- 9 Şubat 2010
- 18.662
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.265
- 1.123
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Hakkariye giderken 2.5 yaşındaymışım annemin otobüste sigara yaktığını hatırlıyorum. Tek kare. Onun öncesine ait de kareler, küçük olaylar var ama net değiller. Dedemin evinin karşısında uzaktan rüzgar gülüne benzettiğim bir şey vardı mesela, onu söylediğimde herkes çok şaşırmıştı. 1 yaşındaymışım. Muhtemelen o karelerde travmatik ya da özel bir şeyler var ki hafızam tutmuş. Ama olay akışı olan bir anı olması için gerçekten çok derin izi olmalı, ki 99 depremi öyle bir şey zatenBen cidden hatırlıyorum kuzenim doğmuştu onu yer beşiği yok mu eskiden kullanıyorlardı o beşikten kaldırıp yattığımı hatırlıyorum 2 yaş var aramızda. O zaman taşınmıştık onu da hatırlıyorum 99 depreminde 2.5 yaşındaydım hatırlıyorum
Bana böyle anlatıldığında çok küçükken aile büyüklerinden birinden duyduğunu ve kendisi hatırlıyormuş gibi düşündüğüne inanıyorum yani 2 yaş vok büyük travmatik bir şey değilse yaşanan hatırlaması güç bir yaş ama tabi işin bilimsel yönünü bilmiyorum belkide doğrudurBen cidden hatırlıyorum kuzenim doğmuştu onu yer beşiği yok mu eskiden kullanıyorlardı o beşikten kaldırıp yattığımı hatırlıyorum 2 yaş var aramızda. O zaman taşınmıştık onu da hatırlıyorum 99 depreminde 2.5 yaşındaydım hatırlıyorum
iki kızımda bunları söyledi zamanında:) ben seni seçtim anne,çok sıkışıktı karnın falan gibi laflar hep söylerlerdi.Ay bilmiyorum tüylerim diken diken oldu bi anda
Benim de anılarım böyle kuzenim beşikte dedemle pide yiyoruz kuşumuz vardı gökçe bebiş derdi babam nöbetçi olduğunda gider rafın üstündeki bir şeyleri yere atardı bizimle sofraya otururdu abimin saçını yolluyorum işte bi teyze balkonda su veriyorHakkariye giderken 2.5 yaşındaymışım annemin otobüste sigara yaktığını hatırlıyorum. Tek kare. Onun öncesine ait de kareler, küçük olaylar var ama net değiller. Dedemin evinin karşısında uzaktan rüzgar gülüne benzettiğim bir şey vardı mesela, onu söylediğimde herkes çok şaşırmıştı. 1 yaşındaymışım. Muhtemelen o karelerde travmatik ya da özel bir şeyler var ki hafızam tutmuş. Ama olay akışı olan bir anı olması için gerçekten çok derin izi olmalı, ki 99 depremi öyle bir şey zaten
Ayni şeyi okumuşuz.Bugün bu temada 2 konu vardı instagramda. Dönem dönem bazı senaryolar yazmaya bayiliyor insanlarbirinin çocuğu da sen mavi giyiyordun masada çiçek vardı seni seçtim demiş de güya kadın hamile olduğunu öğrendiğinde üstünde mavi elbise varmış ve kendine çiçek almış da. Yav he he
bu çocuğun eline telefon tablet veriyorlar mi? eger oyalansin diye veriyorlarsa instada cok populer bu ara. ben de denk geldim, unlulerin disleri mi ne, bilindik bir hesap hatirladiklarini iddia etmis, herkes cocuguna soru soruyor karanlikti dardi falan ayni cevaplari aliyor.Kızlar arkadaşımla bugün kahve içiyorduk iki buçuk yaşlarda kızı var biz konuşurken israrla anne anne diye seslendi ilk birsey isteyecek sandim umursamadık çocuk işte diye sonra bi anda annesine anne ben seni tepeden görüp seçtim sonra karnın karanlık ve dardı dedi biz şok olduk sonra merak edip sorular sordu arkadaşım daha fazla cevap vermeyip oyun oynamak istedi ayyy tüylerim ürperdi benimde bebeğim var 4 aylik kızımda hatırlar mi acaba diye düşünürüm kızlar sizce hatırlarlar mi??
