Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Umursamayın
İnsan çocuk hatrına iyi olur ya ne biçim adam.. Bozmayın moralinizi en azından babaları çocuklara zarar vermiyor keyiflidir çocuklarınız da onunla. Bekleyin 5 olsun zaten getirir işlerinize bakın sizde O sırada kafanızı dinleyin

Ben en son cumlenızın farkında olduğum için zaten sımdıye kadar asla görüş gunlerıyle alakalı hıcbır sorun çıkarmadım kendısıne. Hatta konu sadece para değil asla. Ben sırf çocuklarım ıcın zaten böyle bırseye göz yumdum. Çocuklarım baba özlemi çekmesin eksıklıgını hıssetmesın diye. Benı tanımadan böyle bir ithamda bulunmanızı anlıyorum ama az önceden beri yorumlarda da belırtıyorum böyle bırsey söz konusu degıldı zaten. Devamlı beni ezmeye başladı telefonda. Çocuklar dışında konuşmak ıstemıyorum dedıkce 50 kere art arta arar açmazsam hakaret eder ne yapabılırım ki daha. Ben olmasam bir hiçsin artık gibi kırıcı bir cümle kurdu. Ben kendısıne karşı ılımlı olmaya çalıştıkça beni ezmeye başladı bende son noktaya geldim artık yeter dedim çocuklar dışında muhatap olmak ıstemıyorum dedıkce anlamıyorsun dedim degısık bır ınsan ben böyle karşısında güçsüz kaldıkça beni ezıyor kimseden hırsını çıkaramayıp beni ezıyor

Tamamen sırf ben çocuklar ıcın iyi oldukça iste beni ezmeye çalışması zoruma gittiği için zaten böyle bir tartışma çıktı yoksa ben gayet aklı başında bir kadınım asla çocukları oyuncak etmem hatta tam tersı devamlı büyük oğlum üzüldükçe baban seni çok sevıyor bak devamlı alıyor ıstedıgın zaman gorebılırsın falan devamlı teselli edıcı cümleler kullanıyorum sırf çocuğum ıcın ama ben dedıgım gibi yapım gereği yapıcı bir ınsan olduğum ıcın de kendısı beni devamlı ezmeye çalıştığı. En son bana ben olmasam bır hıcsın artık cumlesı çok zoruma gittiği için işler bu noktaya geldi yoksa ben dedıgım gibi çocuklarımı asla oyuncak etmem tam tersı hatta yaşanmışlardı da yansıtmamaya çalışıyorum babalarına da devamlı aynı seyı dıorum çocukları oyuncak etme sakın diye

Engellemiş nasıl arayacak ki

Sakin olun saati bekleyin. Belki kızdırmak amaçlı engelledi. Bizim eski gelinde kardesimi sürekli engeller ama bı halt edemez. Görüş gününde mecburen göstermek zorunda

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Rica ederim merak etmeyin. Bizde hakaret yok. En son cocugun fotosunu bana attiginda "annesi gibi guleryuzlu masallah" dedim. Annesini tanimasam inanirim dedi. Hakaret edersen mahkemeye vercem, ben sana somurtkan demedim kendime guleryuzlu dedim, engelledi beni whatsapptan. Boyle diyaloglar yuzunden her hafta engel yiyorum. Henuz ciddi bi sonucu olmadi. En fazla 1 2 saat gec getirip sizi sinir etmeye calisir

Merhaba,
İlaç, vakti geçince problem olacak bir ilaç değilse kimseyi aramayın. Öyle bir ilaçsa, o taraftan biri ile ulaştırırsınız. İçinizi ferah tutun, dinlenin ve vaktine kadar bekleyin, çocuklar vaktinde gelmezse ortalığı ayağa kaldırırsınız.
Engellenmesinin sebebi WhatsApp durumunda çocuklarla paylaşım yapacaktır, sizin görmenizi istememiştir.
Bizi de merakta bırakmayın, lütfen çocuklar gelince buraya da yazınız.

Allah sizinde yardımcınız olsun ınsallah. Evet kendisi de işte böyle okadar çok gereksiz şeylerden dolayı okadar büyük sorunlar cıkarıyor ki. Saçma sapan seyler için arar mesaj atar cevap vermem arar 50 kere arar açmam açmazsam bukezde hakaretler tekrar bana sıddet uygulayacak bıle diye korkuyorum hatta devamlı. Küçük bır sıddet deıldı çünkü baya çok büyük büyük bır sıddet uyguladı bana. İnşallah getırır ilkkez engellediği için korkuyorum hemen alabılırmıyım polısler hemen alır mi yoksa mahkeme kararı ıle mi alabılırım ancak bılmıyorum 5 te karakola gıtmeyı düşünüyorum 2 saat kaldı

Merhaba teşekkür ederim yorumlarınız ıcın. İlaç dedıgınız nedir anlamadım afedersiniz. Annesini aradım açmadı kendısıne henüz başka bır numaradan ulaşmadım ama suan korkuyla bekliyorum açıkçası saatin 5 olmasını

İlacı var vs diye başka bir yorumda okudum sanırım, hatları karıştırmış olabilirim.
Size saatler zor geçiyordur şimdi, bir iki saatliğine zihninizi dağıtacak bir meşguliyet bulsanız iyi olur.

Sizin aileniz, anne baba kardes var mi? Bu adam kudurmus gibi resmen

Ayarlardan numaranı gizli no yapıp arasana,

Ya da adamı wpden wp grubu açıp ekle ordan ara

Bu korkuları bende çok yaşadım oğlum küçükken, görüş günleri evde duramaz boğulurdum. Ya getirmezse gibi düşünceler boğardı beni ama hiç engel yemedim ben genelde engellerdim onu saçmalıklar yüzünden, sorumsuz olduğu için ben göstermedim çoğu zaman ama ferah olsun içiniz gerçekten iki çocuğa bakacak yürek hiç bir erkekte yoktur yanında ben bakarım diyen biri yoksa cesaret edemez... Çalışıyor kime bırakacak çocukları işe mi götürecek?
Tamamen size inat yaptığını düşünüyorum..
Herkesin dediği gibi bekleyin beş değilde en geç yediye kadar bekleyin tam dakik beşte getireceğini sanmıyorum şuan fena inat yapmış gibi duruyor bu tamamen ego savaşı anladığım kadarıyla... Ve bide göz dağı olabilir düşmeyin buna... Geldikleri zaman söyleyin Bi daha olursa gecikme polise bildiririm diye siz göz dağı verin

Eşiniz çocukları aldığında da sürekli arayıp sık boğaz ediyor musunuz getir getir diye.
5te getirecek diye bir şey yok illa birlikte bir akşam yemeği yemek istemiş olabilirler.
Daha önce kaçırma teşebbüsü var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…