- 24 Mayıs 2023
- 223
- 209
- 34
-
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
Aileniz yakinda ise eve cagirin yaninizda biri olsun. Ama sakin kalacak biri. Sirf sizi tek gormesin
çağırdım annemi evet oda olacak korktum ister istemez çünkü neyle karşılaşacağımı bilemediğim için kades indirdim
saat 5 sınırını kim koydu?9 da getırecegım demiş polise inşallah getırır suan yine beklemedeyım geldıgınde de korkuyorum inşallah hır gür çıkarmadan verır gider çocukları
Ergen ergen hareketler yapıp sizi mi suçluyor bide dalya*ak ya. Alttan almayın aileniz yanınıza gelsin. Birdaha böyle yapmamasını saat kaçta getireceğini önce size söylemesi gerektiğini söyleyin.Polis insancıl biriydi Allah razı olsun numarasını da verdim aradı normalde suç ısledıgını yasal olarak getırmesı gerektıgını yoksa işlem başlatacağım falan bayan şikayet edecek dedi oda dışarı da olduğunu akşam 9 da getıreceğini söylemiş. Sonrasında ben ordan çıktığımda beni aradı ne yapmaya çalışıyorsun falan yine bağırdı bana.
Maalesef getirmedi henüz1 sast olmş umarım çocuklar gelmiştr
Polis bey ulaştı 9 da getırecegını söylemiş sımdı de beklıyorum halenbiri whatsapptan iletişime geçmeyi yazmış. oradan denediniz mi
Kesınlıkle oyuncak edıyorlar böyle çocukları yazık gunah9a kadar bekleyecegiz 9da getirecegim demis. Ne zor ya gercekten cocuklar icin de kolay degil
Annem geldi polis bey 155 yada kades uygulaması indirip herhangi bir durum olursa bana karşı. ekip çağırmamı söyledi. Daha öncesinde de uzaklaştırma kararım vardı kendisine 3 ay vermişti hakimErgen ergen hareketler yapıp sizi mi suçluyor bide dalya*ak ya. Alttan almayın aileniz yanınıza gelsin. Birdaha böyle yapmamasını saat kaçta getireceğini önce size söylemesi gerektiğini söyleyin.
öyle bir beklentim hıcbır zaman olmadı. Haberleşirdik normalde şu saatte alacağım bugün bende kalsınlar gibi hıcbır zaman sıkıntı çıkarmadım ki. Fakat çocukları alır almaz hemen beni engellemesi vede aılesini aradığım da açmaması durumunda ne düşünmemi bekliyorsunuz ki. Tabiki korktum. Çocuklarıma hıcbır zararı olmadı evet ama daha öncesinde bana çok büyük bir şekilde sıddet uyguladı 2 kez. Ikıncı kez olanda boşanma davası açtım zaten. Kendisinin bu şiddetten dolayı uzaklaştırma cezası vede denetimli cezasıda vardı yine bunlara rağmen sırf çocuklarım için göz yumdum yumuşak davrandım hemde maddi olarak çocuklara çok yardımcı oluyordu bunlardan kaynaklı ben sustukça ama devamlı bana saçma sapan seyler yüzünden birton hakaretler edip duruyorCocuklarina bir zarari yokmus, iyi de bakiyor diyorsunuz. Plan yapmistir, geziyordur. Memur mesaisi gibi 5’te evde olmasini beklemek bana biraz zorlama geldi
Saati hakim belirledi. Yatılı izin yok. Kendisinin bana karşı yapmış olduğu çok büyük bir şiddet vardı daha öncesaat 5 sınırını kim koydu?
Yani hakim bugünü babasına verdi,siz 5te getirinmi dediniz yoksa hakimmi belirledi saati?
Haklisiniz, adam normal degil ama bir baba olarak cocuklariyla vakit gecirmeli. Yani 5’ten sonra hemen polise gitmek yerine belki 8-9’u bekleseydiniz siz de bu kadar gerilmemis olacaktiniz. Anliyorum panikliyorsunuz ama kendiniz ve cocuklariniz icin daha sakin kalmalisinizöyle bir beklentim hıcbır zaman olmadı. Haberleşirdik normalde şu saatte alacağım bugün bende kalsınlar gibi hıcbır zaman sıkıntı çıkarmadım ki. Fakat çocukları alır almaz hemen beni engellemesi vede aılesini aradığım da açmaması durumunda ne düşünmemi bekliyorsunuz ki. Tabiki korktum. Çocuklarıma hıcbır zararı olmadı evet ama daha öncesinde bana çok büyük bir şekilde sıddet uyguladı 2 kez. Ikıncı kez olanda boşanma davası açtım zaten. Kendisinin bu şiddetten dolayı uzaklaştırma cezası vede denetimli cezasıda vardı yine bunlara rağmen sırf çocuklarım için göz yumdum yumuşak davrandım hemde maddi olarak çocuklara çok yardımcı oluyordu bunlardan kaynaklı ben sustukça ama devamlı bana saçma sapan seyler yüzünden birton hakaretler edip duruyor
Çok haklısınız bana haber verse şu saatte getırecegım dese ben hıcbır zaman sıkıntı çıkarmamıştım ki zaten büyük oğlum bazen arardı hatta babasının telefonundan anne kalabılırmıyım bugün diye tabiki oğlum eğleniyorsan tabiki kalabılırsın derdim. Engelleyince ilkkez ne oluyor dedim korktum9da getirecekmis annesine niye haber vermiyor. Eliniz kades tusunda olsun. Anneniz çocukları alsin. Allah böylelerinin....Dumbuk. Çocuk alınınca engellenir mi? Hala size hırsı geçmemiş.
