Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Geldimş çocuğunuz?

Ailesini ara karakola gideceğim korkuyorum kaçıracaksınız diye hala neden gelmedi de. Geç bile kalsa haber vermeli de

Arkadaşlar getirmedi halen malesef çocuklarımı. Karakola gittim en azından bilgi almak amaçlı durumumu izah ettim. Polis beye numarasını verdim beni engellediğini ve ailesine de ulaşamadığımı söyledim. Polis insancıl biriydi Allah razı olsun numarasını da verdim aradı normalde suç ısledıgını yasal olarak getırmesı gerektıgını yoksa işlem başlatacağım falan bayan şikayet edecek dedi oda dışarı da olduğunu akşam 9 da getıreceğini söylemiş. Sonrasında ben ordan çıktığımda beni aradı ne yapmaya çalışıyorsun falan yine bağırdı bana. Normalde daha önce de şiddet gördüğüm için korkum bayandan da oda oluyor yine birşey yapar diye bende geri döndüm durumu tekrar söyledim polis 9 a kadar beklememi eve geldiğinde bir durum olursa 155 çağırmamı söyledi.

Ailesini ara karakola gideceğim korkuyorum kaçıracaksınız diye hala neden gelmedi de. Geç bile kalsa haber vermeli de
Gittim polis bey kendisiyle konuştu sonrasında ulaştı bana neden şikayet ediyorsun çocuklarımı kaçıracağım ben diye. Ama bu saat olmuş bana geri dönüş engellemiş ailesini aradım açmadı ben ne yapabılırım ki ne dusunebılırım ki

yani sonuç ne?
Geliyormu çocuğunuz?

Mesajınızı sımdı gördüm kusura bakmayın evet bana karşı var çocuklara karşı asla olmadı çok çok düşkün bırısı çocuklarına

Çocuklarına bir zararı olmamış sizin aranızda ne geçerse geçsin o da babası fabrika gibi kart basmayacak lütfen böyle yapmayın kendinize zarar. Sizin kadar onun da hakkı çocuklarla olmaya.

9 da getırecegım demiş polise inşallah getırır suan yine beklemedeyım geldıgınde de korkuyorum inşallah hır gür çıkarmadan verır gider çocukları
Aileniz yakinda ise eve cagirin yaninizda biri olsun. Ama sakin kalacak biri. Sirf sizi tek gormesin

Çocuklarına bir zararı olmamış sizin aranızda ne geçerse geçsin o da babası fabrika gibi kart basmayacak lütfen böyle yapmayın kendinize zarar. Sizin kadar onun da hakkı çocuklarla olmaya.
Ben bunun herzaman farkındayım ve sırf çocuklarım için herzaman o hassasiyeti gösterdim onlarca yaptığına sustuğum halde iyice arsızlaştı iyice tepeme çıktı iyice hakaretleri arttı tamamen artık benim iyi niyetimi kullanmaya başladı yoksa ben dıyorum büyük oğluma o senın baban oğlum güzel konuş ıstedıgın zaman özledıgın de arayabılırsın görebılırsın diye herzaman çocuklarıma da bu şekilde yanaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…