Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Allah korusun beterini yaşatmasın Allah ınsallah ona da akıl fikir versin teşekkür ederm güzel tavsıyelerınız ıcın

Bunun hiç konusu geçmedi malesef o kargaşa da hiç aklıma gelmedi sormak telefonda da ancak bağırıyordu tehdıt edıyordu herhangı mantıklı bir cevap alamadım
Yani belli ki aranizda bi iletişimsizlik var herseyden önce. Defalarca siddete uğramış biri olarak pekala soyleyebilirim ki o raddede polisin yetişmesini beklemek gokten hızırın inmesini gormekle ayni olasilikta. Bu adami hayatinizdan tamamen söküp atmayacaginiz da ortada olduğu için aranizdaki asgari dili iyilestirmeniz gerekiyor maalesef. Simdi yazsaniz bugun beni neden engelledin sen ilk başta diye düzgünce cevap yazar mi bu dag ayısı size? Ben şöyle düşünüyorum cocuklari aldi uzak bi yere goturdu veya gec getireceğinden emindi siz saat 5te arayip hani nerdeler diye soramayin diye engelledi bence.

E kpss ye giriyor musunuz? Keşke memur olabilseniz çocukları da alır uzak bir yere bile gidersiniz belki.

Düzgün okuduğumu düşünüyorum, hatta birkaç mesajınızı da gördüm öncesinde, ondan dayanamayıp yazdım zaten. sürekli konu sahibini suçlamış durmussunuz, niyetiniz bu olmayabilir ama yazıya dökünce düşüncelerinizi, böyle bir anlam çıkıyor

Diğer birkaç üyenin de belirttiği gibi çocuk teslim merkezi şehrinizde aktifse mutlaka başvurun. Bugün bu şekilde atlatmış olabilirsiniz, ki yine de çocukların önünde olaylar yaşanmış, yarın daha başka krizler olabilir. Boşanmış çiftlerde maalesef çoğunlukla iki kişi de ayrılıkla ilgili aynı noktada olamıyor, bir şekilde geçmişin ve boşanmanın, yeni düzen kuramamış olmanın hıncı eski eşten çıkarılmak isteniyor. Yoksa çocuğu bugün geç getireceğim demek hiç zor değil. Fakat benim de size tavsiyem eski eşinizle arasında ne yaşanırsa yaşansın olan -çocuklara kötü veya kabul edemeyeceğiniz bir davranışı olmadığı sürece- sadece mahkeme saatlerinde gör demeyin. Ben bunu kişisel gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Çünkü bu bir nevi cezalandırma davranışı ve karşı tarafın da algıladığı bu. Eski eşiniz zaten size şiddet uygulamış bir insan müsveddesi. Bu ortada. Fakat bu tarz bir insanın size olan davranışlarını, çocuğu görüş zamanını kısıtlayarak düzeltemez ve değiştiremezsiniz. Ya baştan boşanırken şiddet uyguladığı göstererek ilişik kesmek için uğraşacaktınız ya da ilk aldığında tamamen mahkemece belirlenen saatler dışına hiç çıkmayacaktınız. Bir tartışma oldu doldum, ve o zaman "artık sadece bu zamanlarda görebilirsin, yoksa polise giderim" tavrı bir nevi bunu koz haline getirmek oluyor. Sonuçta iki gün sonra yine o saatte getirmediğinde polise giderseniz önünde iki seçenek kalır: ya sizle uğraşıp çok daha büyük travmalar oluşur ya da hepten çocuklarıyla ilişkisi kopar. Bu arada polis çocuk alıp verme durumlarında şikayet dışında bir yetki durumu yok olarak biliyorum, en azından benim bir polisten duyduğum buydu. Yani oraya en fazla bir şiddet durumu yaşanması durumunda gelirler. Çocuk teslim merkezi durumunu mutlaka araştırın, bu sizin durumunuzda elzem. Şu an atabileceğiniz en sağlıklı adım bu.
Geçmiş olsun.

Themiscan 'ın söz ettiği bu sistemi lütfen araştırın. Tek çözüm bu gözüküyor. Çocukların bu şiddet sahnelerine daha fazla maruz kalmaları doğru değil.

Hayat çok ilginç gerçekten .
Yani adam almak istiyor bakmak istiyor siz kaçırdı mı diye saat sayıyorsunuz bilemiyorum hayatın terazisi çok farklı .

Sizi üzmesinden kaynaklı bu konudaki restleşmeyi çocukları alıp verme saatindeki esnekliği kaldırarak felan yapmanız sorgulanması gerekiyor gibi .

Evet kadının çocuklar için bile olsa para kabul ediyor olması erkeğe söz hakkı veriyor yani insan olmayan erkeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…