hepinizin kaygılarını anlıyorum arkadaşlar...herkes kendince haklı...bende 1,5 yıllık evliyim aralıkta 8 haftalık bir bebeğimi kaybettim..şimdi çok istiyorum bir daha hamile kalıp sağlıklı bir çocuğumun olmasını..ben de öğretmenim....lisede hemde...yani ergen gençlerin ne halde olduğunu yakınen biliyorum...ama ben şöyle düşünüyorum...çivisi çıkmak üzere olan bu dünyaya güzellikler katacak bir birey getirmek ve yetiştirmek istiyorum...doğurmuş olmak için doğurmak...çocuğu var desinler, soyum devam etsin diye doğurmak...bana çok uzak...ben kendim için değil, söylediğim gibi kendini bilen, sapasağlam, dünyaya küçücük bir güzellik katabilecek bir insan getirmek istiyorum...dünyadaki görevim bittiğnde geride güzel bir miras bırakmak istiyorum...ve ben hazırım maddi manevi bunu yapabileceğime, sonuna kadar inanıyorum...ve biliyorum ben dünyaya insan yetiştirmek için gelmişim...öğretmen olduğumda bunu daha iyi anladım...
dilerim hayatlarımız hepimizin istediği gibi olur ben çok istiyorum ama istemediğiniz için sizi yargılayamam.....
dilerim hayatlarımız hepimizin istediği gibi olur ben çok istiyorum ama istemediğiniz için sizi yargılayamam.....