• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uzun uzun anlattı muzurtilki,ama birde ben anlatayım..
Yapılan araştırmalara göre Türkiyede üstün çocukların yarısı kaybediliyor.Çünkü bu çocukların bir kısmı normal eğitim sistemiyle öğrenemiyor.Deney yaparak,ilgilendiği alanlara yönlendirerek ,görerek,birebir eğiterek öğrenmeleri gerekiyor.Bazı ülkelerde bu çocuklar evde eğitime yönlendiriliyor çünkü okula uyum sağlayamıyabiliyor.Bazı ülkelerde sadece üstünler için açılan okullarda eğitiliyorlar.Bizim ülkemizde bu çocuklar için hiçbir imkan bulunmuyor.Her şekilde normal eğitim sistemine adapte olması isteniyor.Ve dantenin çocuğu gibi yüzlercesi heba olup gidiyor.Büyük bir şehre taşınsa nasıl bir imkan verebilir çocuğa sorusunun cevabını arayalım.Bilsemler ve üniversitelerin okul dışı aktiviteleri var,ama bunlar ders odaklı değil.Sadece çocukların okul dışında ilgi alanlarını uyguladıkları kurumlar.Benim çocuğum 7 yıldır devam ediyor Bilseme derslere hiçbir katkısı olmadığından emin olabilirsiniz.Ki bilsemlerinde kapasiteleri çok az olduğu için enüst zeka seviyesindeki çocukları alabiliyorlar sadece,üstün zekalı olmasına rağmen kazanamayan çok öğrenci var.Bir şehirde binlerce 2.sınıf öğrencisi varsa bunların sadece 30 tanesi alıyor benim bulunduğum şehirdeki Bilsem.Üstün zekalı öğrencilerinde en yüksek IQ lu olanlarını alıyorlar.Çocuk sınavı kazanamamışta olabilir.
Bu çocuğun normal derslere adapte olamaması için zaten birden fazla sebebi var.DEHS bile tek başına zaten çocuğun okulda dışlanma sebebidir genelde.Bu çocuklar dikkatini 5-10 en fazla 20 dk biryere yoğunlaştırabilirler.Yerlerinde oturamazlar,sürekli başka şeylerle ilgilenirler.DEHS nun tedavisi yoktur.Sadece uyuşturucak ilaçlarla çocuğun belki derslere biraz odaklanması sağlanabilir.Ki tanıdığım doktor ve eczacı arkadaşlarımın hiç biri bu ilaçları kendi çocuklarında kullanmıyorlar.Dante bu ilacı kullanıyor mu bilemiyorum ama kullanmıyorum diyen hiçbir anneyide eleştiremem çünkü tedavi odaklı bir ilaç değil dediğim gibi.DEHS çocukların dersleri öğrenmesinin yolu yokmudur,tek yolu birebire bir eğitimdir.Maddi olarak zorda bir kadınıda çocuğuna özel ders aldıramadığı için yine eleştiremiyorum ben.
Bunlarin hepsini okudum, daha once de okudum. Cocugun ogrenememesine veya uyum sorunu yasamasina herhangi birsey yazmadim zaten.
Lakin Sizin dantenin yapabilecekleri konusunda yazdiginiz oyle bir sey ki, zaten yapmak istese de yapabilecegi bir sey yok. O da yarisi heba olan cocuklara katiliversin demek gibi.
Anlik mutluluga yogunlasmak yeterli gibi.
Neyse Allah kolaylik versin ustun zekali veya zekasi normalin altinda olan annelerin cocuklarina, her turlu normalden farkli olanlar sorun yasiyor.
Umarim zamanla devlet daha iyi adimlar atar. Bizim ufacik sehirde devlet tarafindan acilmisti 12 yil once ustun zekalilar icin bir merkez. Tabii icerigini tam bilemiyorum.
Kuzenim zeka ozurlu konusamiyor 5 yasindan beri okuluna devam ediyor. Su an 19 yasinda. Hergun 1 saat yol gidiyor, onceleri annesi gotururdu, simdi servis goturup getiriyor. O kadar yavas bir ilerleme ki. Lakin ayni durumda olup hic ozel egitimini almamislarda hic olmayan bir ilerleme. Defalarca buyuk sehirlerdeki konusma merkezlerine de goturuldu. Su an iletisim kuracak kadar konusuyor. Duygusal olarak cok iyi seviyede. Okula gitmemis diger benzer cocuklarda olan siddet egilimi yok.
Lakin tabii ki hicbir zaman normale yakin bile olamayacak calisamayacak, kendine bakamayacak.
Oyle oldugu halde her zaman egitimine devam edecek. El becerisi egitimleri, kendi gibi olanlarla sosyallesme falan bunlar ona iyi geliyor.
Bununla ustun zekanin alakasi yok diyebilirsiniz, ben tekrar soyluyorum cocuk icin yazmiyorum, ailenin verebilecegi cabadan bahsediyorum.

