Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Ne kadar gereksiz

İlacı var vs diye başka bir yorumda okudum sanırım, hatları karıştırmış olabilirim.
Size saatler zor geçiyordur şimdi, bir iki saatliğine zihninizi dağıtacak bir meşguliyet bulsanız iyi olur.
Çok teşekkür ederim karıştırdınız sanırım evet olsun önemli değil gecmıyor evet halen bekliyorum içim içimi yiyor

Ailesi bakar bakıyorlar çok iyi. Kendısı çalıp kendisi oynuyor malesef iyice saçma sapan birisi oldu

Asla öyle bırsey yapmadım normalde de öyle asla aramam zaten devamlı kendısı arar ben çocuklar dışında muhatap olmak ıstemıyorum dedıkce saçma sapan gereksiz birton konularda arar hatta. Açmadığım zaman 50 kere arar. Sonrasında açmadım diye birde hakaret eder bağırır bunlardan dolayı zaten dedim ben konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında diye kavga çıktı sebep bu. Daha önce teşebbüsü olmadı ama bu engelleme olayı ılkkez oldu dedıgım gibi hıcbır sekılde atamadığım halde bukadar korkum bu yüzden

Bu arada engelleme sebebi tartışma çıkmıştı aramızda oyuzden korkuyorum açıkçası yazmayı unutmuşum
Böyle insanlar karşı taraf ne kadar korkan telaşlı ne kadar endişeli tipse o kadar ordan vurur. Derdi sadece akşama kadar da olsa sana işkence etmek

Bunlara karşı gardını hep koru
Soğuk kanlı hatta umarsız bir tip olduğunu hissettir

Tamam sakin olun bir şey olacağını sanmıyorum 5te getirmedi diye de ortalığı ayağa kaldırmayın lütfen. Sadece neden engellediğini sakince sorun. Kavga çıkarmayın. Sizi kışkırtmaya çalışıyor olabilir. Bir daha engellememesini rica edin. Zaten onları başbaşayken rahatsız etmediğinizi neden buna ihtiyaç duyduğunu sorgulayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…