- 7 Kasım 2023
- 2.131
- 3.686
- 53
- 41
- Konu Sahibi lilacpapatya
-
Bana tek koydular 32 yaşında, resmi olarak da öyle bir tane konulur yazıyordu30 küsürleri hamilelik icin tutma olasılığı düşüyor diye 2-3 tane embriyo koyuyorlar bu da zor olur hepsi tutarsa yani.
Sağlık sorunu yoksa evet tek olarak önce denemiş olabilirler. Banada tek koymak zorundayız yasak 2 koymak dediler. Ama buradan tanıdığım insanlar var 40 küsurlerdesin garanti olsun diye 2-3 koymuş benim gittiğim aynı Dr.Bana tek koydular 32 yaşında, resmi olarak da öyle bir tane konulur yazıyordu.
25de evlendim, bir süre çocuk istemedim, astım ilerledi bir süre doktorum istemedi... Yaş 30 oldu o arada. 1 sene hamile olmayınca doktora gittik, tüp bebek hariç olmaz dediler. Tatilimizi yaptık işten ücretsiz izin aldım. Şükür tüp bebekle hamile kaldımoğlum 8 yaşında...
Eşinizden emin olun, bebekte değişim oluyor illaki. Eş ailesini tanıyorsunlohusa diye saçma bir şey yaşıyorsun. Kolay değil ama güzel de, aslında tam bir delilik hali
Bende karmaşık tim aynı sizin gibi şuan hamileyim 5 aylik iyi ki diyorumMerhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayıAma diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..? Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size
Çocugu dogurdugumun 4. Akşamından bugüne ayaklarım şişinceye kadar gezdim,geziyorum. üstelik özel çocuk annesiyim. Şahsi aracım yokken toplu taşımayı ,yakın mesafede de bebek arabasini kullandım. Kendini yerden yere attığı da oluyor ,krize girdiği de ama sosyal hayatın bir parçası olmak zorunda. Çocuk doğunca evden cikamiyorum diyenlere hayretler içinde bakiyorum.Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayıAma diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..? Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size
Ben de ayni dusunceler icerisindeydim. Simdi ikizlerim var ve bu hafta 1 yasinda olacaklar.Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayıAma diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..? Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size
Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayıAma diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..? Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size
Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayıAma diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..? Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size
Bana tek koydular 32 yaşında, resmi olarak da öyle bir tane konulur yazıyordu.
25de evlendim, bir süre çocuk istemedim, astım ilerledi bir süre doktorum istemedi... Yaş 30 oldu o arada. 1 sene hamile olmayınca doktora gittik, tüp bebek hariç olmaz dediler. Tatilimizi yaptık işten ücretsiz izin aldım. Şükür tüp bebekle hamile kaldımoğlum 8 yaşında...
Eşinizden emin olun, bebekte değişim oluyor illaki. Eş ailesini tanıyorsunlohusa diye saçma bir şey yaşıyorsun. Kolay değil ama güzel de, aslında tam bir delilik hali
Yani emin olmadan yapilacak is degil yasiniz da genc bir iki yil daha verebilirsiniz karar icin kendinize. Her anlamda büyük sorumlulukMerhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayıAma diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..? Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size
Kendinizi hazır hissetmeden asla yapmamaniz gereken bişey buna emin olabilirsiniz. Uykusuz kalacaksın, günlerce haftalarca aylarca hatta senelerce uykusuz kalabilirsin vs vs bir sürü şey. Herşeye hazirsan tabiki bir gülüşü hepsini siliyor bence :) ben 24 yaşımda anne oldum iyi ki de öyle olmuşum. 28 de de ikinciyi doğurdum bence erken yaşta olması bicok açıdan daha iyi.Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle uzun süredir birlikteyim (5,5 sene). Evlenmeden önce kesinlikle çocuk istemiyordum uzun süre (yıllar) ama şuan evliyim ve yaşıtlarımın hepsinin çocuğu var. Bir yandan çok hevesleniyorum görünce, hayal ediyorum anne olmayı, hamile olmayı. Güzel çekirdek bir aile olmayıAma diğer taraftan gerçeği, yani zorluklarını düşününce uzaklaşıyorum bu düşünceden (buarada zorluk derken, ilgi alaka, evden çıkamama gezememe gibi, maddi sıkıntmız yok). Eşimin yorumu ise, ben ne istersem.. herzaman yanımda ve destekçidir kendisi. Ve bunun üzerinede son zamanlar herkes "yaşlanmadan anne ol yaşın geçiyor" demeye başladı, bense şuan aşırı karmaşık düşüncelerdeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Şimdi çocuk doğursam pişman olurmuyum? Doğurmasam, sonradan çok pişman olurmuyum..? Herkes genç anne olma peşinde ilerisi için daha güzel olsun diye, bende çok isterim ama kendi gençliğimdende gidecek, gezmeye, özgür olmaya okadar düşkünümki.. korkuyorum pişman olmaktan.. fikirlerini almak için derdimi anlatmak istedim size
20lerle 40lar bir değil ama. 20de gezip tozmak, aklında başka kimse olmaması kadar ferah bir şey var mı? 20lerde özgür gezmekle 40larda aklında yine çocuğun varken gezmek de bir değil. Yani anne olunca gezsen de aklında başka bir yerde oluyor.Ben de bu özgürlüğüm kısıtlanır olayını anlamıyorum. Bir şekilde kısıtlanacak yani. 40 yaşında çocuğunu evde yalnız bırakıp gezebilmek daha rahat. Geç anne olunca daha geç özgürleşiyorsun. Keşke daha erken evlenseydim de daha erken yaşta doğursaydım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?