Bilmiyorum ki canımDöven çocuklar kaç aylık acaba? Yeni sistemde maalesef küçük çocuklar eziliyor. Bir kaç ay bile çok farkediyor. Ben tam 7 yaşından önce göndermeyi düşünmüyorum.
evet bız 5.5 yasındayız . 10 kısı var toplamda okulda kucuk baslayan . sınıfla aramızda bazılarıyla 7 ay bazılarıyla 1.5 yas ve bır kac tanesıylede 2 yas farkımız varya birde son eğitim sisteminden haberdar değilim neden 5.5 yaş? bebek gibi bişeydir o ayrıca çok duygulandım 'ben onun tırnaklarını uyurken kesiyorum' demenize..Allah herkesin evladını esirgesin :)
oglencıler sadece 1 ve 2 sınıflar bızdeMalesefki daha naif ,saygılı yetiştirdiğimiz çocuklar okulda eziliyor.Benimkilerde öyle malesef. Ben herzaman kavga etme ama sana birisi birşey yaparsa sende karşılık ver derim. Ama sizinkiler 5 kişiymiş ne yaparsa yapsın alt ederlermiş. Ben artık valla doğru değil belki ama ,birisi birşey yaptığında abisine söylüyorum abisi 5. sınıf git o çocukları güzelce bir uyar ,dövme ama diyorum .Yetiyor zaten uyarı. Sizin yokmu böyle üst sınıflarda abilik yapacak bir tanıdığınız göz kulak olsa
Bilmiyorum ki canım
bugun ogrenırım ama bıldıgım kadarıyla 1 sınıflardan toplam 10 tane cocuk kaldı toplam subeler bazında. Bu 10 kısıde ıyı durumda oldukları ıcın kaldılar ders bazında. ama sımdı ondan bundan dayak yesınler
benım oglum evdede kök söktüren bi cocuk değilçok üzüldüm yaa yavrum benim....ben olsam soluğu okulda almıştım o sınıfı basar o çocuklara bir güzel bağırırdım kimse benim oğluma eşkiyalık yapamaz ay çok sinirlendim yaaa inş son olur.
benim oğlumda evde bize kök söktürür ama dışarda çok pısırıktır
pazar günü parkta oynarken herkes bunun sırasını alıp önüne geçiyordu çok sinirlendim yaa oğlum hakkına sahip çık sıranı verme kimseye bi dedim iki dedim bazen vermedi bazen yine dişli çocukları görünce veriyor sırasını ben o yüzden 7 yaşında 1. sınıfa yazdırmayı düşünüyorum....şuan kreşe gidiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?