Bana haber verseydi yada engellemeseydi tabiki gitmezdim. Dediğim gibi ben sırf çocuklarım için zaten herzaman müsade ediyorum görüşmelerine. İlkkez alır almaz engelledi ne olduğunu anlayamadımHaklisiniz, adam normal degil ama bir baba olarak cocuklariyla vakit gecirmeli. Yani 5’ten sonra hemen polise gitmek yerine belki 8-9’u bekleseydiniz siz de bu kadar gerilmemis olacaktiniz. Anliyorum panikliyorsunuz ama kendiniz ve cocuklariniz icin daha sakin kalmalisiniz
Sanki çok meraklisiniz şiddet gösteren, manyak eski kocaya. Hazmedememis boşanmayı. Sen sakin ol. Annen çocukları alsin elinden. Muhattap olma.Çok haklısınız bana haber verse şu saatte getırecegım dese ben hıcbır zaman sıkıntı çıkarmamıştım ki zaten büyük oğlum bazen arardı hatta babasının telefonundan anne kalabılırmıyım bugün diye tabiki oğlum eğleniyorsan tabiki kalabılırsın derdim. Engelleyince ilkkez ne oluyor dedim korktum
Ama tartistigimiz icin engelledi demistiniz yukarilarda. Ben de bundan bahsediyorum iste, sakin kalip tartismayin cocuklari vereceginiz zaman; cunku iletisimde kalmak zorundasinizBana haber verseydi yada engellemeseydi tabiki gitmezdim. Dediğim gibi ben sırf çocuklarım için zaten herzaman müsade ediyorum görüşmelerine. İlkkez alır almaz engelledi ne olduğunu anlayamadım
Annemde öyle dedi çocuklar gelene kadar gitmeyecek ben alırım sen çıkma dedi. Ama karakoldan çıktıktan sonra beni aradığında bana birde şey dedi geldiğimde görüşeceğiz dedi böyle yaptıkları karsısında işte sessiz kaldıkça ben o benim devamlı tepeme çıkıyor. Polis beye geri gittim söylediklerini söyledim herhangi bir durum olursa kades yada 155 ten ulaşın ekıp gelir mutlaka dediSanki çok meraklisiniz şiddet gösteren, manyak eski kocaya. Hazmedememis boşanmayı. Sen sakin ol. Annen çocukları alsin elinden. Muhattap olma.
Ha şöyle kusura bakmayın ılk mesajda da tartışma sebebını yazmamışım ama sonrasında yazmıştım. Bu kendisi beni saçma sapan sebeplerden dolayı defalarca arar ben çocuklar dışında konuşmak istemedıgımı söyledim ama defalarca arar art arta açmadığım zamanda bana hakaret eder. Çocuklar dışında arama beni dedim bana bensiz artık bir hiçsin falan dedi zoruma gitti düzgün konuş benimle halen daha ne hakla bana bağırıyorsun hakaretlerine devam ediyorsun dedim tartışma sebebi bunlarAma tartistigimiz icin engelledi demistiniz yukarilarda. Ben de bundan bahsediyorum iste, sakin kalip tartismayin cocuklari vereceginiz zaman; cunku iletisimde kalmak zorundasiniz
Acmayin arayinca, en sonunda cocuklar icin ariyorsa bastan mesaj atmayi akil eder illa ki. Acip telefonu neden muhatap oluyorsunuz?Ha şöyle kusura bakmayın ılk mesajda da tartışma sebebını yazmamışım ama sonrasında yazmıştım. Bu kendisi beni saçma sapan sebeplerden dolayı defalarca arar ben çocuklar dışında konuşmak istemedıgımı söyledim ama defalarca arar art arta açmadığım zamanda bana hakaret eder. Çocuklar dışında arama beni dedim bana bensiz artık bir hiçsin falan dedi zoruma gitti düzgün konuş benimle halen daha ne hakla bana bağırıyorsun hakaretlerine devam ediyorsun dedim tartışma sebebi bunlar
Ha şöyle kusura bakmayın ılk mesajda da tartışma sebebını yazmamışım ama sonrasında yazmıştım. Bu kendisi beni saçma sapan sebeplerden dolayı defalarca arar ben çocuklar dışında konuşmak istemedıgımı söyledim ama defalarca arar art arta açmadığım zamanda bana hakaret eder. Çocuklar dışında arama beni dedim bana bensiz artık bir hiçsin falan dedi zoruma gitti düzgün konuş benimle halen daha ne hakla bana bağırıyorsun hakaretlerine devam ediyorsun dedim tartışma sebebAma tartistigimiz icin engelledi demistiniz yukarilarda. Ben de bundan bahsediyorum iste, sakin kalip tartismayin cocuklari vereceginiz zaman; cunku iletisimde kalmak zorundasiniz
Çok teşekkür ederim. Dedim ya çok degısık arar arar açmam 50 kere arar sonrasında hakaretler eder. Yemin ederim kaç kez dedim mesaj at ben telefonda konuşmak ıstemıyorum ama halen daha aynı size yemin ediyorum. Arama sebebi yemek tarıfı sormak. Arkadaşının bir sıkıntısı olur fikir alacaktım der. Mesela bunlar örnek böyle gereksiz yere arar. Yani arama diyorum çocuklar dışında arama dedıkce arar sonra bazende şey dıyor neden açmıyorsun çocukların bir ihtiyacı varmı diye arıyorum der. Cok degısık bir insan oldu yemin ederim aklım almıyorAcmayin arayinca, en sonunda cocuklar icin ariyorsa bastan mesaj atmayi akil eder illa ki. Acip telefonu neden muhatap oluyorsunuz?
Bu arada niyetim sizi suclamak degil, yol gostermeye calisiyorum