Yahu anliyorum konu sahibiyle benzer bir sorunun var, onun avukatligina soyunmussun resmen. Kendinin soylemedigi seyleri bile aslinda soyle dmeek istedi tarzi acikliyorsun.
Lakin uslup var uslup var.
Kizi icin elinden gelenin fazlasini yapmak baska, sakin sakin okula gitsin gelsin dersleri isterse 1 olsun demek baska.
Konu sahibinin istedigi coZum gercek olsa tamam bu kiz okulda mesut olsa falan degisen ne olacak? Hala heba olan bir cocuk olmayacak mi? Bu resmen gunu kurtarmak degil mi?
Ayrica konu sahibinin cocugu anne ben olecek miyim diye aglamaya bu ogretmenle de baslamis degil. 8 yasinda baslamis panik atak sorunu. Lakin neden ogretmenin gunahsiz cocuguna beddua ediyorsun dediginizde cevabi benim cocugumun ne gunahi var? Yani oyle bir cevap ki sanki bu ogretmen kizini panik atak yapti.
Madem bu durumda bir cocugun var madem o kadar kariyerin diploman var. israRla kucuk yerde yasamak niye?
Is buyuk yerde de bulunur lakin bu cocugun kaybettigi yillar gelir mi?
Ayrica eski konusunda kendini de suclamis konu sahibi. Simdi burda birkac kisi tarafindan ornek anne ilan edildi diye ben onun sacma buldugum dusuncelerini elestiremeyecek miyim?
Agzına saglık konu sahibinin kankaları var avukatları da diyebiliriz asla yanlışı yok diye bas bas bağırıyolar öyle ki başlık bile beddua ve bir öğretmen yüzünden tüm öğretmenlere cephe alınmış bir konu ..
sen ailede sevgiyi saygıyı verme sonra insanlara nefret kus iyi o zaman saygısızlık yapıp üstün zekalıyız diyelim anamıza babamıza iş arkadaşlarımıza ohh ne ala bahane..

Bunlarin hepsini okudum, daha once de okudum. Cocugun ogrenememesine veya uyum sorunu yasamasina herhangi birsey yazmadim zaten.
Neyse Allah kolaylik versin ustun zekali veya zekasi normalin altinda olan annelerin cocuklarina, her turlu normalden farkli olanlar sorun yasiyor.
Umarim zamanla devlet daha iyi adimlar atar. Bizim ufacik sehirde devlet tarafindan acilmisti 12 yil once ustun zekalilar icin bir merkez. Tabii icerigini tam bilemiyorum.
Kuzenim zeka ozurlu konusamiyor 5 yasindan beri okuluna devam ediyor. Su an 19 yasinda. Hergun 1 saat yol gidiyor,
Bununla ustun zekanin alakasi yok diyebilirsiniz, ben tekrar soyluyorum cocuk icin yazmiyorum, ailenin verebilecegi cabadan bahsediyorum.
Kuzeninizle aynı ele alınması gereken bir durum bu,alakası çok var.
Her şehirde bahsettiğiniz çocuklar için 10 larca eğitim kurumu var,ama bu çocuklar için yok,malesef yok.
Sizin şehrinizde bahsettiğiniz üstün zekalılar için dediğiniz kurum BİLSEM ve anlattım,burası okul değil,derslerine hiçbir faydası yok.Bu kadın çocuğunun dersleri için birşey yapamıyor diyorum.Özel bir eğitim sisteminde okuması gerekiyor.Çocuğunu ilgi alanı olan el becerilerine,resme yönlendiriyor,güzel sanatlarda okutmayı düşünüyor.3 yıldır forumun eğitim kısmında ben bu kadının verdiği çabaları biliyorum o yüzden de dışardan konuşması çok kolay diyorum.
Üstelik binlerce çocuğu okul çağında olup bu foruma giren ama eğitim kısmına bir cümle yazmamış insanların gelip burda konu sahibine ahkam kesmesinide çok komik buluyorum.(bunu size yazmadım)

