- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
UmursamayınTabıkı ben bunun farkında olduğum ıcın aylardır o şekilde düzen tutturmuştum zaten normalde saat sırını olmadan kaladabılıyordu uyuyordu çocuklar onda. Ama kendısı beni ezmeye devam edıyordu halen sözlerıyle konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında dıyorum ılla mutlaka canımı sıkacak şeyler söyleyıp öyle kapatıyordu telefondu zoruma gitti artık çocuklar dışında hıcbır sekılde muhatap olmak ıstemıyorum dedim kavga çıktı ozaman çocukları saatınde al saatinde var 1 kuruşta fazla hıcbırsey yapma dedim çocuklara. Çok arsız bırısı kendımce böyle bir çözüm üretmek zorunda kaldım en son malesef yoksa herzaman kendısıne derdim kavga etmeyelim çocuklar ıcın yüz yüze gelıyoruz onların psikolojisi herseyden onemlı dıye
İnsan çocuk hatrına iyi olur ya ne biçim adam.. Bozmayın moralinizi en azından babaları çocuklara zarar vermiyor keyiflidir çocuklarınız da onunla. Bekleyin 5 olsun zaten getirir işlerinize bakın sizde O sırada kafanızı dinleyinTabıkı normalde benim tarafımdan çok fecı bir şekilde ayrıldıktan sonra (şiddet) ben yine de sırf çocuklarım ıcın sustum. Hıcbırsey söylemedim. Birde engelim var. Engelli maaşım yetmediği için çocuklara maddi olarak yardımcı oluyordu bende bunlardan dolayı seslenmıyordum. Çocuklarım yada kendısı dıledıgı zaman görüyorlardı bırbırlerını. Aradığında hıcbırsey olmamış gibi konuşturuyordum çocuklarına babalarını yaptıklarını asla belli etmemeye çalışıyordum. Hatta kendısıne dıyorum bak susuyorum çocuklar ıcın ama çok üstüme gelıyorsun bana bağırma dedıkce hakkın olmadıkça bağırıyorsun devamlı. Yapım gereği Naif bir kadınım. Ben guzellıkle konuştuğum her an bana bağırdı sesını yükseltti. Tepeme çıktı anlayacağınız. Bende mecbur en son böyle bir çare bulmak zorunda kaldım. Saatınde al saatinde ver ve benımle asla muhattap olma dedim kendimde bir müddet bari belki hatasını anlar diye düşündüm
Ben en son cumlenızın farkında olduğum için zaten sımdıye kadar asla görüş gunlerıyle alakalı hıcbır sorun çıkarmadım kendısıne. Hatta konu sadece para değil asla. Ben sırf çocuklarım ıcın zaten böyle bırseye göz yumdum. Çocuklarım baba özlemi çekmesin eksıklıgını hıssetmesın diye. Benı tanımadan böyle bir ithamda bulunmanızı anlıyorum ama az önceden beri yorumlarda da belırtıyorum böyle bırsey söz konusu degıldı zaten. Devamlı beni ezmeye başladı telefonda. Çocuklar dışında konuşmak ıstemıyorum dedıkce 50 kere art arta arar açmazsam hakaret eder ne yapabılırım ki daha. Ben olmasam bir hiçsin artık gibi kırıcı bir cümle kurdu. Ben kendısıne karşı ılımlı olmaya çalıştıkça beni ezmeye başladı bende son noktaya geldim artık yeter dedim çocuklar dışında muhatap olmak ıstemıyorum dedıkce anlamıyorsun dedim degısık bır ınsan ben böyle karşısında güçsüz kaldıkça beni ezıyor kimseden hırsını çıkaramayıp beni ezıyorAdamla yaşadığınız kişisel sorunları çocuklarınızı kullanarak çözmeniz de doğru değil. Görüşmelerini kısıtlayarak çocukları da cezalandırıyorsunuz.
Ayrıca maddi olarak adama muhtaçlığınız var madem çocuk-baba ilişkisine müdahale etmeyin.
