Çocuk Okulda Öğrenciler Tarafından Dövüldüğünde Napmalı?

gerçekten anneler bu konuda daha hassaslar ama babalar her zaman daha oturaklı davranabiliyorlar.
sanırım eşinize bıraksanız bu işi daha iyi olur.
elbette olayın tekrarlanmaması için tüm önlemler alınmalı.

tamam canım yazarım mutlaka sonucuu
Eşim napar bilmiyorum dedim ya ya direk mudure gıder ya da cocukları bi köşede sıkıştırır ben polisim sizi tutuklarım filan der ne dicek. Ama ben olsam baksana kadın kafası takıp etmeyı olay ustunde yakalamayı fılan dusunuyorum

önce çocukları tespit edin kameralar bakın derhal anne babalrı çağırıp görüntüler beraber izleyin ve o çocukları bi şekilde korkutun yani kusura bakmasın kimse önce can sonra canan kalkıpta dövün demiyorum ama göz korkutmak gerek

Çok üzücü bir durum CuteMom.
Benim kızım şu an 3 yaşında ben bile korkuyorum okulda,parkta vs birisi canını yakar diye. Zira benim gözümün içine baka baka kızıma vuran çocuk gördüm ben oyun parkında,annesinin sadece sakince yapma çocuğum dediği ki oda benim ne yapıyorsun yapma vs dememden sonra.
Böyle birşey yaşasaydım kimse kusura bakmasın onlar çocuk deyip geçemezdim. 5 kişi toplanıp tekme tokat başka bir çocuğu dövebiliyorsa ve o çocuğu okuldan korkacak,soğutacak pozisyona getiriyorsa hemde aynı gün içerisinde iki kez,o aileleri çağırttırır darp raporu alacaģımı söylerdim kesinlikle. Bu nedir ya? Milletin çocuğu ailesinden terbiye alamadı diye bizim çocuklarımız bunu mu yaşamalı?
Okula gidin,aileleride çağırtın. Bilsinler çocuklari okulda neler yapıyor.
İnşallah oğlun kısa zamanda atlatır canım,inanki çok üzüldüm.

Cok etkilendim cocugunuzun yasadigi durumdan, sizi cok iyi anliyorum.
Benim de en buyuk kabusum bu durum. Dusundukce sinirleniyorum.
Insallah birdaha olmaz. Ogretmene bende cok kizdim, o cocuklara iki laf etmemis brawo yani.

bende sizin gibiydim sakın vurma diyordum ilk başlarda.. şimdi kesinlikle patlat bir tane sende diyorum..
daha dün oğlumun sınıfında bir arkadaşının kolu çıktı çocuğu çekiştirmişler ..

Darp raporu ıcın gec kalmadık mı? hanı aıleler buna ınanır mı?

Çok geçmiş olsun CuteMom ,
Maalesef bu gibi olaylar oluyor kalabalık ortamlarda ,
Bizim sınıfTan bir oğlan çocuğunu de merdivenlerden itmişler, sonra kim yaptı Nasıl oldu anlaşılamadı, çocuk düşüp yaralandığıyla kaldı.. Kattaki Nöbetçi öğretmenler de herşeye yetişemiyor.
Sizin olayda vurma da var, bunu yapan çocukların öğretmenleri tarafından iyice gözleri korkutulmalı,
Kesinlikle onların sınıf öğretmeni ile görüşürdüm ben olsam..
İnşallah bir daha bulaşmazlar Ege'ye .. Geçmiş olsun kuzucuğa...

Cocukların suçu yok ki,çocuklar ebeveynin aynasıdır.Evde annesinde babasında gördüklerini içselleştirip,taklit ederler..helede o yaşta yani..böyle rezil ailelerin çocukları böyle olur anca

Darp raporu ıcın gec kalmadık mı? hanı aıleler buna ınanır mı?
Alamasanda alacağini söyle,ailelerinin iyice gözleri korksun,birde bilsinler konunun takipçisi olacağını,çocuk deyip gecmeyeceģini. Ki zaten çocuk deyip geçmemek gerek böyle durumlarda,Ege ile uğrasmayı bıraksalar dahi başkasinın kabusu olacaklar ciddi şekilde uyarılmazlarda zira baya baya toplanıp çocuk dövüyorlar. Aileleri iyi bir dersi hakediyor

Cocukların suçu yok ki,çocuklar ebeveynin aynasıdır.Evde annesinde babasında gördüklerini içselleştirip,taklit ederler..helede o yaşta yani..böyle rezil ailelerin çocukları böyle olur anca
Çok sinirliyim tabi şuanda
yani akşamdan beri madem aileler suclu bende onları döveyim o zaman öyle geçiyor içimden
ayrıca biliyorum ben cocugumu ya, ben onun acıyor dıye tırnaklarını uyurken kesıyorum ne munasebet elin ipsiz sapsız cocugu tekmeler atsın, corabınının lastıklerını ıle gevsetıyorum be acımasın dıye bacakları

Bence arkadaşım; okuluna gitseniz dahi bunu oğlun bilmesin. Hayatta her zaman arkasında biri olmayacak. Bi 15 sene sonrası için düşün mesela..

