- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
ben bir eğitimciyim ve ağzımdan tek kötü laf bugüne kadar çıkmamıştır ve de kimseye bir fiske vurmamışımdır. fıtratımda yok !
ama empati yapabiliyorum. meslektaşlarımın ne şartlarda bu hale gelebildiklerini biliyorum !
he ayrıca ben o öğretmenin yaptıkları doğru demiyorum, yazdığım şeyleri cımbızla çekip istediğiniz gibi yorumlamayın.
o çocuk o dersi dinlemezse banı da yer, evde sizlerin çocuklarınıza yaptığı gibi tokatı da yer..
yaptığım şeyin bel altı olduğunu savunmak size kalmamış, zira sizinki daha bel altı olmuş..
AYRICA GÖREN DE SİZİ EVDE ÇOCUKLARINIZI PAMUKLARA SARIYORSUNUZ sanacak.
hepinizin çocuğu mükemmel, hepsi çok iyi yetiştirilmiş, hepsi üstün zekalı.. he gülüm he...
ayrıca da sözüm herkese, kabul edin ki şimdiki veliler olsun çocuklar olsun hakkını yedirmemek (!) adına terbiyesizlikte sınır tanımıyorlar. buradaki konu sahibi ve benzerlerinin konuştuğu TARZda olduğu gibi..
kime sorarsanız sorun belli yaşlardaki bireylerin konuşmalarından tavırlarına kadar saygısızlık fışkırıyor..
bu da BENCE velilerden kaynaklanıyor.
bu konudaki son mesajımdır. ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM.
evde cocugumuza vurmuyoruz.
bahsettiğiniz gibi pamuklara sarıyoruz. var mı bir itirazınız?
ayrıca belgeli de üstün zekalı konudaki cocuk? var mı aksini gösterebileceğiniz bir durum?
sizin tokat yer, ban yer değiniz gibi bu yasta dahi sahip oldugunuz saygısızlıga sahip olması cok doğal değil mi 11 yaşında ki çocugun?