Aaa evet olabilir ekran cok izletiyolarbu çocuğun eline telefon tablet veriyorlar mi? eger oyalansin diye veriyorlarsa instada cok populer bu ara. ben de denk geldim, unlulerin disleri mi ne, hesabi hatirladiklarini iddia etmis, herkes cocuguna soru soruyor karanlikti dardi falan ayni cevaplari aliyor.
bence oyle eline tutuşturuldugu bir ara izledi
Ben hatırlamıyorumSen çocuk olmadın mı? Sen hatırliyormuydun?
Ee yani böyle biseyi kimse hatırlamaz zatenBen hatırlamıyorum
Kendi annemi seçeceğimi sanmıyorum bir yanlşlk olmalıKızlar arkadaşımla bugün kahve içiyorduk iki buçuk yaşlarda kızı var biz konuşurken israrla anne anne diye seslendi ilk birsey isteyecek sandim umursamadık çocuk işte diye sonra bi anda annesine anne ben seni tepeden görüp seçtim sonra karnın karanlık ve dardı dedi biz şok olduk sonra merak edip sorular sordu arkadaşım daha fazla cevap vermeyip oyun oynamak istedi ayyy tüylerim ürperdi benimde bebeğim var 4 aylik kızımda hatırlar mi acaba diye düşünürüm kızlar sizce hatırlarlar mi??
Ben de diyorum niye benim önüme düştü hedef kitle değilim ama demek ki gerçekten çok rastgele bi algoritma varmışAyni şeyi okumuşuz.
tamam iste ekran izlete izlete mal etmisler cocuguAaa evet olabilir ekran cok izletiyolarama insta izliyormu bilmem bi tuaf oldum
Lucy?Lucy de olmuştu,gerçi sonra tanrı parçacığı halinemi geldi yoksa başka bişeymi oldu orası tam net değil,öyle birşey imkansız elbetteki,insan beyninin tamamını kullanırsa belki olabilirdi bir belgeselde izlemiştim imkansız tabiki ama o zamanda anlaşılırdı zaten bu şekilde oyunlar oynayan bir çocuk olmazdı,benim oğlumda erken doğdu 3 aylıkken penceredeki avizenin yansımasına bakıp kafasını çevirip tavandaki avizeye bakmıştı,dakikalarca çözmeye çalıştı biz tabi oha çocuk dahi fln dedik ama sıradan bir çocuk çıktı,dersler fln ehhh işte,elimizde patladı
Film.(Limit yok'u izlediyseniz onu andırıyor)
Scarlett Johansson'un filmi.
Anlattiginiz şeyi yarim saat once sosyal medyada videoda gordum annesi cocuga sorular sorup konusturuyor yok karnimin içi nasildi filan diye.
Altinda da sizin yazdiginiz tarz hikaye yorumlari doluydu. Boyle bir şeyin imkani yok.
Düşündüm düşündüm hangi konuyu açsam konusu olmuşKızlar arkadaşımla bugün kahve içiyorduk iki buçuk yaşlarda kızı var biz konuşurken israrla anne anne diye seslendi ilk birsey isteyecek sandim umursamadık çocuk işte diye sonra bi anda annesine anne ben seni tepeden görüp seçtim sonra karnın karanlık ve dardı dedi biz şok olduk sonra merak edip sorular sordu arkadaşım daha fazla cevap vermeyip oyun oynamak istedi ayyy tüylerim ürperdi benimde bebeğim var 4 aylik kızımda hatırlar mi acaba diye düşünürüm kızlar sizce hatırlarlar mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?