın üstüne düştüğünüzü görürse müdahale eder yoksa üzgünüm kibarca gidio konuşunca anlamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?