Sen onu görüşmeyi kısıtlamayla cezalandırırsan yarın o da seni sadece nafakayla cezalandırır.
Kişisel muhabbetlere asla cevap vermeyin. O esnada engelleyin vs başka türlü yollarla çözün derim..
Yarın bi gün çocuklardan elini eteğini çekerse en çok siz
Tamamen sırf ben çocuklar ıcın iyi oldukça iste beni ezmeye çalışması zoruma gittiği için zaten böyle bir tartışma çıktı yoksa ben gayet aklı başında bir kadınım asla çocukları oyuncak etmem hatta tam tersı devamlı büyük oğlum üzüldükçe baban seni çok sevıyor bak devamlı alıyor ıstedıgın zaman gorebılırsın falan devamlı teselli edıcı cümleler kullanıyorum sırf çocuğum ıcın ama ben dedıgım gibi yapım gereği yapıcı bir ınsan olduğum ıcın de kendısı beni devamlı ezmeye çalıştığı. En son bana ben olmasam bır hıcsın artık cumlesı çok zoruma gittiği için işler bu noktaya geldi yoksa ben dedıgım gibi çocuklarımı asla oyuncak etmem tam tersı hatta yaşanmışlardı da yansıtmamaya çalışıyorum babalarına da devamlı aynı seyı dıorum çocukları oyuncak etme sakın diyeUmursamayın
İnsan çocuk hatrına iyi olur ya ne biçim adam.. Bozmayın moralinizi en azından babaları çocuklara zarar vermiyor keyiflidir çocuklarınız da onunla. Bekleyin 5 olsun zaten getirir işlerinize bakın sizde O sırada kafanızı dinleyin
Ilkkez engellediği için korktum birden cok panikledimBeklemekten baska sansiniz yok oda babasi kavga ettiginiz icin engellemis 5 i gecince beklersiniz getirir getirmezse karokalo gidersiniz de niye kacirsin cocuklari normal calisan baba imis daha once oyle girisimde oldumu ki
Engellemiş nasıl arayacak kiBabalarını ara, çocuklardan birinin ilacı var, vermeyi unuttum saat tam 2de içmesi gerekiyor de. Ama kavga etmeden sakince söyle, unuttumuşum kusura bakma de, oflama poflama telefonda. Hatta tatlı tatlı konuş, nerdesiniz ben geleyim beraber tatlı yeriz çocuklara değişiklik olur de.
Sakin olun saati bekleyin. Belki kızdırmak amaçlı engelledi. Bizim eski gelinde kardesimi sürekli engeller ama bı halt edemez. Görüş gününde mecburen göstermek zorundaArkadaşlar acil birşey sormam gerekıyor. Çocuklarımın görüş günüydü ve aldı şuan babasında ama aldıktan hemen sonra beni engellemiş şimdi fark ettim bu akşam getirmesi gerekiyor normalde mahkeme protokolüne göre yatılı izni yok 1 saat önce aldı çocuklarımı. Şimdi korku saldı içimi kaçırır getirmez diye şüphelendim içim içimi yiyor akşam olana kadar akşam saat 5 çocukları getirme saati. O saatte teslim etmezse eğer polise şikayetçi olsam hemen alırmıyım çocuklarımı yoksa mahkeme ile mi alabilirim ancak. nolur yardımcı olun 155 aradım karakola gelmeniz lazım dedi kendimi tam ifade edemedim telefonda da. Şimdi arabamı falan da dışarı çıkaracak biri yok karşı komşum evde değil ama yine balkondan birine falan seslenir indirtirim arabamı giderim karakola ama içimi ferahlatmak amacıyla yada yol gösterme amacıyla neler yapabilirim diye fikir veremisiniz lütfen bekleyeyim mi 5 e kadar yoksa 5 den önce işlem yapmazlar sanırım
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz içinAnnesini arayin tekrar. Durumu anlatin. Beni engellemis, polisi aradim cocuklari vaktinde getirmezse sikayetci olacagim falan deyip durumu anlatin. Bu tip erkekleri anneleri dizginler. Merak etmeyin 2 kucuk cocugu alipta kendisi bakamaz zaten. Sizi rahatsiz etmek icin boyle davraniyordur
