Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Uzaklastirma karari bu ve benzer olaylar icin de uygulaniyor, aklinizda bulunsun

50 kere sizi arayıp taciz ediyor zaten sizi aradığında verin telefonu çocuklara onlar konuşsun. Sizin adınıza çok üzüldüm inşallah sorunsuz bi aksam olur. Valla aklım sizde çocukları aldıktan sonra da bize haber verin. Dua ediyorum sizin için

Ben sizi çok iyi anladım, sizin adamla görüşmemek konuşmamak için çok sebebiniz var siz tabi ki muhattap olmayın çocuklarla ilgili konular dışında. Bahsettiğiniz tavrı mesajla yapıyorsa cevap vermeyin, telefonda yapıyorsa kapatın yüzüne. Bana bu şekilde konuştuğun her an bu karşılığı alacaksın deyin.

Farkında mısınız kişisel ilişkinizde ki problemleri çocuklarla olan ilişkiye taşıdınız 5te getir dediniz kısıtlama getirdiniz ve anında aynı şekilde karşılığını aldınız sizi çocuklarla ilgili korkuttu. Çocuklar muhtemelen kapıda tartışmanıza şahit oldu, polis babayı aradığında şahit oldu vs çocuklar da etkilendi. ikinizin arasında olan mevzulara hiç bir zaman çocukları karıştırmamalısınız.

Uzaklastirma karari bu ve benzer olaylar icin de uygulaniyor, aklinizda bulunsun
Çok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı çıkarmaz çocuklarımın yanında ama çıkarırsa artık sessiz kalmak istemiyorum polis çağırmak ıstıyorum. Utanıyorum yazmak istemiyordum bukadar açık ama açıkçası boşanma davasından sonrasında yine bir tartışma çıkarıp 1 kez de bebegımın yanında benim bogazımı sıkmıştı sonrasında korkumdan işte seslenmiyordum zaten yapım gereğinde naif bir kadınım birde engelim olunca çaresiz gibi hıssedıyordum kendimi hep içime atmıştım. Bugünde engelleyip gidince çok korktum

Korkmayin, korkarsaniz daha cok ustunuze gelir. Alin uzaklastirmanizi, devam ederse hapis yatar zaten

Sonuç ne şu an? Geldi mi çocuklar eve?

Cocuklarina bir zarari yokmus, iyi de bakiyor diyorsunuz. Plan yapmistir, geziyordur. Memur mesaisi gibi 5’te evde olmasini beklemek bana biraz zorlama geldi
Haber vermesi gerek çocukları alıp engel basmak ne demek? Sizin dunyadan haberiniz yok herhalde kadına acı vermek için neler yapiyolar allah esirgesin etraf manyak dolu oda anne ve içgüdüsel olarak merak etmiş ki ben anne olmadığım halde anomal buldum it herifin yaptığını babasiysa haber verecek bak haberin olsun bizi merak etme diye dünyanın binbir türlü hali var kaza olur bişey olur bu kadın müneccim olmadığına göre

Çok haklısınız çocuklarım konusunda her anne gibi bende çok hassasım elimden geleni yapmaya çalışıyorum da fazlasıyla. Sessiz kalıyorum alttan alıyorum bağırdıkça bağırır kapatırım yüzüne iyice hırslanır yani konuşmak ıstemıyorum derim hırslanır Allah kimsenin başına vermesin. Zaten yapım gereği de sessiz uyumlu bir kadınım ama ben böyle oldukça bu daha da çok yüz buluyor ipleri eline gecıyor tepeme çıkıyor. Çocuklar dışında mesajlarına cevap vermem Farklı bir konu ıcın aradıysa dedıgınız gibi yaparım konuşmak ıstemıyorum derim bağırır sonra yüzüne kapatırım 50 kere arar ısrarla arar artık birseylerden korkmasını istiyorum çünkü hıcbır korkusu yok benimle oyuncak oynar gibi oynuyor resmen

Lütfen ara ara konuyu güncelleyin.
Şiddet göstermiş hatta hastanelik etmiş bir ruh hastası mükemmel bir baba profili çizse neye yarar.
Ayrıca taciz ediyor korkutmaya çalışıp gözdağı veriyor.
Bu memlekette kadınların boşanması maddi manevi olarak zaten zorken birde can korkusu yaşamasını kabullenemiyorum artık.
Kadesi umuyorum indirmişsinizdir telefonunuzun konumu açık kalsın ve telefon elinizde bulunsun.
Herhangi bir sıkıntı olursa çocuklarımın babası maddi olarak yardım yaptı hak yiyemem de demeyin,çok hakkı yenilmeyecek olan adam bari biraz değişir insan olmayı öğrenmek için çabalardı.
Umarım sorunsuz teslim alırsınız çocuklarınızı.

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz ıcın. Evet kesinlikle normalde mahkeme kararı yatılı izin yok ve 5 te getırme yazıldı ama ben ona rağmen sırf çocuklarım ıcın yine yatılı da bırakıyordum yada saatlere asla bukadar takılmazdım asla da aramazdım rahatsız etmezdim çocuklarımın keyfi yerinde olsun yeter dedim. Ama bana haber vereyıp alır almaz engelleyince ne olduğunu anlayamadım ki. Hadi devamlı rahatsız etsem oyuzden engellemıstır dıcem ama tam tersı 50 kere kendısı arar ben arama dedikçe arar ben asla çocuk dışında aramam buyuzden engelleyince ne olduğunu anlayamadım aklıma bu geldi ve halen şu saat oldu gelmediler

Reactions: The
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz ve dualarınız için Allah razı olsun inşallah bende korkuyla bekliyorum saatler geçmiyor. Size de buradaki arkadaşlara da herkese çok teşekkür ederim kafam dağıldı gönlüm ferahladı en azından bi nebze

Hep beraber bekliyoruz vallahi.
Telefonunuzun şarjı dolu olsun, kadesi kısayola atın ana ekrana.

Haber verdi mi geçicikegiz diye. 7 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın yazdıysaniz. Merak ettim bende bir anne olarak
Polis bey aradı yaptığının suç olduğunu çocukları getırmezse eğer annesi sıkayetcı olacak işlem başlatacağım dedi. Dışarda olduklarını akşam 9 da getırecegını söylemiş. Sonrasında ben çıktıktan sonra beni aradı kızdı bağırdı neden sıkayet ediyorsun dıe geldıgımız de gorusecegız falan dedi. Bende tekrar o polis beye söyledim oda kades uygulaması indirin yada 155 arayın bir durum olursa ekip gönderirler dedi

Sizinle evde bekleyebilecek baba, amca, kuzen, komşu filan var mı?

Mutlaka çocukları geri getirecektir. Gelince bağırıp çağırsa bile muhatap olmayın. Baktınız ileri gidecek o zaman polisi ararsınız.

Hep beraber bekliyoruz vallahi.
Telefonunuzun şarjı dolu olsun, kadesi kısayola atın ana ekrana.
Çok teşekkür ediyorum annemde burda ben alırım çocukları sen çıkma dedi. İnsallah annem ve çocuklar olunca bi nebze cekınir diye umuyorum. Yani başta yazmak ıstemıyorum bukadar açık çok üzülüyorum çünkü daha önceki bana karşı olan şiddetlernden dolayı da korkuyorum tabi ama şuanda inşallah şu çocuklarımı bugün getirirse birdaha böyle birsey yapmaya cesaret edemez ınsallah diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…