Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Rica ederim merak etmeyin. Bizde hakaret yok. En son cocugun fotosunu bana attiginda "annesi gibi guleryuzlu masallah" dedim. Annesini tanimasam inanirim dedi. Hakaret edersen mahkemeye vercem, ben sana somurtkan demedim kendime guleryuzlu dedim, engelledi beni whatsapptan. Boyle diyaloglar yuzunden her hafta engel yiyorum. Henuz ciddi bi sonucu olmadi. En fazla 1 2 saat gec getirip sizi sinir etmeye calisir

Ne kadar gereksiz

İlacı var vs diye başka bir yorumda okudum sanırım,🙂 hatları karıştırmış olabilirim. 🤗
Size saatler zor geçiyordur şimdi, bir iki saatliğine zihninizi dağıtacak bir meşguliyet bulsanız iyi olur. 💜
Çok teşekkür ederim karıştırdınız sanırım evet olsun önemli değil 🤗 gecmıyor evet halen bekliyorum içim içimi yiyor 😢

Bu korkuları bende çok yaşadım oğlum küçükken, görüş günleri evde duramaz boğulurdum. Ya getirmezse gibi düşünceler boğardı beni ama hiç engel yemedim ben genelde engellerdim onu saçmalıklar yüzünden, sorumsuz olduğu için ben göstermedim çoğu zaman ama ferah olsun içiniz gerçekten iki çocuğa bakacak yürek hiç bir erkekte yoktur yanında ben bakarım diyen biri yoksa cesaret edemez... Çalışıyor kime bırakacak çocukları işe mi götürecek?
Tamamen size inat yaptığını düşünüyorum..
Herkesin dediği gibi bekleyin beş değilde en geç yediye kadar bekleyin tam dakik beşte getireceğini sanmıyorum şuan fena inat yapmış gibi duruyor bu tamamen ego savaşı anladığım kadarıyla... Ve bide göz dağı olabilir düşmeyin buna... Geldikleri zaman söyleyin Bi daha olursa gecikme polise bildiririm diye siz göz dağı verin
Ailesi bakar bakıyorlar çok iyi. Kendısı çalıp kendisi oynuyor malesef iyice saçma sapan birisi oldu 😢

Eşiniz çocukları aldığında da sürekli arayıp sık boğaz ediyor musunuz getir getir diye.
5te getirecek diye bir şey yok illa birlikte bir akşam yemeği yemek istemiş olabilirler.
Daha önce kaçırma teşebbüsü var mı?
Asla öyle bırsey yapmadım normalde de öyle asla aramam zaten devamlı kendısı arar ben çocuklar dışında muhatap olmak ıstemıyorum dedıkce saçma sapan gereksiz birton konularda arar hatta. Açmadığım zaman 50 kere arar. Sonrasında açmadım diye birde hakaret eder bağırır bunlardan dolayı zaten dedim ben konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında diye kavga çıktı sebep bu. Daha önce teşebbüsü olmadı ama bu engelleme olayı ılkkez oldu dedıgım gibi hıcbır sekılde atamadığım halde bukadar korkum bu yüzden

Bu arada engelleme sebebi tartışma çıkmıştı aramızda oyuzden korkuyorum açıkçası yazmayı unutmuşum
Böyle insanlar karşı taraf ne kadar korkan telaşlı ne kadar endişeli tipse o kadar ordan vurur. Derdi sadece akşama kadar da olsa sana işkence etmek

Bunlara karşı gardını hep koru
Soğuk kanlı hatta umarsız bir tip olduğunu hissettir

Asla öyle bırsey yapmadım normalde de öyle asla aramam zaten devamlı kendısı arar ben çocuklar dışında muhatap olmak ıstemıyorum dedıkce saçma sapan gereksiz birton konularda arar hatta. Açmadığım zaman 50 kere arar. Sonrasında açmadım diye birde hakaret eder bağırır bunlardan dolayı zaten dedim ben konuşmak ıstemıyorum çocuklar dışında diye kavga çıktı sebep bu. Daha önce teşebbüsü olmadı ama bu engelleme olayı ılkkez oldu dedıgım gibi hıcbır sekılde atamadığım halde bukadar korkum bu yüzden

Tamam sakin olun bir şey olacağını sanmıyorum 5te getirmedi diye de ortalığı ayağa kaldırmayın lütfen. Sadece neden engellediğini sakince sorun. Kavga çıkarmayın. Sizi kışkırtmaya çalışıyor olabilir. Bir daha engellememesini rica edin. Zaten onları başbaşayken rahatsız etmediğinizi neden buna ihtiyaç duyduğunu sorgulayın

X