ben bir eğitimciyim ve ağzımdan tek kötü laf bugüne kadar çıkmamıştır ve de kimseye bir fiske vurmamışımdır. fıtratımda yok !
ama empati yapabiliyorum. meslektaşlarımın ne şartlarda bu hale gelebildiklerini biliyorum !
he ayrıca ben o öğretmenin yaptıkları doğru demiyorum, yazdığım şeyleri cımbızla çekip istediğiniz gibi yorumlamayın.
o çocuk o dersi dinlemezse banı da yer, evde sizlerin çocuklarınıza yaptığı gibi tokatı da yer..
yaptığım şeyin bel altı olduğunu savunmak size kalmamış, zira sizinki daha bel altı olmuş..
AYRICA GÖREN DE SİZİ EVDE ÇOCUKLARINIZI PAMUKLARA SARIYORSUNUZ sanacak.
hepinizin çocuğu mükemmel, hepsi çok iyi yetiştirilmiş, hepsi üstün zekalı.. he gülüm he...
ayrıca da sözüm herkese, kabul edin ki şimdiki veliler olsun çocuklar olsun hakkını yedirmemek (!) adına terbiyesizlikte sınır tanımıyorlar. buradaki konu sahibi ve benzerlerinin konuştuğu TARZda olduğu gibi..
kime sorarsanız sorun belli yaşlardaki bireylerin konuşmalarından tavırlarına kadar saygısızlık fışkırıyor..
bu da BENCE velilerden kaynaklanıyor.
bu konudaki son mesajımdır. ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM.
evde cocugumuza vurmuyoruz.
bahsettiğiniz gibi pamuklara sarıyoruz. var mı bir itirazınız?
ayrıca belgeli de üstün zekalı konudaki cocuk? var mı aksini gösterebileceğiniz bir durum?
sizin tokat yer, ban yer değiniz gibi bu yasta dahi sahip oldugunuz saygısızlıga sahip olması cok doğal değil mi 11 yaşında ki çocugun?
Avukatliktan bahsedenlerden biri olarak ben konu sahibini savunan herkese yazmadim. Konuya yazdigim her negatif yoruma tepki veren muzur tilkiye yazdim.
Nasil herhangi biri pozitif yorum yazma hakkina sahipse, digeri de saygi cercevesinde negatif yorum yazabilir. Kimse kimseden alinti yapip konu sahibine yoneltilmis sorulari kendine yoneltilmis diye cevaplamak zorunda degil.
Allah mutluluğunuzu arttırsın.Sorun da tam burda işte ben öğretmenin çocuğa hakaret ettiğine inanmıyorum ama velinin aşırı sinirli ve bedduacı ayrıca da çocuğu ne derse tamam diyen bir kişi olduğunu bariz görebiliyorum..
evet sizin için üzücü haber ama ben öğretmenim :) özel eğitimci değilim branş öğretmeniyim öğrencilerim ve velilerimle çok mutluyum
meslekte 12.yılım ve iyi ki öğretmenim hadi bu yorumlarımdan dolayı beni de attırın meslekten aslında topluca tüm öğretmenleri infaz edin ve rahatlayın :)
Sundan 100 % eminimki önceden anne ögretmenle aciklayici bir konusma yapsaydi, durum buralara gelmezdi. Hic bir ögretmen normalinde bu tasvip etmedigim hali gibi davranmaz. Yaptigi dogru degil ama demekki daha önceden gelen bir iletisim probleminden dolayi ögretmenide cigrindan cikarmis cocuk.
Anne ve babalar cocuklari daha cok tanir ve özelliklerinide ögretmeniyle konusur. Konusahibi keske önceden bunlari yapsaydi.
Asdasf ortalık üre koktu resmen.
evde cocugumuza vurmuyoruz.
bahsettiğiniz gibi pamuklara sarıyoruz. var mı bir itirazınız?
ayrıca belgeli de üstün zekalı konudaki cocuk? var mı aksini gösterebileceğiniz bir durum?
sizin tokat yer, ban yer değiniz gibi bu yasta dahi sahip oldugunuz saygısızlıga sahip olması cok doğal değil mi 11 yaşında ki çocugun?
burada "gerekirse tokat yer" diye sallayan öğretmenlerin reel de SIKIYORSA bir tane vurmalarını temenni ediyoruz..
kişi kendinden bilir işi
sizin anlama kapasitenizle yarışamayacağım. alıntı yapmayın son mesajım dememi bile anlamadığınıza göre yorum yapmama dahi gerek yok. bys.
banaysa lafınız öyle bi "gereklilik" savunması değil, annelerin çocuklarına evde de vuraBİLdiğini ima ettim.
SIKIYORSA diye bi ibare yok, bir devlet memuru bu kadar basit işten atılamaz, hayallerinize hastayımmmm
en büyük korkunuz atılmak mı? sicilinize işlenmesi, "dayakçı öğretmen" sıfatı ile anılmanız, başka okula sürülmeniz çok enterese etmiyor sanırım sizi.. her kpss yi kazanan eğitimci(!) olmamalı, bu konuda çok iyi anladık bunu..
bu soylediklerinizi ben de yapmadim, e ne olacak simdi?zorunda değil ama yapmak isterse de yapacak bir şey yok.
ben olumsuz eleştirimi de yaptım önceki sayfalarda mevcut... öğretmenler tarafını da yorumladım ve kimse ne alıntı yaptı ne de bir sey dedi.
çünkü sınırımı aşmadım ve bilip bilmeden konusmadım.
boşanmış olduguna, cocugunun dehasına, bırakıp giden kocasına haklı cıkmak için saldırmadım.
ya da ''mal mısın'' diyen bir öğretmenin saygısızlıgını kapatmak için ''siz sanattan ne anlarsınız'' diyen çocugun tepkisini büyüte büyüte yazmadım.
her şey uslubumuzla dogru orantılı..
bu soylediklerinizi ben de yapmadim, e ne olacak simdi?
Keşke şöyle 5-6 yılda bir öğretmenleri yeterlilik sınavına soksalar da hak etmeyenler atılsa meslekten.
Atanmayı bekleyen bir sürü pırıl pırıl genç var...
bunu "sıkıyorsa" diye bir ibare kullanan bir insanın demesi ne kadar ironik...aynen.. burada ki cevaplara bakılınca çoğu ilk yıl atılırdı herhalde.. üslup, seviye, elini beline koyma (!) derecesine bakılmalı.. tek kpss ile alınmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?