- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Biz de hic cocukla ilgili konusmadik zaten. Evlatlarinizi saglikla buyutun insallah.Evlenmeden önce bir masanın başında oturup 2 çocuk istiyorum ay yok 3 çocuk istiyorum konuşmaları gerceklerle bağdaşmayacak bir sohbetten öte değildir.İlk çocuğumu kucağıma alana kadar parmaklarinin olup olmadığını bile bilmiyordum çünkü "bebekte parmak ve eklemleri görülmemiştir"yazılı doktor raporu elime tutusturuldugunda 21 haftalık hamileydim . 62/1 Down sendromu riski yazılı tarama sonuclarini saklıyorum hâlâ.Kizim üç yaşındayken rüyamda hamile olduğumu görünce gece bir daha uyuyamiyor,nefes bile alamiyormusum gibi geliyordu.Bu hissin kaybolması ,bir bebeğin daha evde nese kaynagi olacagi,bebeğim sağlıklı da dogsa /bakıma muhtacta olsa yüreğimde ona ayirabilecegim sevgi olduğunu ve Allah'tan ne gelirse kabulumdur hissi kızım 6/7 yaşına gelince içime düştü.Bebegim 5 aylık ve gece uyumasam da of bile demiyorum, çünkü onu da ablası gibi gerçekten istedim
Isteyerek dunyaya getirmissin ne kadar guzel. Ben de inanin hic oyle bir istek yok . Icimden gelmiyor.