E napcaz böyle. Napsak kiAy hadiya yavrum benim Kıyamam en korktuğum şey biliyomusun.... Diğer çocuklarda kalabalık oldukları için birbirlerinden güç almışlardır. Malesef sessizce gördülerse hep yaparlar.
Öylemi dersinCirkeflik edin.
Ciddiyim.
Birinci sinif cocugu oglun gibi olur, digerlerinden anca ipsiz sapsiz tipler cikar. Ne ara okul acildi ne ara arkadas oldunuz ne ara cete oldunuz. Nefret ediyorum boyle cocuklardan da onlari yetistiren ailelerden de. Tenhada kistir sen dov hepsini diyecegim de olmaz o.
Mudure gidin, tum ogretmenlerle de konusun, aileleri cagirilsin.
Gozleri korksun yani.
Yilanin basini kucukken ezeceksin.
Olayi buyutebildigin kadar buyut.
Var var ıste dunde suyunu sınıf annesını acmıs bahcedeyken ama ondan sonra olmus elalemın cocugunu kendılerı gıbı gozetmezlerkıOkulda bekleyen anne yokmu onlarada söyle göz kulak olsunlar.
Öylemi dersin
zaten içinden hepsini dövmek geliyor.
Cocuk dövülmesine karşıyım ama önce can napayım
Eşim gidecek ama eşim cirkeflik yapmaz mudure konusur emınım mudur paketleyecek esımı bıseye yaramayacak.
Keske ben gıtsem esımde ben hallederım dıyor .
Isın kotusu benımkıyle arkadas olsalar bı dovusurler bu barısırlar ama korkuyorum yanı tuvalette sıktırsalar olmucak yerıne bısey yapsalar maaf oluruz yanı .
of
Eşimde çok sinirlendi ama mesela müdür cocuktur yaparlar deseler ben cıkıp gıtmem orada bı orada cıldırırım herhalde esım cıkıp gıdebılır.Esini gazlayip gondersen bir degisme olur mu?
Biraz yiksin ortaligi konusup gelmenin mantigi kalmiyor.
Tuvalette falan sikistiracaklarini sanmiyorum ama oglusunun kendine guvenini yikarlar iste.
Ben sana vurana vurma dıyorum ıter dusurur kafası gozu patlar okul ortamı hıc guvenlı degıl ondan sonra omru bıllah vıcdan azabı olmasın dıye . ama okul acıldıgından berı sende kendını savun dıyorum vur yıne dıyemıyorum . Nasıl yetıstırıyorlar bu cocukları anlamıyorum ben ya.BenNooption gibi yetiştiriyorum, maganda olmasın ama sinik de olmasın
Velileri ve siz bir araya gelip çocuklarla konuşmalısınız hem velilerini hem sizi görürlerse korkarlar
Eşimde çok sinirlendi ama mesela müdür cocuktur yaparlar deseler ben cıkıp gıtmem orada bı orada cıldırırım herhalde esım cıkıp gıdebılır.
aksı gıbı tam oglen yemegınde toplantım var . Aslında ben takıp etmek ıstıyorum beklıceksın bakalım gene olacakmı olmayacakmı 1-2 tenefus benımkıne soylıcem ama cık evladım suradayım ben bı bakayım bır daha vursunlar naparım bılıyorum kafalarını duvara vururum herhalde ya
Ben sana vurana vurma dıyorum ıter dusurur kafası gozu patlar okul ortamı hıc guvenlı degıl ondan sonra omru bıllah vıcdan azabı olmasın dıye . ama okul acıldıgından berı sende kendını savun dıyorum vur yıne dıyemıyorum . Nasıl yetıstırıyorlar bu cocukları anlamıyorum ben ya.
Yok yok ben gıtcem bugun olmucak bensız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?