Agzına saglık konu sahibinin kankaları var avukatları da diyebiliriz asla yanlışı yok diye bas bas bağırıyolar öyle ki başlık bile beddua ve bir öğretmen yüzünden tüm öğretmenlere cephe alınmış bir konu ..
sen ailede sevgiyi saygıyı verme sonra insanlara nefret kus iyi o zaman saygısızlık yapıp üstün zekalıyız diyelim anamıza babamıza iş arkadaşlarımıza ohh ne ala bahane..
Yalniz mesajim yanlis anlasilmasin, konu sahibinin kizinin saygisizlik yaptigini dusunmuyorum, yapmis dahi olsa cozumu bu ogretmenin yaptigi degildir.
Konu sahibinin cocuk yetistirme mantigini dogru bulmuyorum ama ogretmeni hakli cikarmayalim lutfen.

Umarım siz bir eğitimci değilsinizdir.
Zira DEHS lu veya üstün zekalı çocuklar hakkında tüm dünya basbas bağırırken,bir eğitimcinin bu konuda hiçbir bilgisi olmamasını,bir çocuğa sınıfta hakaret eden öğretmeni savunmasını kabullenmek istemiyorum.

Hiç kesmedim ben zekam geriymiş demek ki İTÜ'de de okuyamadım o yüzden Ege mezunuyum :)

Şaka yaptım ben okul meselesini sidik yarışına çevirmeyelim :)

Beni de küçükken doktor doktor gezdiriyodu annem sınıftaki uyumsuzluklarım yüzünden. İq testleri fasa fiso. Çoğunlukla okula gitmiyodum ya da ağlayarak gidiyodum. Böyle mal mal şeyler yapıyodum. Güzel bişey değil. Uyumsuzluk her zaman kötüdür. Hala zorlanıyorum iş hayatımda. Zeki olduğumu düşünmüyorum zekam farklı çalışıyor normal insanlardan. Bu yüzden herkesn çok kolayca düşündüğünü düşünemeyebiliyorum da. Çok zaman mal gbi kalıyorum. Hayal alemlerinde geziyorum.

Öğretmen kötüyse aile bilinçli değilse özgüven zedeleniyo bu aşamada.

O yüzden çocuğun ukalasını çok severim ben. Özgüveni vardır :)

Yani avukatlıkla ne alakası var
Ben Danteyle bir kez muhabbet etmemişimdir bu forumda.
Ama zaten bu iş üzerine eğitim görmüş ve çocukluğunda buna benzer şeyler yaşamış birisi olarak empati kurabiliyorum.
Bu yüzden bilgisi olmayan insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Danteye avukatlık yapmak dediğiniz şey bu oluyor herhalde, bilgilendirmeye çabalamamız.

Yalniz mesajim yanlis anlasilmasin, konu sahibinin kizinin saygisizlik yaptigini dusunmuyorum, yapmis dahi olsa cozumu bu ogretmenin yaptigi degildir.
Konu sahibinin cocuk yetistirme mantigini dogru bulmuyorum ama ogretmeni hakli cikarmayalim lutfen.
Öğrwtmenin böyle bir veli karşısında çığrından çıkmış olabileceğine inanıyorum hislerim beni pek yanıltmaz bu konuda velinin normal bir psikolıjide olmadığını ve abarttığını düşünüyorum hangi öğretmen sınıfa o deli o mal der ki inanmıyorum ben şahsi fikrim bu tabi ..