Okula gitmeme isteği için de, başına yine aynısı geldiğinde öğretmenlerine haber vermesi gerektiğini söyle. Kendince ufak çözümler bulsun, kendisini savunsun mesela. Evet karşısındaki 5 çocuk ve napabilir yerler o çocuğu ama en azından cesaretlensin.

Unutma bu çocuk bir gün gelecek hayatta tek başına kalacak. Daha acımasız daha iğrenç insanlar olacak ve belki de sen arkasında olmayacaksın.

Haklısın ne diyeyim insanın içi gider,benimde gidip parçalayasım gelirdi ama öyle çocuk yetiştiren ailelerle konuşmak fayda eder mi bilmiyorum.o çocuklar büyük ihtimal zaten evde dayak yiyerek büyümüşlerdir,ya da ebeveynleri arasında şiddet vardır,en iyi ihtimal babaları falan höt höt milletle dalaşan serseri tiplerdir..gidip okulu ayağa kaldırın,aileleri çağırılsın

Bence işi eşinize bırakmayın. İki kere toplu olarak darp etmişler çocuğu yaa... Kendini savunma hakkı bile yok minicik yavrunun

Çok sinir oldum ya.

offf çocuk büyütmek ne kadar zor... iki çocuk arasındaki itişmeleri kısmen normal karşılayabiliyorum ama bu durum bambaşka.. bence canım çok zor ama egenin yanında sakinliğini koru.. okula bence mutlaka git ama eşininde vardır bi bildiği gelme dediğine göre. bi gitsin bakalım ne konuşucaklar. sende sonra git sende bi konuş. mutlaka aileleri ile iletişime geç.

Ben o çocuğu alır müdüre giderdim. Bu çocuklar gelecek çocuğumdan özür dileyecek ve bir daha yapmayacaklar derdim. Aksi takdirde aileleri gelsin. Tabi göz dağı vermek ve çocugunuzun özgüveninin kırılmasını önlemek için.
Benzer bir durum yegenimin başına gelmişti. Ilkinde ablamlar öğretmeniyle konuştu 1 hafta sonra tekrar aynısı oldu. Eniştem okula gitmiş dediğim gibi özür dilettirmiş. Bir daha kimse bu tarz yaklaşamadı. Dayak yerse çocuklar içine kapanıyor.

Çocukların aileleri çağırılsın. Bir azar bile gözlerini korkutabilir. Biraz korkmaları ceza almaları lazım bence.

2 kez mi darp ettiler. Gidip bir sağlık raporu alacak okul müdürünün önüne koyacaktın. Milli eğitime veririm dicektin. Ailelerede savcılığa şikayet edeceğini söyleyecektin. Çocukların yaşı küçük cezai ehliyeti yok ama ailelerin gözü korksun.

Çok üzüldüm,geçmiş olsun.Oğlunuza rapor alın,şikayetçi olun.11 yaşın altında oldukları için işlem yapılmaz ama aileleri ve okul idaresi ciddiyetinizi görsün.Sizi bilmem ama ben kızıma bunun benzerini yapan veletlerin,ailesini bulup ağzıma geleni sayarım,böyle bir durumda inanın gözüm döner.eşim kızımızla oynadığında azıcık hırpalayarak severken bile kan beynime sıçrıyorken,terbiyesiz kabadayı veletler yetiştirip sokağa salanlara karşı hiç de iyi davranmam.

böylemi yapmalıydım?
evet 2 kere dovmusler
dun aksam odasında uyudu tabı coook zor uyudu
gece sureklı ya babasını cagırdı yanına ya benı
kı normalde boyle degıl gece yatar sabah uyanırdı
boyle olunca cok kızıyorum ya kızlar anlıyormusunuz herkes cocuguna emek verır bızde verdık verıyoruz verıcezde ama kalkıp 5 tane cocuk doverse kırarım o kafaları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…