Çok teşekkür ederim ınsallah bekliyorum suan mecburSakin olun saati bekleyin. Belki kızdırmak amaçlı engelledi. Bizim eski gelinde kardesimi sürekli engeller ama bı halt edemez. Görüş gününde mecburen göstermek zorunda
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Allah sizinde yardımcınız olsun ınsallah. Evet kendisi de işte böyle okadar çok gereksiz şeylerden dolayı okadar büyük sorunlar cıkarıyor ki. Saçma sapan seyler için arar mesaj atar cevap vermem arar 50 kere arar açmam açmazsam bukezde hakaretler tekrar bana sıddet uygulayacak bıle diye korkuyorum hatta devamlı. Küçük bır sıddet deıldı çünkü baya çok büyük büyük bır sıddet uyguladı bana. İnşallah getırır ilkkez engellediği için korkuyorum hemen alabılırmıyım polısler hemen alır mi yoksa mahkeme kararı ıle mi alabılırım ancak bılmıyorum 5 te karakola gıtmeyı düşünüyorum 2 saat kaldıRica ederim merak etmeyin. Bizde hakaret yok. En son cocugun fotosunu bana attiginda "annesi gibi guleryuzlu masallah" dedim. Annesini tanimasam inanirim dedi. Hakaret edersen mahkemeye vercem, ben sana somurtkan demedim kendime guleryuzlu dedim, engelledi beni whatsapptan. Boyle diyaloglar yuzunden her hafta engel yiyorum. Henuz ciddi bi sonucu olmadi. En fazla 1 2 saat gec getirip sizi sinir etmeye calisir
Merhaba teşekkür ederim yorumlarınız ıcın. İlaç dedıgınız nedir anlamadım afedersiniz. Annesini aradım açmadı kendısıne henüz başka bır numaradan ulaşmadım ama suan korkuyla bekliyorum açıkçası saatin 5 olmasınıMerhaba,
İlaç, vakti geçince problem olacak bir ilaç değilse kimseyi aramayın. Öyle bir ilaçsa, o taraftan biri ile ulaştırırsınız. İçinizi ferah tutun, dinlenin ve vaktine kadar bekleyin, çocuklar vaktinde gelmezse ortalığı ayağa kaldırırsınız.
Engellenmesinin sebebi WhatsApp durumunda çocuklarla paylaşım yapacaktır, sizin görmenizi istememiştir.
Bizi de merakta bırakmayın, lütfen çocuklar gelince buraya da yazınız.
İlacı var vs diye başka bir yorumda okudum sanırım,Merhaba teşekkür ederim yorumlarınız ıcın. İlaç dedıgınız nedir anlamadım afedersiniz. Annesini aradım açmadı kendısıne henüz başka bır numaradan ulaşmadım ama suan korkuyla bekliyorum açıkçası saatin 5 olmasını
Allah sizinde yardımcınız olsun ınsallah. Evet kendisi de işte böyle okadar çok gereksiz şeylerden dolayı okadar büyük sorunlar cıkarıyor ki. Saçma sapan seyler için arar mesaj atar cevap vermem arar 50 kere arar açmam açmazsam bukezde hakaretler tekrar bana sıddet uygulayacak bıle diye korkuyorum hatta devamlı. Küçük bır sıddet deıldı çünkü baya çok büyük büyük bır sıddet uyguladı bana. İnşallah getırır ilkkez engellediği için korkuyorum hemen alabılırmıyım polısler hemen alır mi yoksa mahkeme kararı ıle mi alabılırım ancak bılmıyorum 5 te karakola gıtmeyı düşünüyorum 2 saat kaldı
Merhaba teşekkür ederim yorumlarınız ıcın. İlaç dedıgınız nedir anlamadım afedersiniz. Annesini aradım açmadı kendısıne henüz başka bır numaradan ulaşmadım ama suan korkuyla bekliyorum açıkçası saatin 5 olmasını