Kuzeninizle aynı ele alınması gereken bir durum bu,alakası çok var.
Her şehirde bahsettiğiniz çocuklar için 10 larca eğitim kurumu var,ama bu çocuklar için yok,malesef yok.
Sizin şehrinizde bahsettiğiniz üstün zekalılar için dediğiniz kurum BİLSEM ve anlattım,burası okul değil,derslerine hiçbir faydası yok.Bu kadın çocuğunun dersleri için birşey yapamıyor diyorum.Özel bir eğitim sisteminde okuması gerekiyor.Çocuğunu ilgi alanı olan el becerilerine,resme yönlendiriyor,güzel sanatlarda okutmayı düşünüyor.3 yıldır forumun eğitim kısmında ben bu kadının verdiği çabaları biliyorum o yüzden de dışardan konuşması çok kolay diyorum.
Üstelik binlerce çocuğu okul çağında olup bu foruma giren ama eğitim kısmına bir cümle yazmamış insanların gelip burda konu sahibine ahkam kesmesinide çok komik buluyorum.
Ustun zekalilar azinlikta cunku.
Derslerine faydali olmasini bosverelim, bu cocuga faydasi var mi ona bakalim. Velev ki bu fayda sosyal bir fayda olsun yine de degmez mi?
Peki siz neden cocugunuzu bu kurumlara goturuyorsunuz demek bir faydasini goruyorsunuz. Ben konu sahibinin cabasini yazdiklarindan bilebilirim yaninda yasamiyorum.
Soyledigi bir kac cumle hakkinda bu karari vermeme neden oldu.
Elbette insanlari yazdiklari 3-5 seyle taniyamayiz, lakin ben gordugum kadariyla, konu sahibinin anlik mutluluga cocugun geleceginden daha cok onem verdigini dusundum. Belki de cocuk panik atak olduktan sonra basladi bu bosvermislik, cocugu mutlu olsun o hallere girmesin diye falan.
Belki de dediginiz gibi bosvermislik yok, biz oyle saniyoruz. Bilemiyorum.

Şaka yaptım ben okul meselesini sidik yarışına çevirmeyelim :)

Beni de küçükken doktor doktor gezdiriyodu annem sınıftaki uyumsuzluklarım yüzünden. İq testleri fasa fiso. Çoğunlukla okula gitmiyodum ya da ağlayarak gidiyodum. Böyle mal mal şeyler yapıyodum. Güzel bişey değil. Uyumsuzluk her zaman kötüdür. Hala zorlanıyorum iş hayatımda. Zeki olduğumu düşünmüyorum zekam farklı çalışıyor normal insanlardan. Bu yüzden herkesn çok kolayca düşündüğünü düşünemeyebiliyorum da. Çok zaman mal gbi kalıyorum. Hayal alemlerinde geziyorum.

Öğretmen kötüyse aile bilinçli değilse özgüven zedeleniyo bu aşamada.

O yüzden çocuğun ukalasını çok severim ben. Özgüveni vardır :)
Zaten ben de gülücük koydum...ben de ukala öğrencilerimi severim dersimle ilgili bilmişlikleri hoşuma gider ..
en sevmedğim de velinin öğrenci ve öğretmen arasına girip işleri bu hale sokmasıdır..

Öğrwtmenin böyle bir veli karşısında çığrından çıkmış olabileceğine inanıyorum hislerim beni pek yanıltmaz bu konuda velinin normal bir psikolıjide olmadığını ve abarttığını düşünüyorum hangi öğretmen sınıfa o deli o mal der ki inanmıyorum ben şahsi fikrim bu tabi ..
Simdi nasil bu konu sahibi annesine kizip ogretmenin cocuguna beddua edemezse, bir ogretmen de veliye kizip cocugu asagilayamaz. Velev ki cocuk cidden saygisizlik yapmis olsun, yine de ogretmen bu tavirlara giremez.
Universite ogrencisinden bahsetmiyoruz. Biri yetiskin biri cocuk. Cocukla cocuk olunmaz diye bir deyim dahi var ;)

insanların bildiklerinin aktarması da ''avukatlık'' oldu.

insanlar aynı derde sahip bilgileri var arastırmıslar, derdini cekmişler, çözüm aramışlar ve sizin bol keseden klavyeden attıklarınıza cevap veriyorlar. biz de düşündük ama olmadı olamadı diye paylaşım da bulunuyorlar ve açıklama yapıyorlar.

konu sahibine ve bır cocuga bu kadar kinlenebilen koca koca insanlar varken burada bir çocugun '' sanattan ne anlarsınız'' lafını saygısızlık vs ile nitelendirmek de ayrı bir komedi.

11 yaşındaki cocuk hata yapabilir yanlışa düşebilir de size ne demeli? yaş artmış ama sadece artmakla kalmış.
bu ne kin bu ne öfke bu ne alıp verememe??

Kızı da ban yemis oyle mi? Bel altı vurmak icin hic bir fırsatı kacırmayanlara bayılıyorum yahu..tebrik ederim..

