- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.081
- 36
-
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
Rica ederim merak etmeyin. Bizde hakaret yok. En son cocugun fotosunu bana attiginda "annesi gibi guleryuzlu masallah" dedim. Annesini tanimasam inanirim dedi. Hakaret edersen mahkemeye vercem, ben sana somurtkan demedim kendime guleryuzlu dedim, engelledi beni whatsapptan. Boyle diyaloglar yuzunden her hafta engel yiyorum. Henuz ciddi bi sonucu olmadi. En fazla 1 2 saat gec getirip sizi sinir etmeye calisir
Genelde kadinlar eski eslerine bulasir, benimki bana satasiyorNe kadar gereksiz
Genelde kadinlar eski eslerine bulasir, benimki bana satasiyorbencede gereksiz
Gizli noya kapalı ama o dedıgınızı bi deneyeyım öyle olduğunu bılmıyordum çok teşekkür ederimAyarlardan numaranı gizli no yapıp arasana,
Ya da adamı wpden wp grubu açıp ekle ordan ara
Getırırse de getırmezsede mutlaka yazarım çok teşekkür ederim ınsallah getırır bende beklıyorum halen saatlerde gecmıyorKonunuzu lütfen güncelleyin . gönlünüzü ferah tutun . bir şey yapmaz babası nihayetinde .
Çok teşekkür ederim karıştırdınız sanırım evet olsun önemli değilİlacı var vs diye başka bir yorumda okudum sanırım,hatları karıştırmış olabilirim.
Size saatler zor geçiyordur şimdi, bir iki saatliğine zihninizi dağıtacak bir meşguliyet bulsanız iyi olur.
Var ama sadece varlar işte diyeyim gerisini siz anlayınSizin aileniz, anne baba kardes var mi? Bu adam kudurmus gibi resmen
Benimde aklıma bu geldiBelki çocuklarla vakit geçirirken aramayın diye engellemiştir en kötü senaryoyu düşünmeyin
İnşallah suan beklıyorum sessizce başka hıcbır çarem yok suan polıslere guvenıyorum artık ınsallah yardımcı olurlar mutlaka diye düşünüyorumSakin ol. Tedirgin etmek için yapıyor. Saat 5i bekle. Gelmezse ailesini ara. Ordan da sonuç çıkmazsa saat 6da polise git. Rahat ol. Bilerek yapiyor
Ailesi bakar bakıyorlar çok iyi. Kendısı çalıp kendisi oynuyor malesef iyice saçma sapan birisi olduBu korkuları bende çok yaşadım oğlum küçükken, görüş günleri evde duramaz boğulurdum. Ya getirmezse gibi düşünceler boğardı beni ama hiç engel yemedim ben genelde engellerdim onu saçmalıklar yüzünden, sorumsuz olduğu için ben göstermedim çoğu zaman ama ferah olsun içiniz gerçekten iki çocuğa bakacak yürek hiç bir erkekte yoktur yanında ben bakarım diyen biri yoksa cesaret edemez... Çalışıyor kime bırakacak çocukları işe mi götürecek?
Tamamen size inat yaptığını düşünüyorum..
Herkesin dediği gibi bekleyin beş değilde en geç yediye kadar bekleyin tam dakik beşte getireceğini sanmıyorum şuan fena inat yapmış gibi duruyor bu tamamen ego savaşı anladığım kadarıyla... Ve bide göz dağı olabilir düşmeyin buna... Geldikleri zaman söyleyin Bi daha olursa gecikme polise bildiririm diye siz göz dağı verin
Gittiği zaman elbet güzel bakacaklar torunları nihayetinde ama devamı senceo sorumluluğu alırllar mıAilesi bakar bakıyorlar çok iyi. Kendısı çalıp kendisi oynuyor malesef iyice saçma sapan birisi oldu
Asla öyle bırsey yapmadım normalde de öyle asla aramam zaten devamlı kendısı arar ben çocuklar dışında muhatap olmak ıstemıyorum dedıkce saçma sapan gereksiz birton konularda arar hatta. Açmadığım zaman 50 kere arar. Sonrasında açmadım diye birde hakaret eder bağırır bunlardan dolayı zaten dedim ben konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında diye kavga çıktı sebep bu. Daha önce teşebbüsü olmadı ama bu engelleme olayı ılkkez oldu dedıgım gibi hıcbır sekılde atamadığım halde bukadar korkum bu yüzdenEşiniz çocukları aldığında da sürekli arayıp sık boğaz ediyor musunuz getir getir diye.
5te getirecek diye bir şey yok illa birlikte bir akşam yemeği yemek istemiş olabilirler.
Daha önce kaçırma teşebbüsü var mı?
Devamlı istekleri sürekli olmaya başladı evet son günlerde bize ver çocukları diye ben kabul etmedimGittiği zaman elbet güzel bakacaklar torunları nihayetinde ama devamı senceo sorumluluğu alırllar mı
Böyle insanlar karşı taraf ne kadar korkan telaşlı ne kadar endişeli tipse o kadar ordan vurur. Derdi sadece akşama kadar da olsa sana işkence etmekBu arada engelleme sebebi tartışma çıkmıştı aramızda oyuzden korkuyorum açıkçası yazmayı unutmuşum
Eğer wp'dan da engellediyse bir işe yaramaz.Gizli noya kapalı ama o dedıgınızı bi deneyeyım öyle olduğunu bılmıyordum çok teşekkür ederim
Asla öyle bırsey yapmadım normalde de öyle asla aramam zaten devamlı kendısı arar ben çocuklar dışında muhatap olmak ıstemıyorum dedıkce saçma sapan gereksiz birton konularda arar hatta. Açmadığım zaman 50 kere arar. Sonrasında açmadım diye birde hakaret eder bağırır bunlardan dolayı zaten dedim ben konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında diye kavga çıktı sebep bu. Daha önce teşebbüsü olmadı ama bu engelleme olayı ılkkez oldu dedıgım gibi hıcbır sekılde atamadığım halde bukadar korkum bu yüzden
Aslinda birisi bi höt drse eski esiniz geri adim atarVar ama sadece varlar işte diyeyim gerisini siz anlayın