Sizi çok çok iyi anlıyorum. Yaşadığınız psikolojik şiddet sebebiyle şu anda herşeyden korkuyorsunuz. Ben de evliliğimin son iki yılını böyle çaresizlik içinde geçirdim. Ben de aynı sizin gibi, son zamanlarda, kocam ölsün diye dua ettiğimi fark ettim. Çünkü ölürse oğluma senin baban melek oldu gitti demek daha kolay olacaktı sanki. Oğlum babasına çok düşkündü. Boşanmayı ne zaman düşünsem oğlumun baba gitme diye ağladığını hayal eder, vazgeçerdim. Sizin kazandığınız paranın 5 te birini kazanıyorum, nasıl tek başıma evi geçindireceğim, çocuğuma nasıl bakacağım der, vazgeçerdim. Evi kapatıp oğlumu alıp ailemin evine gitsem annemle babamla sil baştan bekar gibi nasıl yaşayacağımı düşünürdüm, içim daralırdı, vazgeçerdim. Çocuğum için katlandım dediğim 2 yılda çocuğum psikolojik olarak çok zarar gördü. Babasından gördüğü şeyleri yapmaya başladı. 4 yaşında çocuk sinir krizleri geçirip bana ve babasına vurmaya başladı, okulda arkadaşlarına vurmaya, öğretmenlerine şiddet uygulamaya başladı. Hergün okul müdürü arayıp bana oğlumu anlatırdı, bu çocuk iyi değil, bu çocuk aşırı sinirli ve şiddet gösteriyor, diye. En son bana çocuğumun şahit olacağı şekilde tecavüz etti bu hayvan. Ve ben evlilik içi tecavüzün suç olduğunu bilmiyordum, internetten araştırıp sonradan öğrendim.
Lütfen, eğer çocuğunuzu gerçekten seven ve önemseyen bir anneyseniz, çocuğunuzun hayatını kurtarın ve boşanın. İnanın o gözünüzde büyüttüğünüz herşey o kadar kolay halloluyor ki. Ben şimdi çocuğumla evimdeyim, inanılmaz huzurluyum, oğlumun tüm sinirli halleri düzeldi. Ha çok fazla maddi zorluk çekiyorum, orası ayrı, geçinemiyorum artık. Ama bu bile çektiğim onca acının yanında vız geliyor. Emin olun evde sizi sömüren bir asalak yokken harcamalarınız da azalıyor, yetiyorsunuz.
Hemen ilinizdeki en iyi boşanma avukatını araştırın internetten. Randevu alın, gidip görüşün. Bi rde uzaklaştırma kararı alın, size yaklaşamaz o durumda ama çocuğunu istediği zaman alır, gezdirir, görür, geri getirir. Evinizden çıkmak zorunda değilsiniz, uzaklaştırma kararında eşiniz evden gönderilir. Çocuğunuz için iyi bir kreş araştırın yakınlarda. Hemen gidip görüşün. Bu adımlardan birini atınca diğeri zaten kendiliğinden geliyor, cesaretleniyorsunuz. Süreçle ilgili fikir almak isterseniz bana özelden yazın.