Hic bir egitimci hic bir cocugu bu sekilde asagılayamaz, ne yaparsa yapsın boyle rencide edemez. Bunu yapan egitimci olamaz..Basit olan budur. Cocugun bir sekilde kural ihlali yapması degil.

Biri sizi cocugunuza tum sınıf onunde "mal mısın,deli bu uymayın buna" dese hangi kucuk dagları yıkardınız merak ediyorum.

ben bir eğitimciyim ve ağzımdan tek kötü laf bugüne kadar çıkmamıştır ve de kimseye bir fiske vurmamışımdır. fıtratımda yok !
ama empati yapabiliyorum. meslektaşlarımın ne şartlarda bu hale gelebildiklerini biliyorum !
he ayrıca ben o öğretmenin yaptıkları doğru demiyorum, yazdığım şeyleri cımbızla çekip istediğiniz gibi yorumlamayın.
o çocuk o dersi dinlemezse banı da yer, evde sizlerin çocuklarınıza yaptığı gibi tokatı da yer..
yaptığım şeyin bel altı olduğunu savunmak size kalmamış, zira sizinki daha bel altı olmuş..

AYRICA GÖREN DE SİZİ EVDE ÇOCUKLARINIZI PAMUKLARA SARIYORSUNUZ sanacak.
hepinizin çocuğu mükemmel, hepsi çok iyi yetiştirilmiş, hepsi üstün zekalı.. he gülüm he...

ayrıca da sözüm herkese, kabul edin ki şimdiki veliler olsun çocuklar olsun hakkını yedirmemek (!) adına terbiyesizlikte sınır tanımıyorlar. buradaki konu sahibi ve benzerlerinin konuştuğu TARZda olduğu gibi..
kime sorarsanız sorun belli yaşlardaki bireylerin konuşmalarından tavırlarına kadar saygısızlık fışkırıyor..
bu da BENCE velilerden kaynaklanıyor.

bu konudaki son mesajımdır. ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM.

insanların bildiklerinin aktarması da ''avukatlık'' oldu.

insanlar aynı derde sahip bilgileri var arastırmıslar derdini cekmişler çözüm aramışlar ve sizin bol keseden klavyeden attıklarınıza cevap veriyorlar. biz de düşündük ama olmadı olamadı diye paylaşım da bulunuyorlar ve açıklama yapıyorlar.

konu sahibine ve bır cocuga bu kadar kinlenebilen koca koca insanlar varken burada bir çocugun '' sanattan ne anlarsınız'' lafını saygısızlık vs ile nitelendirmek de ayrı bir komedi.

11 yaşındaki cocuk hata yapabilir yanlışa düşebilir de size ne demeli? yaş artmış ama sadece artmakla kalmış.
bu ne kin bu ne öfke bu ne alıp verememe??
Avukatliktan bahsedenlerden biri olarak ben konu sahibini savunan herkese yazmadim. Konuya yazdigim her negatif yoruma tepki veren muzur tilkiye yazdim.
Nasil herhangi biri pozitif yorum yazma hakkina sahipse, digeri de saygi cercevesinde negatif yorum yazabilir. Kimse kimseden alinti yapip konu sahibine yoneltilmis sorulari kendine yoneltilmis diye cevaplamak zorunda degil.

Ustun zekalilar azinlikta cunku.
Derslerine faydali olmasini bosverelim, bu cocuga faydasi var mi ona bakalim. Velev ki bu fayda sosyal bir fayda olsun yine de degmez mi?
Peki siz neden cocugunuzu bu kurumlara goturuyorsunuz demek bir faydasini goruyorsunuz. Ben konu sahibinin cabasini yazdiklarindan bilebilirim yaninda yasamiyorum.
Soyledigi bir kac cumle hakkinda bu karari vermeme neden oldu.
Elbette insanlari yazdiklari 3-5 seyle taniyamayiz, lakin ben gordugum kadariyla, konu sahibinin anlik mutluluga cocugun geleceginden daha cok onem verdigini dusundum. Belki de cocuk panik atak olduktan sonra basladi bu bosvermislik, cocugu mutlu olsun o hallere girmesin diye falan.
Belki de dediginiz gibi bosvermislik yok, biz oyle saniyoruz. Bilemiyorum.
Tabiiki siz bu yazdıklarına göre değerlendiriyorsunuz,ben forumun eğitim kısmına çok baktığım ve danteyi orda tanıdığım için çabaladığını azçok biliyorum.Dediğiniz gibi çok problemler yaşadıktan sonra bari mutlu olsun çocuğum diye sadece ilgi alanlarına elinden geldiğince yönlendiriyor,Resim yarışmalarına katılıyorlar,seramik yapıyorlar,bunları biliyorum.Bilsem sınavınada girdiği ilk yıl kazanamadığınıda biliyorum.Sonrasında birdaha girdiler mi sınava onu bilmiyorum.Bilsemler dediğim gibi çok çok az sayıda öğrenci alabiliyorlar malesef.

