- 11 Aralık 2015
- 1.863
- 5.562
- 41
-
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
Bence siz arayıp rahatsız etmeyın dıyede yapmış olabılır bence saatını bekleyınBu arada engelleme sebebi tartışma çıkmıştı aramızda oyuzden korkuyorum açıkçası yazmayı unutmuşum
Malesef gelmediler halenÇocuklar geldi mi acaba
Arkadaşlar acil birşey sormam gerekıyor. Çocuklarımın görüş günüydü ve aldı şuan babasında ama aldıktan hemen sonra beni engellemiş şimdi fark ettim bu akşam getirmesi gerekiyor normalde mahkeme protokolüne göre yatılı izni yok 1 saat önce aldı çocuklarımı. Şimdi korku saldı içimi kaçırır getirmez diye şüphelendim içim içimi yiyor akşam olana kadar akşam saat 5 çocukları getirme saati. O saatte teslim etmezse eğer polise şikayetçi olsam hemen alırmıyım çocuklarımı yoksa mahkeme ile mi alabilirim ancak. nolur yardımcı olun 155 aradım karakola gelmeniz lazım dedi kendimi tam ifade edemedim telefonda da. Şimdi arabamı falan da dışarı çıkaracak biri yok karşı komşum evde değil ama yine balkondan birine falan seslenir indirtirim arabamı giderim karakola ama içimi ferahlatmak amacıyla yada yol gösterme amacıyla neler yapabilirim diye fikir veremisiniz lütfen bekleyeyim mi 5 e kadar yoksa 5 den önce işlem yapmazlar sanırım
GelmemişGeldimş çocuğunuz?
Gittim polis bey kendisiyle konuştu sonrasında ulaştı bana neden şikayet ediyorsun çocuklarımı kaçıracağım ben diye. Ama bu saat olmuş bana geri dönüş engellemiş ailesini aradım açmadı ben ne yapabılırım ki ne dusunebılırım kiAilesini ara karakola gideceğim korkuyorum kaçıracaksınız diye hala neden gelmedi de. Geç bile kalsa haber vermeli de
Gittim polis bey kendisiyle konuştu sonrasında ulaştı bana neden şikayet ediyorsun çocuklarımı kaçıracağım ben diye. Ama bu saat olmuş bana geri dönüş engellemiş ailesini aradım açmadı ben ne yapabılırım ki ne dusunebılırım ki
Mesajınızı sımdı gördüm kusura bakmayın evet bana karşı var çocuklara karşı asla olmadı çok çok düşkün bırısı çocuklarınaEczaneden vitamin alın. Eğer polise gitmeniz gerekirse ve ne ilacı diye sorarlarsa ilacın ismini söylemeyin(mahremiyet sebebiyle söyleyemem deyin).
Babaya: "Saat 16.30'da(öğle yemeğinden 2 saat sonra) ilaç vermeniz gerektiğini" söyleyin. Eğer baba, ilacın adı ne ben alıp vereyim derse, doktor verdi, içmezse ishal oluyor, altına yapıyor deyin. Ortalık batacak diye korkar. Eğer yine de geri getirmezse saat 17.00'de kapısının önüne gidin. Çocukları getirmezse Kades'e basın.
Öncelikle sakin olun.
Şiddet eğilimi var mı babada/eski eşte? Size karşı? Çocuklara karşı?
9a kadar bekleyecegiz 9da getirecegim demis. Ne zor ya gercekten cocuklar icin de kolay degilyani sonuç ne?
Geliyormu çocuğunuz?
9 da getırecegım demiş polise inşallah getırır suan yine beklemedeyım geldıgınde de korkuyorum inşallah hır gür çıkarmadan verır gider çocuklarıyani sonuç ne?
Geliyormu çocuğunuz?
Kesınlıkle bunun tek anladığı dil bu aslında ama Of’a yok işte malesefAslinda birisi bi höt drse eski esiniz geri adim atar
Aileniz yakinda ise eve cagirin yaninizda biri olsun. Ama sakin kalacak biri. Sirf sizi tek gormesin9 da getırecegım demiş polise inşallah getırır suan yine beklemedeyım geldıgınde de korkuyorum inşallah hır gür çıkarmadan verır gider çocukları
Ben bunun herzaman farkındayım ve sırf çocuklarım için herzaman o hassasiyeti gösterdim onlarca yaptığına sustuğum halde iyice arsızlaştı iyice tepeme çıktı iyice hakaretleri arttı tamamen artık benim iyi niyetimi kullanmaya başladı yoksa ben dıyorum büyük oğluma o senın baban oğlum güzel konuş ıstedıgın zaman özledıgın de arayabılırsın görebılırsın diye herzaman çocuklarıma da bu şekilde yanaştımÇocuklarına bir zararı olmamış sizin aranızda ne geçerse geçsin o da babası fabrika gibi kart basmayacak lütfen böyle yapmayın kendinize zarar. Sizin kadar onun da hakkı çocuklarla olmaya.