Benim anlatmak istedigim su arkadaslar, o sinifda 3o ögrenci var ise, 29 bundan etkilenir. Yani bir ögretmen o tek cocuga birakayim resmini yapsin derse, oradan biri cikip neden o resim yapiyorsa ingiliz dersinde bende yapmak isterim der. Cocuklar cünkü bu ayrimi anlamaz. Ama cocugum o üstün zekali sense normal zekalisin onun icin sen dersi dinleyeceksinmi diyecek bir ögretmen ?
Ögretmen sinifda belirli bir sürede verilmis olan ders sistemini o sene o cocuklara anlatmasi ve egitmesi sart. Görevi böyle. Birde 11 yasindaki cocuk, siz ne anlarsiniz sanattan diye ögretmene cevap verirse, buda ögretmenin sinif icindeki pozisyonunu sarsar ve sinif icinde huzursuzluk olur. Haaaa der tüm cocuklar, demekki bas kaldirinca her istegimi yerine getirebiliyorum bu ögretmende, bende deniyeyim.
Yani ben sahsen böyle bir olayi hic bir okulda görmedim. Madem cocuk cok seviyor resim yapmayi, anne ve baba onun okul disinda resim yapabilecegi bir yer bulmasi sart. Bunu okulda gerceklestirmek istemesi yanlis yer.

Tabiiki siz bu yazdıklarına göre değerlendiriyorsunuz,ben forumun eğitim kısmına çok baktığım ve danteyi orda tanıdığım için çabaladığını azçok biliyorum.Dediğiniz gibi çok problemler yaşadıktan sonra bari mutlu olsun çocuğum diye sadece ilgi alanlarına elinden geldiğince yönlendiriyor,Resim yarışmalarına katılıyorlar,seramik yapıyorlar,bunları biliyorum.Bilsem sınavınada girdiği ilk yıl kazanamadığınıda biliyorum.Sonrasında birdaha girdiler mi sınava onu bilmiyorum.Bilsemler dediğim gibi çok çok az sayıda öğrenci alabiliyorlar malesef.
Mesela ben o sinava girdigini bile bilmiyordum.

Konuyla bağımsız olarak diyorum öğretmenleri kıskanan azimsanmayacak bir kitle var....:) kusmak için güzel bir konu olmuş. Benim de bir öğrencim düşse kalk tamam bişey yok ağlama ayy hiç yakismiyo ağlamak derim şarkı da söylerim. Acısı hemen geçsin gülümsesin diye yaparım bunu. Öğretmenlerin yaptığı her hareketi eleştirme hakkını nerden buluyor bazıları. ..

katılıyorummmmm :KK9:

Umarım siz bir eğitimci değilsinizdir.
Zira DEHS lu veya üstün zekalı çocuklar hakkında tüm dünya basbas bağırırken,bir eğitimcinin bu konuda hiçbir bilgisi olmamasını,bir çocuğa sınıfta hakaret eden öğretmeni savunmasını kabullenmek istemiyorum.
Sorun da tam burda işte ben öğretmenin çocuğa hakaret ettiğine inanmıyorum ama velinin aşırı sinirli ve bedduacı ayrıca da çocuğu ne derse tamam diyen bir kişi olduğunu bariz görebiliyorum..
evet sizin için üzücü haber ama ben öğretmenim :) özel eğitimci değilim branş öğretmeniyim öğrencilerim ve velilerimle çok mutluyum
meslekte 12.yılım ve iyi ki öğretmenim hadi bu yorumlarımdan dolayı beni de attırın meslekten aslında topluca tüm öğretmenleri infaz edin ve rahatlayın :)

Back